Når du skal bryte med noen du elsker: 25 tegn og forslag

Del på Pinterest

Fra tid til annen lurer du på om du skulle være sammen eller bryte det er bare en del av’være i et forhold for de fleste.

Hvert par, uavhengig av hvordan det kan virke som det ytre, krysser vanskelige øyeblikk. Og selv om du elsker partneren din dypt, er det ikke uvanlig å spørre fra tid til annen hvis forholdet er egnet.

Forstå forskjellen mellom det normale høye og lave av et sunt partnerskap og tegnene som et forhold har gjort sitt kurs, er ikke alltid lett. Imidlertid er det noen klare signaler for å holde D & # 8217;.

Fortsett å lese for å lære mer om disse tegnene og hva du skal gjøre hvis ting virker urepressible.

Tegn som er på tide å skille

Hvis du gjenkjenner noen av følgende tegn i forholdet ditt, er det på tide å nøye undersøke om ting er verdt å reparere.

Fortsett å bryte og komme sammen

Husk at på tidspunktet for mellomskolen alle de du kjenner, var lossing hverandre og da de viste seg? Og du vil spørre hvorfor de forblev sammen?

Denne typen oppførsel fra yo-yo alle’Vintage virket morsomt og leken, men det er ikke så fristende når du er en voksen.

Det er godt å flytte bort når du står overfor en betydelig utfordring. Men hvis du hele tiden er skilt og kommer tilbake sammen, er det mulig at ingen av de to gjenkjenner de underliggende årsakene til at du fortsetter å avslutte ting.

Du gjør alt ofre

Hver rapport krever ofre. Dette kan være en sunn måte å vise oss din kjærlighet og din støtte.

Noen ganger er det bare et spørsmål om å la partneren velge hvilken restaurant du vil spise eller som et program for å se på Netflix. Men andre ganger kan disse være viktige avgjørelser, som å flytte gjennom landet for en ny jobbmulighet.

Hvis du finner deg selv å gi alt for din partner uten at gesturen skal gjenges, kan det skape en ubalanse av kraft som genererer ulykke og langsiktig vrede.

Du kan ikke stole på dem

Å alltid spørre om partneren din forteller sannheten eller føler behovet for å gå bak og se gjennom telefonen er en «8217; følelsesmessig dreneringserfaring.

Hvis din andre signifikante har en historie med løgner eller juks, forårsaker dette en vredeakkumulering som raskt kan forgifte forholdet ditt over tid.

Du flyttet bort

Du har hørt en brudd mellom deg som ikke kan forklares? Det har blitt stadig vanskeligere å kommunisere eller dele din smak og interesser?

Mange par opprettholder ofte minner om deres første møte og forsømmer måten de begge har endret seg på. Følelsen du frakoblet oftest kan bety at du ikke vil klokke deg selv til fortiden.

Dine hovedverdier er ikke justert

Selv om du kobler deg til og du bekymrer deg dypt av den andre personen, kan du ikke være på samme side når det gjelder ting i det generelle rammeverket.

Hvis partneren din ønsker å bosette seg og starte en familie, men du foretrekker å tilbringe dagene dine på reise, er det et betydelig tegn på at ting ikke er bestemt til å vare.

Du har sluttet å bekymre deg eller forplikte deg selv

Du har sluttet å sjekke inn med partneren din for å se hvordan dagen din går? Du har gjort en innsats for å koble til igjen, men du finner ikke lenger motivasjonen?

Mens vi alle har våre lave dager som partner, hvis du ikke kan huske interessen du en gang, er det et tegn på at ting har avkjølt.

Du gjennomgår fysisk eller følelsesmessig misbruk

Enhver form for misbruk er et klart rødt flagg som forholdet har blitt giftig. Det går aldri bra for at partneren din angriper deg, skremmer deg, kontroller deg selv eller isolerer.

Selv om det er lettere å gjenkjenne de fysiske tegnene på misbruk, kan det være vanskeligere å identifisere mentale og følelsesmessige. Husk, du fortjener å bli behandlet med omsorg og respekt.

Du liker deg ikke

Du liker ikke når du er nær partneren din, kan slites ut over tid. Et sunt forhold bør trekke ut det beste av deg.

