Prøv denne nattrutinen i 4 faser for hudpleie for lett hud

Dyrk hudrutinen

Som en hudpleie lidenskapelig, ikke c’det er ikke noe bedre enn å slappe av etter en lang dag og skjemme bort huden min. Og siden våre hudceller regenerere om kvelden, er dette den beste tiden å fokusere på restaurering.

Personlig har jeg akne trend hud etter år med tenårings kviser. For å bekjempe dette fokuserer min rutine på å opprettholde kutan barriere og behandling av akne og konsekvenser av Dell’hyperpigmentering. Og siden jeg er ca 20 år gammel, la jeg til forebyggende anti-aging produkter å prøve å unngå premature rynker.

For min nattlige hudpleie, er min grunnleggende rutine lik dette:

 • å vaske
 • ta hånd om
 • hydrater
 • fuktighet

Mens jeg holder fast i denne rutinen hver dag, endrer jeg produktene fra tid til annen, avhengig av hvordan huden min blir hørt på den aktuelle dagen. Jeg liker også å opprettholde min morsomme, men oppmerksomme rutine: Les mer om dette.

Hvis du er ute etter litt og # 8216; hudpleie, fra en’se på min nattlige rutine i fire faser.

Trinn 1: Rengjøring

Del på Pinterest

For å starte, forsikrer jeg deg alltid å jobbe med et riktig rent ansikt. Rengjøring er svært viktig, men ofte oversett. Fjern alt overflødig smuss og sebum fra ansiktet vårt er viktig, slik at neste fase av vår hudpleie rutine absorberes og fungerer bedre. Personlig liker jeg ideen om dobbelt renslighet. Her er nedbrytingen:

Olje vaskemiddel

Hver gang jeg bruker et produkt for grunnleggende sminke, for eksempel BB Cream, Foundation eller Concealer, liker jeg å starte med å fjerne dem med vaskemiddelolje. Jeg oppdaget at dette trinnet er den enkleste og mest delikate måten å oppløse alt det grunnleggende trikset fra ansiktet mitt.

Jeg bruker / # 8217; vaskemiddelolje på tørr hud mens jeg gjør en liten massasje og støtter skylling med vann. Så gå til neste rengjøringsfase.

Mitt valg: Bonair blå glatt rensing olje

D & # 8217 Rengjøring; vann

I dagene da jeg ikke bruker triks, hopper du straks til dette trinnet. En ting å huske er at dette produktet skal være delikat, bør ikke irritere øynene dine og bør ikke forlate huden og tørr. Det skal lett skylle og effektivt fjerne smuss og smuss fra huden.

Uavhengig av det faktum at vaskemiddelet er i form av gel, skum eller melk, forutsatt at de ovennevnte kriteriene har spratt opp, er du på plass.

Mitt valg: Dr. G skum vaskemiddel ph gel

Profesjonell rengjøringstips

 • Når du prøver vaskemiddelet ditt for første gang, må du kontrollere ytelsen til produktet ved å rengjøre ansiktet ditt med en bomullspute etter å ha skyllet ansiktet ditt for å se om de forblir av rester.
 • Etter skylling foretrekker jeg å slette overflødig vann i ansiktet i stedet for å bruke et håndkle. Men hvis du foretrekker Quest’Ultimate, husk å spre håndkleet for å tørke i et åpent rom med tilstrekkelig sirkulasjon D’Luft, ikke alle «8217; # 8217 interiør; garderobe eller bad. Du bør også prøve å utsette dem for UV-stråler en gang nå og da, hvis du kan, for å bidra til å drepe bakteriene.

Trinn 2: Behandling

Del på Pinterest

Jeg liker å påføre serumet umiddelbart etter rengjøring. Det er her jeg inkorporerer tilnærmingen & # 8220; morsom, men klar over & # 8221; til min hudpleie rutine. Serumet er et produkt med en konsentrert mengde målrettede ingredienser for å håndtere noen hudproblemer. Og det er mange varianter å velge mellom.

Mens jeg elsker å prøve den forskjellige sera tilgjengelig, vær oppmerksom på hva huden min virkelig trenger, er like viktig. L’Jeg lærte på min bekostning da jeg en gang prøvde et produkt som har vekket mye clamor, i stedet for å være oppmerksom på ingrediensene. Til slutt var det egentlig ikke D’enighet med huden min.

Vær oppmerksom på hvordan huden din reagerer på et produkt, og hvis resultatet er negativt, er det da det er på tide å si & # 8220, takk, neste og # 8221;.

