Autocannibalismo: Informasjon, typer, symptomer, behandling

Del på Pinterest

De fleste rev det grå håret, en skorpe ble revet eller til og med en «8217, neglelakk, både for kjedsomhet og for å lindre en negativ følelse av en» 8217.

I sjeldne tilfeller kan denne aktiviteten ledsages av autocannibalisme, hvor en person kan spise håret, skorpen eller neglen.

L’autocannibalismo er en psykisk helseforstyrrelse karakterisert hovedsakelig av tvanget å spise seg selv.

Det skal imidlertid bemerkes at den nyeste utgaven av den diagnostiske og statistiske håndboken til psykiske lidelser (DSM-5) ikke gjenkjenner denne lidelsen som en diagnostisk psykisk helseforstyrrelse.

I denne artikkelen vil vi utforske årsakene ved foten av «autocannibalismen, samt de forskjellige typer autoknalisme og måten de behandles på.

COS’er autocannibalismo?

Autocannibalismo, også kjent som selvkannibalisme eller autosakofagi, er en form for kannibalisme som involverer praksisen med å spise seg selv.

De fleste former er ikke ekstreme

De fleste som praktiserer autocannibalismo, engasjerer seg ikke i ekstreme selvkannibalisme. I stedet inkluderer de vanligste former å spise ting som:

 • skorpe
 • negler
 • hud
 • hår
 • Cacchules

Mange er klassifisert som repeterende atferd fokusert på kroppen

Mange typer autoknabalisme er klassifisert som Repeterende atferd fokusert på kroppen (BFRB).

BFrbs er mer alvorlige enn den passive vanen med å spise negler når de er nervøse, for eksempel. BFrbs er repeterende selvhjelpsadferd som kan forårsake effektiv kroppsskade.

Noen kan være koblet til angst eller depresjon

L’Autocannibalismo og BFrbs er komplekse lidelser som ofte er knyttet til underliggende psykiske helsemessige forhold som angst eller depresjon.

De kan også følge med andre forhold som involverer impulskontroll, for eksempel obsessiv-kompulsiv lidelse (DOC) eller PICA.

Det finnes forskjellige typer autoknabalisme?

Den mest alvorlige formen for autocannibalisme er å spise hele deler av kroppen. Denne typen autoknabalisme er imidlertid så sjelden at det er få undersøkelser på den.

Andre psykiske helsemessige forhold som kan klassifiseres som autoknabalisme inkluderer:

 • L’Altriofagia, også kjent som Pica, oppstår når en person spiser matvarer som ikke har næringsverdi. Disse kan inkludere relativt ufarlige ikke-matvarer som is eller mer skadelige gjenstander som malingfragmenter.
 • L’onicophagia er preget av et ukontrollabelt ønske om å spise negler. I motsetning til Dell’Angst vane med å spise negler, forårsaker denne tilstanden betydelig negler.
 • Dermatofagia er preget av å spise huden på fingrene eller hendene. Denne tilstanden er mer alvorlig enn den enkle tilbaketrekningen fra en nelliker og fører ofte til skadet og blødende hud.
 • Tricophagia, eller Rapunzel syndrom, oppstår når en person føler seg forpliktet til å spise håret sitt. Fordi håret ikke kan fordøyes, kan dette føre til blokker eller infeksjoner i fordøyelseskanalen.

Hvis ikke behandlet, kan autokannibalismen føre til arr, infeksjoner og i noen tilfeller alvorlige komplikasjoner som kan forårsake dødsfall.

Hva er tegn og symptomer på «autocannibalismo?

L’autocannibalismo kan utvikle seg som en bivirkning av visse betingelser for mental helse eller som en sekundær vane på grunn av en ustyrt bfrb.

Autocannibalismskilt kan variere avhengig av typen og alvorlighetsgraden av lidelsen. Disse inkluderer:

Skade på kroppen

Alle typer autoknabalisme kan forårsake kroppsskader, for eksempel:

 • ekkymose
 • blødning
 • arr
 • misfarging
 • Nerveskade
 • infeksjon

Gastrointestinale problemer

L’Autocannibalismo kan også forårsake gastrointestinale tilhørende symptomer, inkludert:

 • kvalme
 • smerte
 • Magesår
 • Blod i avføringen
 • Blokker eller skade på mage-tarmkanalen

Angst eller angst

L’Autocannibalisme kan ledsages av følelser av angst eller angst før, under og etter tvang.

