Pass overgangsalderen: 5 grunner til at dette er den beste tiden å trene

Sannsynligvis den’Du hørte mer enn en gang: Tren deg vil få deg til å føle deg bra. I tillegg til fysiske og psykologiske fordeler med trening, utslipp av kjemiske stoffer som du vil få en ytterligere fordel. Dette kan være spesielt viktig for menopausale kvinner. Kroppene deres gjennomgår en rekke endringer som kan være ubehagelige og til og med smertefulle.

L’Øvelse kan hjelpe deg på dette stadiet av livet og få deg til å føle deg bedre enn noensinne. Så at du er en aspirerende løper, en yogi eller en sausdanser (eller annen måte), her er noen grunner til at overgangsalderen er den beste tiden å flytte som om du aldri har flyttet før.

5 Hovedfordeler ved å trene for kvinner i overgangsalderen

1. Vekt styring

Du har kanskje realisert mot slutten av de 20 årene at hurtighastighetsmetabolismen din bremse ned og måtte redusere rekkefølgen på & # 8220; pommes frites med det & # 8221; hvert måltid. Hormonelle endringer i overgangsalderen kan noen ganger bety at det er lettere å øke vekten. L’Øvelse vil ikke bare hjelpe deg med å unngå vektøkning, men vil også hjelpe deg med å kompensere tapet av muskelmasse som er vanlig i menopausale kvinner. De Anbefalt av sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC) 75 minutter med intens aerob aktivitet per uke for friske kvinner for å opprettholde en sunn vekt. Hvis du vil gå ned i vekt, prøv å gjøre minst 20 minutters drift om dagen.

2. Beinhelse

Selv om både menn og kvinner bør bekymre seg for å holde sterke bein med alder, kvinner er i større risiko for osteoporose. Den gode nyheten er at treningen kan bidra til å bygge og opprettholde bein tetthet. De National Osteoporose Foundation anbefaler Lasting og muskel styrking Øvelser for personer i fare eller diagnostisert med osteoporose.

3. Hjertehelse

En nedgang i østrogennivået er vanlig for overgangsalderen. Dette kan øke dårlig kolesterol og redusere gode kolesterolnivåer. Det kan også involvere kvinner økt risiko For hjertehelseproblemer. Husk at hjertesykdom er Hovedårsaken til døden For kvinner i USA hvert år. Dette betyr at overgangsalderen sannsynligvis kan være en av de viktigste perioder for å holde seg i form.

4. Lettelse fra symptomer

Det viser seg at den fysiske øvelsen faktisk kan gi lindring fra hot blits. En studere viste at kvinner som har opplevd et stillesittende liv, hadde mer alvorlige overgangsalder symptomer enn aktive kvinner.

En annen studereHan fant ut at den vanlige fysiske øvelsen kunne vesentlig forhindre postmenopausale symptomer. Så kanskje du kan til og med erstatte stoffene dine for hormonbehandling med en’mer naturlig alternativ.

5. Økning i’selvtillit

Hver kvinne lever overgangsalderen annerledes, og ikke alle kvinner føler seg best i løpet av denne tiden. Og det er greit. Men hvis du føler deg blå, vil du gjerne vite at øvelsen kan være remedien du trenger for å hjelpe deg med å føle deg bra med deg selv. En studere Han fant ut at over tid l’fysisk aktivitet var forbundet med høyere nivåer av selvtillit og livskvalitet relatert til overgangsalderen.

bevege seg

Nå som du vet hvor flott & # 8217 kan være; trening i overgangsalderen, er det på tide å sette en plan. Du lurer på hvilke spesifikke øvelser du kan gjøre for å begynne å eksperimentere med fordelene? Start med disse forslagene:

Aerobics øvelser

Tren fra 20 til 60 minutter om dagen, fra tre til fem dager i uken. Du kan prøve:

 • jogging, rase eller rask tur
 • Gå opp
 • tennis
 • fotturer
 • jeg svømmer
 • danse

treningsstyrke

Gjør det fra 20 til 60 minutter om dagen, to eller tre dager i uken. Du kan prøve:

 • vektløfting
 • Bruker elastikk
 • Bruker vektmaskiner
 • Lage pushups eller planker

Yoga og meditasjon

Yoga og dype pusteteknikker kan bidra til å gi smerte Og roe ditt sinn. Du kan gjøre det hver dag eller et par ganger i uken. Prøv disse posene:

 • # 8217; Reclining Hero
 • Legger seg fra hodet til kneet
 • Reclining Bound Angle Poses
 • Barn pose

Før du starter nytt driftsregime, er det alltid bedre å konsultere legen din.

Ta bort

Overgangsalderen kan noen ganger være en vanskelig tid mens du lærer å tilpasse seg de mange endringene i kroppen din. Noen ganger kan det virke som at kroppen din jobber mot deg, men du kan gjenoppta kontrollen. L’Regelmessig trening kan være så enkel som å gå i parken eller ambisiøs hvordan å trene for en maraton.

Uansett hva det fungerer for deg, husk at bevegelsen kan bidra til din fysiske og mentale helse. Alt krever litt innsats for å starte, men det er aldri for sent å ta vare på deg selv.

Gi oss beskjed om hvilke former for trening gjør at du føler deg den beste.