Administrer osteoporose: 9 kosttilskudd og vitaminer som skal tas i betraktning

Beskrivelse

Reseptbelagte legemidler kan hjelpe deg med å bygge sterkere bein når du har osteoporose. Men du trenger også vitaminer og mineraler fra kostholdet ditt for å hjelpe kroppen din bedre å absorbere nøkkelnæringsstoffer for å bygge sterke bein.

Noen ganger kan kostholdsbegrensninger, tap av appetitt, fordøyelsessykdommer eller andre faktorer påvirke evnen til å få det forskjellige næringsstoffene du trenger. I dette tilfellet kan kosttilskudd og vitaminer være en måte å øke maten på, matinntaket.

Når du har L’Osteoporose, din kropp mangler for forskjellige nøkkel næringsstoffer eller kan ikke bruke dem riktig for å holde beinene dine sterke og sunne.

Fotball

Fotball er sannsynligvis et av de viktigste kosttilskuddene du kan ta når du har osteoporose. L’kalsiuminntaket anbefales av Endokrine selskap For de fleste kvinner utsatt for behandling for osteoporose.

Ideelt sett vil du ha nok i kostholdet ditt. Men hvis du ikke gjør det, kan kosttilskudd hjelpe. Selv om mange kalsiumtilskudd er tilgjengelige, absorberer kroppen din ikke alle fotballtilskudd på samme måte.

For eksempel er chelatsparket, som fotballcitrat, fotballlaktat eller kalsiumglukonat, lettere å absorbere for kroppen din. Chelat betyr at forbindelsene tilsettes til et supplement for å forbedre dens absorpsjon. Kalsiumkarbonatet er vanligvis det billigste og inneholder 40 prosent Elementær fotball.

Kroppen din er ikke fysisk i stand til å absorbere mer enn 500 mg fotball om gangen. Derfor bør du sannsynligvis stoppe L’integratorinntaket i løpet av dagen. L’Inntak av kosttilskudd med mat kan også forbedre absorpsjonen.

Vitamin d

Som med fotball, er det viktig at du har nok vitamin D hvis du har osteoporose. Dette skyldes at vitamin D er viktig for å hjelpe kroppen din å absorbere fotball og bygge sterke bein. I tillegg til fotball, L’Vitamin D Inntak anbefales av Endokrine selskap For de fleste kvinner utsatt for behandling for osteoporose.

Det er imidlertid ikke naturlig tilstede i mange matvarer. L’soleksponering induserer kroppen din til å produsere vitamin D, men noen ganger vil sesongene ikke tillate kroppen din å produsere nok.

Voksne over 50 år bør ta mellom 800 og 1000 internasjonale enheter, eller Ui, vitamin D per dag.

Magnesium

Magnesium er et mineral som naturlig finnes i matvarer som hele hvetebrød, mørkegrønne grønnsaker og valnøtter. Magnesium og fotball jobber sammen for å holde beinene sterke.

Den anbefalte daglige mengden magnesium er mellom 300 og 500 mg. Men hvis du spiser mange bearbeidede matvarer, må du ikke ta nok magnesium i ditt daglige kosthold.

Selv om det er mulig å få et magnesiumtilskudd, blir magnesium ofte innlemmet i et daglig multivitamin. En ideell balanse består av to fotballdeler i en del av magnesium. Hvis multivitaminet ditt har 1000 mg kalsium, bør det ha 500 mg magnesium.

Vær oppmerksom på tegn på overflødig magnesium, som mage og diaréforstyrrelser. Disse symptomene indikerer at du bør redusere magnesium.

Vitamin K

Vitamin K er et vitamin som hjelper fotball til å binde seg til beinene. Det er imidlertid viktig å finne en forsiktig balanse mellom tilstrekkelig mengde og en overdreven mengde vitamin K. Den anbefalte dosen er 150 mikrogram om dagen.

