Mannlig forbedring: Penis utvidelse teknikker fungerer?

Beskrivelse

Har du noen gang tenkt på å prøve en av de mange teknikkene eller produktene for penisforstørrelsen annonsert i dag? Det første du bør vite er at de fleste menn som tror de har en liten penis, har faktisk en vanlig penis. Den andre tingen er at de fleste uttalelser på’penisforstørrelse er falske. Noen teknikker og produkter kan faktisk skade penis.

Lær fakta om disse teknikkene og produktene for å unngå ubehagelige og unødvendige bivirkninger.

Jelqing øvelser

Jelqing er en øvelse som noen bruker til å forsøke å naturligvis øke størrelsen på deres penis. Innebærer l’bruk av en roterende bevegelseshånd på hånden for å flytte blodet til penishodet og utvide det. Noen ganger kalles & # 8220; melking & # 8221;.

Det er ingen nok medisinske studier for å foreslå at Jelqing faktisk kan øke størrelsen på penis.

Det er en ganske sikker praksis, men kan forårsake smerte, irritasjon eller dannelse av arrvev hvis du gjør det for ofte eller aggressivt.

Piller, potions og lotions

Det er ingen mangel på piller, vitaminer, hormoner, urtepreparater og lotioner markedsført for penisforstørrelsen. Videre er det ikke noe bevis for å støtte uttalelsene som disse produktene fungerer.

Faktisk kan noen av disse produktene være skadelige for helse. Noen kan forstyrre eller reagere med andre legemidler du tar. Sjekk alltid med legen din før du prøver et nytt supplement eller naturlig middel. De kan hjelpe deg med å forstå de potensielle fordelene og risikoen.

Penis Extensors

En penisforlenger er en ikke-invasiv enhet. Bruk trekkraft for å strekke din penis. En studie rapportert i Journal of Seksal Medicine Det har oppdaget at den gjennomsnittlige lengden på den slanke penisene i deltakerne har økt med over 1.5 centimeter etter tre måneders bruk av en penisforlenger.

Videre forskning er nødvendig for å forstå hvor trygg og effektiv penis strekker seg. De kan være store og ubehagelige å bruke. For å forlenge kan også forårsake blåmerker, skade på nerver eller dannelsen av blodpropper i penisårene.

Støvsuger pumpe

Vakuumpumper, eller straffepumper, brukes noen ganger til å behandle erektil dysfunksjon. Noen mennesker bruker dem til & # 8220; av og til deres penis.

L’Bruk av en vakuumpumpe kan midlertidig gjøre din større penis vises. Men overdreven bruk kan forårsake vevskader og føre til problemer med ereksjonene dine. Det regnes ikke som en effektiv metode for å strekke din penis.

Klemmer og ringer

Noen bruker en klemme eller en ring for å forsøke å strekke og strekke penis. For å bruke en av disse enhetene, plasser den rundt bunnen av penis etter å ha utviklet en & # 8217;. Det tar sikte på å hindre at blodet strømmer fra penis.

Bruk en av disse enhetene kan midlertidig forstørre penis. Men iført den i mer enn 30 minutter kan forstyrre blodstrømmen og forårsake skade på penis stoffer.

Kirurgi

Legen kan anbefale kirurgi til penis for å rette opp en defekt, behandle en skade eller forbedre funksjonen. Men de vil nok ikke anbefale kirurgi for å øke lengden eller bredden på penis.

Dell & # 8217 kirurgi; penis utvidelse er sjelden og kontroversiell. Kommer med risikoen for infeksjon, arr og tap av funksjonalitet. Det kan bare legge til ca. ½ tommer, eller 1 centimeter, til den totale lengden på penis. Det er ingen tilstrekkelige studier om potensielle risikoer eller fordeler med denne operasjonen for å konkludere hvis det er trygt og effektivt.

Få mest mulig ut av det du har

Han bærer mye overvekt rundt den sentrale delen? Dette kan gjøre din penis ser yngre ut. Å holde en sunn vekt kan gjøre din penis se lengre i forhold til kroppen din. Det kan også øke din seksuell nytelse.

Din penis kan også virke mindre hvis du har mange pubic hår. Klipping av håret kan få penisen din se lengre ut. Det kan også øke følsomheten.

Poeng å tenke på

De fleste menn som tror at deres straffer er for små, er faktisk normal størrelse. I følge Mayo Clinic, Gjennomsnittlig penis er fra 3 til 5 tommer, eller fra 8 til 13 centimeter, lang når den er flaccid og 5 til 7 tommer, eller fra 13 til 18 centimeter, når den er reist.

For det meste fungerer ikke produktene og teknikkene for penisforstørrelsen. Noen kan til og med forårsake skade. Ikke ta markedsføringsordninger til den nominelle verdien. I stedet, snakk med legen din før du prøver nye strategier for å øke størrelsen på penis.