En person kan føle følelser av angst eller spenning som bare kan lindres av tvanget. De kunne også føle seg fornøyd eller lettelse etter tvang, så vel som forlegenhet eller skam på grunn av uorden.

Det er årsaker på bunnen av # 8217; autocannibalismo?

Selv om det er få undersøkelser på de eksakte årsakene til «Autocannibalismo, kan årsakene i bunnen av BFrbs være relatert til de som forårsaker autocannibalismo. De inkluderer:

 • Genetikk. Forskning tyder på at det er en arvelig komponent i BFRB-utvikling. Det foreslås at å ha et familiemedlem med en BFRB kan øke risikoen for å utvikle en lignende tilstand.
 • Alder. Noen forhold som forårsaker autocannibalismo er mer sannsynlig å vises i barndommen. For eksempel, en studere tilfelle Beskriver en tilstand som kalles LESCH-NYHAN (LNS) syndrom, som vises rundt 1-års alder med autoknabalismesymptomer.
 • Følelser. Det antas at en rekke følelser er utløsende faktorene i BFRB. I en Liten studio, Forskere fant at kjedsomhet, frustrasjon og # 8217; utålmodighet spilte en betydelig rolle i BFB-aktivering i studiegruppen.
 • Psykisk sykdom. Det er bare en håndfull studie saker på tilstanden. For eksempel, en studere tilfelle rapporterer autokannibalismen i en person på 29 år med en historie med psykose og misbruk av stoffer.

Selv om det er en sammenheng mellom noen BFrbs og L’autocannibalismo, er videre forskning nødvendig på årsakene i grunnen av denne tilstanden.

Hvordan behandlet L’autocannibalismo?

Med så få undersøkelser på # 8217; autocannibalismo, behandlingsalternativene for denne tilstanden er hovedsakelig basert på de som viste seg for å være effektive for BFRBs.

Disse behandlingsalternativene inkluderer alternativ terapi, narkotika og terapier.

Terapi

Kognitiv atferdsterapi (CBT) er en effektiv type psykoterapi for mental helse som angst, depresjon og BFRB.

Denne typen terapi fokuserer på hvordan dine tanker påvirker din oppførsel og stater D & # 8217, Soul og hvordan å regulere disse tankene og troen på en positiv måte.

L’Habit Reverse Training (HRT), en delmengde av CBT, kan være nyttig for spesifikke forhold som autocannibalismo.

Med hormon erstatning terapi, L’Målet er å grave dypere i endring av vaner som kan være irriterende eller farlige. I en studere tilfelle, Forskere fant at hormonutskiftningsbehandling er et effektivt behandlingsalternativ for tricotillomania.

Dressing

Når autocannibalismo følger med en psykiatrisk lidelse nedenfor som angst eller doc, kan stoffer brukes i kombinasjon med terapi.

De vanligste stoffene for disse typer psykiske helsemessige forhold er selektive hemmere av serotonins repetement (SSRI) eller trisykliske antidepressiva, for eksempel:

 • Fluoxetin (Prozac)
 • Citalopram (Celexa)
 • Escitalopram (Lexapro)
 • amitriptilin

Det kan være nødvendig å finne det rette stoffet og dosen for dine eksakte forhold, så god kommunikasjon og oppfølging med legen din er viktige.

Alternative terapier

Mens CBT og narkotika er den mest effektive behandlingen for forhold som autokannibalisme, velger noen mennesker å inkorporere alternative terapier.

Forskning har antydet at bevissthet kan bidra til å redusere følelser av stress og angst som gir tankeprosessen til nåtiden.

For personer med autoknibalisme, for å gjøre bevisste teknikker, kan det bidra til å redusere tvangene.

Andre alternative tilnærminger, som massoterapi eller akupunktur, kan gi fysisk lettelse for noen av symptomene på # 8217; autocannibalismo og BFrbs.

Det er også antatt at disse typer terapier gir mer terapeutiske fordeler, men videre forskning er fortsatt nødvendig.

Ta bort

L’autocannibalismo er en psykisk helsetilstand preget av praksis med å spise selvdeler, som hud, negler og hår.

De fleste med autocannibalisme har annen underliggende psykisk helse, som OCD eller angst.

L’autocannibalismo kan negativt påvirke fysisk helse hvis ikke behandlet, spesielt i forhold som L’Allriophagia og Tricophagia.

Den første behandlingslinjen for autocannibalismo og BFRB er CBT og, om nødvendig, narkotika.

Med riktig hjelp og en solid behandlingsplan er utsiktene for denne tilstanden positive.