Her er noen av ingrediensene jeg leter etter i et serum for hver av mine hudproblemer:

 • Akne: BHA (salicylsyre), AHA (melkesyre, glykolsyre, mandelsyre)
 • Hyperpigmentering: vitamin C, niacinamid, lakrisekstrakt, alfa arbutin
 • Anti-aging: retinol, peptid

Mine valg:

 • Vitamin sommer til sint hippie
 • L’vanlig niacinamid
 • Goodal Green Tangerine Life C Serum for mørke flekker

Behandlingsforslag

 • Gi huden din litt & # 8216; Tid før du begynner å se resultatene, spesielt hvis du fokuserer på hyperpigmentering og anti-aldring. Selv om det kan variere, er vår hudcelleomsetning i gjennomsnitt mellom 14 og 28 dager. I løpet av denne tiden mister det øvre laget av huden din og avsløres en ny hud fra mellomlaget: Dette er det punktet hvor du skal kunne si om produktet fungerte. Fra min erfaring tok det omtrent to uker før huden min viste betydelige forbedringer i hudstrukturen etter å ha begynt å bruke et nytt retinolbasert produkt.
 • Forskjellen kan gå ubemerket når du ser på deg foran speilet hver eneste dag, så sørg for at du tar bilder før og etter. Gjør ditt beste for å ta bilder av huden din på samme tid på dagen, ved hjelp av en & # 8217, lignende belysning. Dette kan hjelpe deg med å gi en mer objektiv sammenligning av resultatene.

Trinn 3: Fuktighet

Del på Pinterest

Bruken av tonic legger til A’ytterligere trykk på hydrering når huden min føles dehydrert, spesielt om vinteren. Toner er et produkt som ligner vannet som er formulert med andre fordelaktige ingredienser som bidrar til å legge til mer hydrering på huden vår.

Det er vanligvis rik på antioksidanter eller fuktighetsmidler, som tiltrekker seg vann i huden vår. Det jeg liker å gjøre er å sette en sjenerøs mengde i håndflaten og forsiktig tappe dem på ansiktet til den er helt absorbert.

Hver gang jeg kjører dette avsnittet fra min rutine, er huden min mer fett neste dag. Dette er fordi når huden din er dehydrert, stimulerer den sebaceous kjertelen for å produsere mer olje for å naturlig hydrere huden. Når dette skjer, kan risikoen for akne øke. Derfor legger du til mer hydrering når huden din trenger, kan bidra til å redusere denne endeløse sløyfen.

Mitt valg: Tonic Thayers ALLE’AMAMELIDE

Trinn 4: Fuktighet

Fuktighetskremet bidrar til å blokkere all godhet du nettopp har satt på huden din, slik at huden din forblir hydrert. For ikke å nevne huden din føles ofte myk og kjøttfull umiddelbart etter å ha brukt det.

Jeg liker å bruke sjenerøse mengder fuktighetskrem som inneholder en lett konsistens og etterlater ingen klebrig rester. Hvis jeg må være ærlig, er det ikke lett å finne et produkt som passer til huden min. Faktisk tok det meg tid til å finne en som ikke ville hindre porene mine eller som ikke fikk meg til å briste.

Mitt valg: Kiehl’s Ultra-Facial Cream

Moisturizer PRO forslag

 • Bland din favoritt fuktighetskrem med noen få dråper ansiktsolje for større hydrering.

Ansiktsmasker som et alternativ

Når jeg har mer tid, liker jeg å påføre en maske og vaske den mellom fase en og fase to, minst en gang i uken. Clay masker og eksfolierende masker er mine favoritter.

Påfør bare i 10-20 minutter, avhengig av indikasjonene på hvert produkt, skyll deretter med varmt vann. Dette bidrar ikke bare til å gjøre huden min klarere og lettere, men det er også utrolig avslappende.

Maske tips

 • Ikke bruk det for lenge. Det er lett å la det tente lenger i håp om at det fungerer bedre, men det virker egentlig ikke som dette. Faktisk la dem for lange, tørke huden. Se le’etikett eller retninger og bruk som foreslått.

Mitt valg: GlamGlow SuperMud Lightening Behandling

Bunnlinjen

Etter å ha opplevd ulike typer produkter og har brukt dem i forskjellige ordrer, oppdaget jeg at denne rutinen fungerer best for meg. Når det er sagt, tror jeg hudpleie er veldig personlig. På slutten av dagen, ikke C’Det er helt riktig eller galt, så lenge du liker prosessen og huden din.

Claudia er en lidenskapelig om omsorg og helse i huden, læreren og forfatteren. Han er for tiden oppnådd forskning doktorgrad i dermatologi i Sør-Korea og forvalter en fokusert hudpleie blogg Så han kan dele sin kunnskap om hudpleie med verden. Hans håp er at flere mennesker er klar over hva de legger på huden. Du kan også ta en titt på henne Instagram For flere artikler og ideer på huden.