L’Vitamin K Inntak kan forstyrre medisiner Fluiding Blood som Warfarin (Coumadin). Snakker alltid med legen din før du øker vitamin K-inntaket.

Boron

Boret er et sporelement, noe som betyr at kroppen din ikke trenger store mengder av det. Men det er viktig fordi det tillater kroppen din å effektivt bruke fotball. Boret har også egenskaper som bidrar til behandling av osteoporose ved å aktivere vitaminer og mineraler som trengs for en sunn beinformasjon.

Du trenger mellom 3 og 5 mg bor om dagen for å kurere osteoporose. Det finnes naturligvis i matvarer som epler, druer, valnøtter, fersken og pærer.

Boret er ikke ofte funnet i multivitamin. Spør legen din om du vil ha nytte av # 8217; ansette et Boron Supplement. Hvis du tar en, se på de potensielle bivirkningene av # 8217; overdreven inntak, som kvalme, oppkast, tretthet og diaré.

Silisium

Silicon er et annet viktig spormineral for utvikling av sunne bein, så vel som sener og ledbånd. L’Estimert antagelse om 25-50 mg silisium per dag kan hjelpe en kvinne med osteoporose.

Som bor, er silisium ikke funnet i multivitamin. Igjen, spør legen din om du skal legge til silisium på listen over daglige kosttilskudd.

Urte kosttilskudd

Noen kvinner velger ikke å ta eller ikke er i stand til å ansette hormonelle behandlinger foreskrevet for osteoporose. Alternative behandlinger inkluderer kinesiske urter og andre kosttilskudd. Problemet med mange av disse behandlingene er at de ikke er mye studert, og deres komplette effekter er ukjente.

Ifølge en gjennomgang av 2013-studien publisert på Journal of Traditional and Complementary Medicine, En kombinasjon av tre urter er designet for sin effekt på postmenopausale kvinner: Herba Epimedii, Fructus Shiny Ligusters og Psoraleae Fructus har blitt administrert i et forhold på 10: 8: 2.

Denne formelen, kjent som ELP, har produsert beskyttende effekter for bein i postmenopausale kvinner. Det sies at urter som brukes, har lignende effekter på østrogen.

Andre urter som kan ha effekter i behandlingen av osteoporose inkluderer svart cohosh og horsetailen. L’Effekt av begge disse urter på og osteoporose har ikke blitt godt studert.

Hvem skal ta kosttilskudd

Hvis du er i stand til å følge et sunt kosthold rik på magre proteiner, hele korn, frukt og grønnsaker, kan du få nok av næringsstoffene du trenger i ditt daglige kosthold. Men når du har L’Osteoporose, vil legen sannsynligvis anbefale deg å integrere det daglige kostholdet.

Andre grunner til at du kanskje trenger fotballtilskudd:

  • Spis en vegansk diett.
  • Du er laktoseintolerant.
  • Du tar medisiner basert på langsiktige kortikosteroider.
  • Du har en fordøyelsessykdom som kan påvirke kroppens evne til å absorbere kalsium, slik som intestinal inflammatorisk sykdom eller cøliaki.
  • For tiden er du i omsorg for osteoporose.

Hvis du har en nyre eller parathyroid sykdom, kan du ikke være i stand til å ta vitaminer eller kosttilskudd. Disse to forholdene kan påvirke kroppens evne til å filtrere fotball, vitamin D og andre næringsstoffer. Derfor er det viktig å alltid snakke med legen din før du tar noe som ikke er foreskrevet.

Forskere er ikke alle D’enighet om at det er fordeler i # 8217; inntak av vitaminer og kosttilskudd, inkludert fotball og vitamin D. Noen indikerer at vitaminer ikke hjelper. Andre tror at et overskytende kalsiumtilskudd kan forårsake arteriell forkalkning, som kan bidra til hjertesykdom.

Men hvis du har L’osteoporose, antyder dette at du har mangel på kalsium eller vitamin D, og ​​du kan potensielt ha nytte av kosttilskudd. Snakk med legen din på alternativene dine.