10 måter å sove bedre naturlig

Få søvn du trenger

Sekund Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Mer enn en tredjedel av amerikanske voksne voksne, sover det vanligvis mindre enn seks timer om natten. Dette er en dårlig nyhet fordi fordelene med tilstrekkelig søvnområde fra bedre hjertehelse og mindre stress for bedre minne og vekttap.

Slutte å fylle opp koffein eller ta en lur og bruk våre beste tips for å hjelpe deg med å lukke øynene dine, du må administrere helsen din.

1. Utvikle en søvnrutine

Det kan virke fristende, men å sove til middagstid vil forstyrre bare din biologiske klokke og forårsake flere søvnproblemer. Gå til sengs på samme tid hver kveld, selv i helgene, på helligdager og i andre dager gratis, bidrar til å etablere din interne søvn / wake watch og reduserer mengden sving og snu nødvendig for å sovne.

2. Skifte!

Forskere i Institutt for nevrobiologi og fysiologi i Nordvest-Universitetet rapporterte at tidligere stillesittende voksne som gjorde aerob trening fire ganger i uken, har forbedret kvaliteten på søvn fra liten til god. Disse tidligere teledants rapporterte også mindre depressive symptomer, mer vitalitet og mindre døsighet i løpet av dagen. Pass på at du bare avslutter treningsøkten flere timer før du går i dvale, så du ikke blir for mye på tur til å sove godt om natten.

3. Endre dietten din

Eliminer mat og drikke som inneholder koffein, for eksempel kaffe, te, brus og sjokolade, innenfor midten av ettermiddagen. Gjør ditt lettere måltidsmiddag og stopp noen timer før du går i dvale. Unngå krydret eller tung mat, som kan holde deg våken med mage eller fordøyelsesbestilling.

4. Ikke røyking

TIL studere Han oppdaget at røykere har en sjanse fire ganger større enn ikke å føle seg godt uthvilt etter en natts natt enn ikke-røykere. Johns Hopkins University School of Medicine Forskere tilskriver dette All’nikotin stimulerende effekt og om natten tilbaketrekking fra det. Røyken forverrer selv natten apné og andre respiratoriske lidelser som astma, som kan gjøre det vanskelig å få en avslappende søvn.

5. Av & # 8216; nei til et lite glass

L’alkohol forstyrrer rytmen av søvn og hjernebølger som hjelper deg å føle deg om morgenen om morgenen. En martini kan hjelpe deg med å sovne i utgangspunktet, men en gang forsvant, er det sannsynlig at du våkner og det har problemer med å riagning seg, andre Mayo Clinic.

6. Bli en luddishian en’nå før du går i dvale

TIL National Sleep Foundation (NSF) undersøkelse Han fant at nesten alle deltakere brukte noen typer elektroniske enheter, for eksempel en TV, en datamaskin, et videospill eller en mobiltelefon, i # 8217; siste time før du går i seng. Det er en dårlig ide. Lyset av disse enhetene stimulerer hjernen, noe som gjør det vanskeligere å slappe av. Legg bort gadgets A’nå før du går i dvale for å sove raskere og sove mer dypt.

7. Hog sengen

TIL studere henrettet av Dr. John Shepard of the Mayo Clinic fant at 53% av kjæledyrseiere som sover med sine dyr, lider av søvnavbrudd hver kveld. Og over og 8217; 80% av voksne som sover med barn, har problemer med å sove godt om natten. Hunder og barn kan være noen av de største grisene og noen av de verste sleepers. Alle fortjener sin egen plass til å sove, så hold hundene og barna ut av sengen din.

8. Temperert, ikke-tropisk

Åtti grader kan være utmerket for stranden, men om natten er det dårlig for soverommet. Et temperert rom er gunstigere for søvn av en tropisk. De NSF Anbefal en temperatur et sted rundt 65 grader Fahrenheit. Finn en balanse mellom termostaten, tepper og nattklær vil redusere den indre kroppstemperaturen og vil hjelpe deg å sovne raskere og dypere.

9. Svart det ut

Lyset forteller hjernen din som er på tide å våkne opp, så gjør rommet ditt så mye som mulig å sove. Selv en liten mengde miljømessig lys fra mobilen eller datamaskinen kan forstyrre produksjonen av melatonin (et hormon som bidrar til å regulere søvnsykluser) og sove generelt.

10. Bruk sengen din bare for å sove

Sengen din bør være forbundet med å sove, ikke jobbe, spise eller se på TV. Hvis du våkner om natten, unngå å slå på den bærbare datamaskinen eller TVen og gjøre noe avslappende når du mediterer eller leser til du føler deg søvnig igjen.

Søvn er en vakker ting. Hvis du ikke tror å sove tilstrekkelig eller ikke for å nyte kvalitets søvn, kan disse enkle justeringer bidra til å gjøre natten mer avslappet.

Matløsning: Mat å sove bedre