Rødbete: Våre favorittoppskrifter

Du har aldri nok av rødbeter? Ikke gjør det! For tiden er det betebetesesongen, og det er mange måter å forberede denne sunne grønnsaken på.

Beets er rike på kalium, vitamin A, jern, antioksidanter og andre næringsstoffer og er lave i kalorier. Betain, en nærende rødbeter, har vist seg å beskytte kroppen mot miljøspenning, samt å bekjempe betennelsen. Drikkebete juice har vist seg å være effektiv i # 8217; bidra til å redusere systolisk blodtrykk, Også!

Beetsene er tilgjengelige i røde og gule nyanser, slik at Bouquads eller Sautéed i pannen, fungerer bra når du er ute etter en tallerken som er, så vel som velsmakende, bra. Hvis du vil finne nye måter å forberede rødbeter, begynner du med denne samlingen av oppskrifter som ikke kan bli slått!

1. Red Velvet Beet Smoothie

Med sin kraftige smak, kan rødbeter ikke være en typisk ingrediens for smoothies. Men denne oppskriften skalaer med bær, yoghurt og kakaopulver for å produsere en blanding for glede søt frokost.

Få oppskriften!

2. Fransk bonden rødbetroot

Denne oppskriften sikrer rødbeter med chard og ost bucheron, sammen med hvitvin. Saltaler for å lage en tallerken med rødbeter som du vil like til enhver palett.

Få oppskriften!

3. Sjokolademousse kake

Rødbeter til dessert? Sikker! Denne kreative oppskriften inkorporerer beets og kokosnøttolje for å skape en virkelig unik spinn på sjokolademousse kake.

Få oppskriften!

4. Beetroot og mandel saus oppskrift

Din nye favorittdip er her, siden beets kombineres med blanched mandler og ingefær for å skape en uforglemmelig dukkert. Ha det gøy med pita chips.

Få oppskriften!

5. Avokado, rødbeter og caprese salat

Del på Pinterest

Det er uendelige måter å nyte beets. Denne oppskriften inkluderer L’kombinasjon med avokado, basilikum og kokt egg. Perfekt for en brunsj eller bare når du vil skjemme deg bort!

Få oppskriften!

6. Quinoa salat med stekte rødbeter, kikærter og oransje

Tamari saus, honning og noen andre ingredienser gjør denne salaten et velsmakende valg når du vil spise Beets på en ny og ny måte. Videre kan du inkorporere quinoa og kikærter, som gir god fiber og proteininnhold.

Få oppskriften!

7. Neapoons med rødbeter og geitost

Her er en annen måte å servere rødbeter på en karakteristisk og fengslende måte. Denne oppskriften infuserer persille, salvie og kress i geitost, men du kan også bruke andre urter som timian eller mynte.

Få oppskriften!

8. Vill ris spire og rødbeter salat

Lagre din ville ris, ta tak i beets og nyt denne smakfulle salaten med rå honning, hakket ingefær og epler eddik, blant andre ferske ingredienser.

Få oppskriften!

9. Sitron salat, dijon og rødbeter

Del på Pinterest

Viser fargene på røde og gule rødbeter med denne veganske salaten. Stekte rødbeter er farget og kremaktig vinaigrette til sitron av Dijon gir en’eksplosjon av sitrus godhet.

Få oppskriften!

10. Bete pesto

Mandler, hvitløk og ditt valg av Pecorino eller Parmesan Bli med godt for å lage denne pesto. Ønsker et vegetarisk måltid? Prøv det på en grønnsak, som spiral courgette.

Få oppskriften!

11. Rå rødbeter Violetter med pestoolje

Denne visuelt fantastiske oppskriften inneholder en pesto-tetning som passer godt sammen med en hjerteformet rødbeter og A & # 8220; ost & # 8221; Pine nøtter.

Få oppskriften!

12. Rødbeter 10 minutter med grønt, sjalott og hvitløk

Bli med beetsene med sjalottet og noen andre enkle ingredienser for en attraktiv og sunn sidefat.

Få oppskriften!

1. 3. Curry rødbeter

Curry Beef? Jeg tror du mener rødbeter. Denne oppskriften kombinerer cumin, hvitløk, løk, sennep olje, gurkemeie, garam masala og andre sunne ingredienser, perfekt med raita eller på en hvilken som helst bolle med ris!

Få oppskriften!

14. Brownies of Dark Chocolate Beet

Av en eller annen grunn synes beets å være like fantastiske i desserter som i salater. Disse brownies er ikke noe unntak, og rødbeter betaler mye fuktighet til kokte delikatesser.

Få oppskriften!