Militær nakke (cervical Nutritions): Årsaker, behandling og mer

COS’er den militære nakken?

Militærhalsen er en unormal kranglet av den cervical rachis som gjør at du ser ut som om du var, omhyggelig & # 8221;. Tilstanden, kalt cervical Nutritions, har ingenting å gjøre med militærtjenesten. Det kan skyldes:

 • En degenerativ disk sykdom
 • en iatrogen sykdom
 • En medfødt sykdom
 • Corporal Trauma

Cervical Nutrition kan bety at nakken er unormalt rett eller brettet til # 8217; tilbake. Men folk med militær nakke har en unormalt rett nakke.

Del på Pinterest

Hvilke symptomer forårsaker militær nakke?

Følgende symptomer kan følge med militærhalsen:

 • stivhet
 • Redusert bevegelsesområde
 • hodepine
 • nakke smerte og ender (fingre av hender og føtter)
 • Koordineringsproblemer
 • muskel svakhet
 • Vertebral kolonne deformitet
 • lammelse
 • Blære og # 8217 kontrollproblemer; tarmene

Ikke alle de som har militær nakke vil oppleve de samme symptomene. Lammelse, blærekontrollproblemer og kontrollproblemer i YthesTines «bare i ekstreme tilfeller, spesielt når tilstanden ikke behandles.

Hva forårsaker militær nakke?

Den vanligste årsaken til militærhalsen er en dårlig holdning, både når du våkner når du sover. En dårlig holdning kan være et resultat av å fikse datamaskinen, arbeidsforholdene eller repeterende bevegelser. Tilstanden kan imidlertid også utvikle seg fra andre faktorer, for eksempel:

Degenerativ disk sykdom

Aldring, dine intervertebrale plater begynner å degenerere. Dette betyr at platene i ryggraden tynn og kollaps.

Denne ryggraden endres kan endre nakkenes naturlige krumning og forårsake ubalanse på grunn av vekten av hodet. Diskdoms sykdom øker vanligvis tyngdekraften med L’alder.

Iatrogen forstyrrelse

Militærhalsen kan være iatrogen, noe som betyr at det er et ikke-forsettlig resultat av en medisinsk prosedyre. Den vanligste av disse prosedyrene er en laminektomi, som utføres for å lette presset i ryggraden.

Å fjerne laminaen skaper mer plass til nerver, men det kan også føre til at joint ventifries ustabilitet mellom ryggvirvlene. Denne komplikasjonen er sett oftere hos barn utsatt for prosedyren, sammenlignet med voksne. Iatatrogenforstyrrelse kan også komme fra en fusjon av cervical Rachis mislyktes, hvor fusjonen er for kort.

Medfødt lidelse

En medfødt lidelse er det som oppstår fra fødselen, ellers kjent som en fødselsdefekt. De som har cervical ernæring, er medfødt, vanligvis har komplikasjoner også i andre deler av kroppen, for eksempel urin eller nyresfeil.

Når militærhalsen er resultatet av en medfødt lidelse, slik som ryggraden som ikke passer helt, vokser ryggraden på en unormal måte, og ryggvirvlene skaper en trekantet form som de vokser opp. Dette plasserer en unaturlig kurve på nakken og de stablede ryggvirvlene.

Traume

Traumaen kan også forårsake militær nakke. Ulike typer lesjoner kan forårsake traumer, inkludert en ulykke D’bil, et fall eller en sportsskade. Hvis ligamentene frakt eller tåre, kan ryggraden bøye seg fremover og spinalhulen kan krympe.

Kompresjon kan føre til at kroppens helbredelse av kileformede ryggvirvler, skaper en ubalanse. I alvorlige tilfeller kan du støte på nevrologiske problemer på grunn av krymping av ryggraden, kalt spinal stenose. Komprimert trykk kan forårsake nummenhet, smerte og muskel svakhet.

Hvordan militærhalsen er diagnostisert?

Legene diagnostiserer militær nakke ved hjelp av ulike metoder. Legen din vil be deg om informasjon om din medisinske historie og symptomene du finner.

Da vil de utføre en fysisk undersøkelse. De kan bestille bildebehandlingstester, for eksempel en røntgen, en magnetisk resonans eller en TC.

Det er ingen nøyaktige målinger på hvordan nakken skal justeres, så diagnosen utføres dersom nakkekurven er mindre enn 20 grader eller større enn 40 grader.

Hvordan militærhalsen behandles?

Fysioterapi, en verge for nakken og narkotika for liten smerte er generelt foreskrevet for behandling, med mindre nakkekurven ikke trykker på ryggmargen, i så fall vil legen sannsynligvis anbefale en operasjon. Den vanligste operasjonen for cervical ernæring er spinal fusjon.

Fysioterapi, foreskrevet som autonome behandling eller etter operasjonen, kan inkludere spesifikke nakkeøvelser for å styrke musklene, som livmorhalsklengdefleksjon, bøyning og # 8217; cervikal forlengelse og livmorhalsrotasjon. Fysioterapeut kan også utføre nakkebrettet, hvor nakken er litt utvidet.

For hjemmebehandlinger kan legen eller fysioterapeut råde deg til å gjøre følgende:

 • Hvile nakken. Hvile kan bidra til å lindre smerte og fremme helbredelse, spesielt hvis tilstanden din kommer fra repeterende bevegelser eller faglige forhold. Unngå aktiviteter som irriterer nakken. Det kan også foreskrives en krage for å begrense bevegelser.
 • Plasser halsen. En spesiell formet pute kan bidra til å rette nakken på riktig måte under søvn. Du kan også bruke et rullet håndkle eller et kommersielt paranuide; Blir den gjennom putevaret inni for å støtte nakkekurven. Din terapeut kan også foreslå at du bruker bestemte stillinger for å lindre smerter i armen som utstråler fra nakken.
 • Påfør is. Ispakker og isposer kan bidra til å lindre smerte. Legen din eller fysioterapeut vil trolig foreslå at du bruker is i 10-15 minutter om gangen. Du kan også massere området som gni en iskopp eller en isbit på sårpunktet.
 • Påfør varme. En termoform, en varm pakke eller et bad eller en varm dusj kan alle være nyttige. VARME fungerer ofte bedre hvis det brukes i 15-20 minutter om gangen.
 • Sjekk din ergonomi. Pass på at arbeidsmiljøet ditt er satt til å tillate deg å plassere nakken riktig. Dette kan føre til redigering av Dell’skrivebordshøyde, dataskjermposisjon eller stol type du bruker.

Hva er perspektivet for militærhalsen?

Det generelle perspektivet for de med militære nakke er ganske bra. Folk svarer vanligvis godt på fysioterapi, endringer i livsstil og kirurgi når det er nødvendig. Etter operasjonen er folk generelt i stand til å gjenoppta normale aktiviteter etter utvinning, selv om det kan være nødvendig å ha på seg en verge i maksimalt tre måneder. Kliniske studier pågår for tiden for å forbedre kirurgisk fusjon, i et forsøk på å gjøre prosedyren og utvinningen enda mer effektiv.