Marijuana Moon Rocks: Hva de er?

Marijuana Moon Rocks er fundamentalt & # 8220; Champagne & # 8221; av gressets verden. Noen mennesker kaller dem selv kaviar av cannabis.

De består av flere potteprodukter som alle rulles opp i en veldig kraftig og røkt nugget.

De har blitt noe når rapperen av West Coast Kurupt førte ham til folks oppmerksomhet og til slutt registrerte hans Lunar Rocks merkevare.

Når det gjelder navnet, ser de ut som Lunar Rocks. Men også deres evne til å fly den mest erfarne cannabis forbrukeren kunne ha noe å gjøre med dette.

Hvordan de er laget?

Lunar bergarter er produsert tar en marihuana nugget og nedsenking av den eller sprøyter den med konsentrere eller hash-olje.

De er vanligvis laget med jente scout cookies (variasjonen av gress, ikke tynn mynter) blomst og konsentrere, men kan gjøres med noen variasjon.

Den belagte nuggeten rulles deretter opp i kief. Køen, også kalt pollen eller tørr sikt, er de klissete krystallene som dekker cannabisblomsten. Denne krystallresiden inneholder terpener og cannabinoider.

Hvor sterk er de?

Varia fra mye til mye. Makt avhenger av hvordan det er gjort, fra de som produserer det og fra ingrediensene som brukes.

Lunar-steinene svinger vanligvis rundt 50 prosent THC, ifølge Leady. For å hjelpe deg med å sette den i perspektiv, går de populære stammene i dispensaries generelt fra 17 prosent 28 Thc.

Hvordan konsumere?

Du kan røyke månens bergarter som du ville gjøre med noen andre chepita, bryte dem i en stokk, en bolle, en svap eller et rør. Hold det slått på er ikke lett, og det er også veldig tett og fettete, så det er å foretrekke å bruke briller som en bong eller et rør.

Hva er effektene?

Lunar steinene er kraftige. Folk som har blitt sint beskriver skyer av stor, full og duftende røyk og en rik og hyggelig smak av kief.

THC er den viktigste psykoaktive ingrediensen i cannabis og hovedprodusenten av & # 8220; Barking & # 8221;. Siden månens bergarter inneholder betydelig høyere nivå enn THC, er effektene mer uttalt enn de som føler seg fra vanlige cannabisprodukter.

Alvorlighetsgraden av effektene avhenger av noen faktorer, inkludert stammen som brukes og din toleranse. Noen som ikke er vant til høyinnholdet Cannabis med tendens til å ha mer intense effekter. Stor mengde bruk øker også effektintensiteten.

Her er noen av de vanlige effektene av månens bergarter:

 • svimmelhet
 • Økt hjertefrekvens
 • angst
 • paranoia
 • døsighet
 • hodepine
 • tørr i munnen
 • Kompromittert minne
 • Røde og tørre øyne
 • hoste eller andre respiratoriske problemer
 • Ekstrem sult, også kjent som kjemisk sult

Hvor lenge de tar for å komme i gang?

De produserer langsom forbrenning med noen umiddelbare effekter som starter veien til motorveien etter ca 30 minutter.

Basert på folkanmeldelser, kan du forvente at din hum vil fortsette i flere timer eller til neste dag hvis du er ny på månens bergarter eller til de høye innholdsvarene i THC.

Det er risiko?

Ja, det er fysiske og mentale risikoer.

Høye risiko for THC

Forskere vet ennå ikke L’Komplett innvirkning på marihuana med høyt THC-innhold på kroppen eller hjernen. Høyere THC-nivåene øker risikoen for en skadelig reaksjon, spesielt hvis du er ny på marihuana.

Høyere THC-nivåene kan også øke risikoen for avhengighet når du bruker høye doser regelmessig.

Mens risikoen for marihuana høyt i THC fortsatt er gjenstand for etterforskning, har marihuana i enhver konsentrasjon noen risiko.

Generelle risikoer for marihuana

Marijuana røyk, inkludert passiv røyking, den inneholder de fleste samme Giftstoffer og kreftfremkallende midler som tobakksrøyk. Det irriterer lungene og kan forårsake kronisk hoste med økt katarrproduksjon.

Marijuana røyking øker også risikoen for lungeinfeksjoner og kan øke Risikoen for lungekreft.

Lungene dine er ikke den eneste delen av kroppen din i fare. Marijuana øker hjertefrekvensen opptil 3 timer etter å ha røkt det, noe som kan øke mulighetene for et hjerteinfarkt, ifølge Nasjonalt institutt på narkotikamisbruk.

Det svekker også immunforsvaret ditt, noe som gjør det vanskeligere for kroppen din bekjempe bakterier.

Hvis du er gravid, kan bruken av marihuana øke risikoen for ulike komplikasjoner ved fødselen.

Sikkerhetstips

Lunar Rocks er ganske sterke, ikke å si noe annet. Hvis du skal prøve dem, er det viktig å vurdere noen ting.

Disse kraftige nuggets vil sikkert forvirre med hjernen og energinivået, som kan gjøre ting umulig å gjøre. Det er bedre å slette programmet eller gjøre det når du har et stort stykke fritid.

Her er noen generelle forslag om sikkerhet for L’bruk av Lunar Rocks:

 • Spise. Spis før, ikke bare for å holde kontakten L’Mulig kjemisk sult, men også for å redusere effektene av effekten av THC og forhindre kvalme.
 • Hydrater. Ha rikelig med vann ved hånden og hold deg hydrert før, under og etter røyking, siden den tørre munnen er praktisk talt et faktum.
 • Vurderer omgivelsene. Velg et trygt sted hvor du enkelt kan sitte og slappe av uten ansvar.
 • Ro ned. Start sakte, veldig sakte. Dette er spesielt viktig hvis du er ny på månens bergarter eller til de høye innholds-varianter av THC, da det kan hjelpe deg med å minimere intensiteten av effektene. Prøv å vente minst flere minutter mellom hver innånding.

Et notat om lovlighet

Cannabis er ikke lovlig overalt, selv om mange sier L’de har legalisert for medisinsk bruk, rekreasjonsformål eller begge deler. Det er bedre å ikke risikere e Kjenner lovene i staten din.

Hvis du bor utenfor USA, kan du være underlagt forskjellige lover.

Bunnlinjen

Marijuana Lunar Rocks er spesielt kraftige, selv for en cannabis ekspertbruker. Sikkert vil du fortsette med forsiktighet, spesielt hvis du er ny på hele cannabisaffairen.

Hvis du bor i en stat som har legalisert cannabis, kan du besøke en dispensary og taler med et medlem av kvalifisert personell. De kan fortelle deg mer om månens bergarter som leder og hvor sterk de er.