Hvis du tror at partneren din trekker ut det verste av deg, er det sannsynligvis et tegn på at ting har blitt usunn.

Kjempe uten å stoppe

Selv om uenigheter er en uunngåelig del av’å være et par, bør du ikke ha følelsen av å alltid vente på neste eksplosjon. Uløste konflikter som over tid blir respektløs og ydmykende, kan alvorlig påvirke ditt følelsesmessige velvære.

Spør deg selv om du begge finner en ny grunn til å kjempe hver dag. Hvis svaret er ja, kan det være på tide å skille.

Du tilfredsstiller ikke dine behov

En del av’å være i et sunt par innebærer å jobbe aktivt på en god kommunikasjon. Når kommunikasjonslinjene er avbrutt, kan du begynne å prøve en følelse av lyst, ubehag og til og med bitterhet.

Noe går ikke hvis du stadig påvirkes at det ikke leveres, eller hvis du finner deg selv drømmer om et mer tilfredsstillende forhold.

Tenk på å bryte hele tiden

Å spørre om å være sammen, er det normalt normalt. Det er når du ikke kan slutte å tenke på å være separat, bør du bekymre deg for.

Å holde seg med noen bør ikke være en kontinuerlig kamp for å håpe at 8217; annen person endres. Hvis du ikke kan forestille deg å bli gammel med dem som de er nå, er det nok tid til å kaste svampen.

Siste innsats for å prøve

Bortsett fra de som er relatert til misbruket, betyr tegnene som diskuteres ovenfor, ikke alltid at du må avslutte ting umiddelbart, spesielt hvis det er fortsatt kjærlighet i rapporten. Gi dem mer som et tegn på at forholdet ditt kan kreve en’mer oppmerksomhet.

Før du avslutter ting, bør du vurdere å prøve noen av disse tilnærmingene for å se om ting kan bli lagret.

Ha en ærlig samtale

Ignorerer problemer vil bare få ting til å bli verre. Ikke prøv å late som alt går bra. I stedet legger du alt på bordet og snakker ærlig med din partner av dine bekymringer.

Å sette alt der ute kan virke skremmende, men det er sannsynlig at partneren din deler mange av dine bekymringer.

Prøv å snakke uten å sette deg selv på defensiv. Være åpen All’lytte til hva de har å si. Dette vil tillate deg å evaluere og snakke om de områdene som begge må forbedre.

Nå tilkoblingen din

Husk hva som gjorde at du blir forelsket i det første stedet. Prøv å gjøre’en prioritet. Lag et par tilbaketrekking eller start ukentlige kvelder hvor du kan slappe av og koble til igjen.

Bli hørt følt meg viktig l’andre kan være en utrolig måte å knytte og kommunisere dine håp om fremtiden.

Søk etter profesjonell hjelp

I noen tilfeller krever reparasjon av et usunn forhold en bit & # 8216; ekstern hjelp, spesielt hvis mye bitterhet og vrede er involvert.

Å finne en terapeut spesialisert på utvinningen av forholdet kan hjelpe deg med å jobbe med dine følelser og gi deg verktøyene for å forstå og kommunisere bedre.

Tilgi din L’en annen L & # 8217

Før du tar en endelig beslutning om å si farvel, evaluere om du kan tilgi din partner og omvendt. La slippe av de gamle grudene er et viktig aspekt for å gå videre og utvikle et sunt forhold.

Lær deg til å tilgi hverandre, du kan styrke det du har sammen og gjøre plass til en dypere forbindelse.

Du vil fortsatt fullføre ting?

Hvis du føler at jeg hadde utmattet alt anstrengelser, og du treffer en vegg, er det noen praktiske skritt du kan gjøre når du har bestemt deg for å bryte.

Planlegg på forhånd

Vurder alle logistikkene. Ting kan være komplisert hvis du deler et boareal med annen person, eller du har en felles bankkonto. Du må kanskje også undersøke hvordan du gjenoppretter feil hvis partneren din har støttet deg økonomisk.

Pass på at du har satt et annet sted å bo. Bestem om du skal flytte dine ting før eller etter talen din. Ikke vær redd for å spørre dine kjære bidra til å utforske dine valg og omorganisere livssituasjonen din.

Velg riktig sted å bryte

Den mest respektfulle måten å fullføre et forhold på er personlig, med mindre du føler deg farlig. Velg et privat sted for å unngå en pinlig scene, men prøv å unngå å snakke hjemme, slik at du kan starte umiddelbart etter.

Samtalen kan vare lenge eller bli distressing. Husk når du bestemmer deg riktig posisjon.

Vær ærlig og klar over dine følelser

Gjør denne talen være et sjokk for den andre personen, så det er viktig å unngå å bli overdrevet følelsesmessig og forbli klart om dine intensjoner.

Vær ærlig med annen person uten å være vag eller gå inn i lange forklaringer på hvorfor du ikke vil være sammen lenger.

Du har pause

Lytt til hva de har å si og svare på eventuelle spørsmål kan ha. Gjenkjenne virkelige problemer, men uformelle selv ting som har tiltrukket dem først. Du kan nevne sine gode kvaliteter uten dybde. Totalt sett, prøv å holde seg stille og konsistent.

Unngå å si noe støtende

Gjør det som er kjent for den andre personen De viktigste problemene for å bryte, er ikke det samme som fornærmer eller reduserer. Prøv å være respektfull og unngår inkludert dem for å bryte. Hvis de spør deg hvorfor du slutter ting, vær ærlig, men unngå å fornærme dem ved å skrive inn de små detaljene.

Forberedt på deres reaksjon

Ikke c’det er måte å vite hvordan andre mennesker vil reagere, men forberede deg på forhånd, kan hjelpe deg med å håndtere hva du kan forvente. Mer enn noe annet, ikke la deg være et offer for mobbing eller manipulering.

Og ja, tårer vil trolig falle, kanskje også på begge sider. Men dette er ikke en tilstrekkelig grunn til å bli.

Lag Avstand

Når du skal bryte ting, er du fristet til å redusere partnerens skudd ved å love for mye. Du kan forsikre dem om at du fortsatt vil være venner, eller du vil fortsatt se dem noen ganger.

Men husk at du begge trenger plass og avstand til å helbrede. I tilfelle at til slutt bestemmer du deg for å beholde vennskapet ditt, sørg for at du etablerer passende grenser.

Konsekvensene

Uansett hvor mye du forbereder, legg en stopper for et forhold, er aldri lett. Her er noen forslag til hvordan du skal ta vare på deg selv etter en vanskelig pause med noen du elsker.

Tillat deg å gråte

Husk at sorg er en prosess som har sin egen temporale sekvens. Skille fra noen som du brukte mye tid på, kan be om en følelsesmessig hyllest.

en studere har oppdaget at brudd kan føre til psykiske helseproblemer og en reduksjon i livstilfredshet, i hvert fall for kort sikt.

Og hvis du hadde gode prosjekter for din fremtid eller har delt et boareal, kan smerte være todelt. Det er viktig at du gir deg selv tillatelse til å uttrykke dine følelser av tristhet, sinne eller skuffelse.

Betro med noen du stoler på

De som er nærmest Du kan gi støtte og bekvemmeligheter som er nødvendige i dette delikate øyeblikket. Kontakt en kjære person og fortell deg at du går gjennom en vanskelig tid, kan være viktig for å hjelpe deg med å bevege deg fremover.

Snakker åpent kan få deg til å føle deg mye bedre, men hvis du ikke føler deg komfortabel å snakke med en venn, anser det sjansen til å se en konsulent som kan lede deg gjennom behandlingen av dine følelser.

Konsentrert på deg selv

Når du har vært med noen i lang tid, er det lett å miste betydningen av deg selv etter å ha vært involvert i partnerens behov.

Prøv å lage konkrete trinn for å fremme områder i ditt liv som du ikke betalte nok oppmerksomhet. Dette kan bety å bruke mer tid på å reise, registrere seg i et nytt kurs eller besøke venner og familie.

Bunnlinjen

Gjenkjenne når et forhold er kommet til enden, kan være en følelsesmessig rulle med mange høyder og bass. Men det er viktig å huske at denne fasen til slutt vil passere, og at du har tatt den riktige avgjørelsen for deg.

Fremfor alt, vær forsiktig med deg selv gjennom hele prosessen. Konsentrere seg om hva som gjør deg glad og gir deg glede, vil du kunne ta det første skrittet mot helbredelse og utvinning.