Lenitive Car Child: Teknikker for å hjelpe barnet bosette seg

Del på Pinterest

Du har gjort barnet ditt sovnet. Han sang å sove. Lås dem bryst eller kunstig å sove. Du følte at hendene dine skal falle mens du gni ryggen til du sovner.

Du er en ekspert på Send barnet ditt til drømmens verden, men etter måneder med å forbedre denne ferdigheten, lurer du på: Hvor lang tid det vil ta før barnet kan gjøre det alene? C’Det er en måte å akselerere prosessen på?

Når barnet ditt er i stand til å roe seg selv å sove, er det et stort problem. Selv om hvert barn er annerledes og ingen løsning vil fungere for alle, samlet vi noen forslag til å gjøre prosessen så enkel som mulig.

1. Mastronize timing

Mange foreldre begynner å legge merke til at barnet deres viser selvbrytende oppførsel fra 3 til 4 måneder. Innen 6 måneder er de fleste barn i stand til å gå over 8 timer uten behov for en fôr om natten, så det er den ideelle tiden å oppmuntre dem til å roe deg selv og sove og gå tilbake for å sove hvis du våkner opp.

Det er vanligvis bedre å oppmuntre til selvtillitende atferd før separasjonsangstet tar over, rundt 8-9 måneder. Det kan være vanskelig for barnet ditt å lære å roe å sove når det allerede er bekymret for å bli skilt fra hennes favoritt voksne.

2. Lag en rutine for å gå i dvale

Det er mange fordeler i å skape rutiner for å sove. Selv når de er enkle, hvordan å lese en bok, synge en sang eller bade, sove rutiner kan gi kroppen til kroppen som er på tide å slappe av og gå i dvale.

Selv søvnrutiner gir konsistens. Konsistens er grunnleggende for å hjelpe barn å vite hvordan man skal svare på situasjoner. Selv om jeg ikke er i stand til å forstå ordene som er sagt til ham, kan et lite barn lære av sammenhengende signaler når du forventer å sovne.

3. Tilby et sikkerhetsobjekt (hvis barnet ditt er stort nok)

På grunn av risikoen for plutselig barndoms dødsyndrom (SIDS), vil du ikke forlate tepper, puter og leker i barnets vugge i løpet av det første året av livet. (I tvil om noe kan være trygt i barnets vugge, ta kontakt med barnelege.)

Men hvis barnet ditt er større, en plysj eller et teppe, opprettet de et vedlegg, kan du tilby en «8217; fortsatt for å hjelpe deg med å gå tilbake til å sove.

Hvis sønnen din ikke er stor nok fordi en plysj eller en elsker kan være i vuggen med ham, kan en pacifier hjelpe den selvsødige prosessen.

4. Skape et rolig, mørkt og kult miljø å sove

Ditt barn er akkurat som deg i det behagelige (og Sikker) L’Miljøet er viktig for å lykkes i å sovne og sovne. Når et barn sover i et optimalt utformet miljø for å sove, kan han & # 8211; Ikke å si at det alltid vil gjøre det & # 8211; Sov raskt uten forstyrrelser. Det er også mer sannsynlig å sove uten å bli våknet av støy, kuldegysninger eller varm svette.

Også for å forhindre SIDS, blir et litt nytt miljø ansett som bedre enn en varm en.

5. Etablere vanlige søvntider

Som sove rutiner, l’bruk av konsistente sovende ganger kan lære kroppen å forvente søvn. Kroppens rytmer kan trent til å justere seg med L’gå i dvale på bestemte tider, og dette kan hjelpe barnet ditt til å føle seg trøtt på det nøyaktige øyeblikket når du vil sovne. Det er fordeler ikke bare i # 8217; å ha en godnatt rutine, men også l’nå å sove!

6. Vurder ideen om å flytte vekk fra å gi barnet ditt til å sove

Hvis barnet ditt sovner mens du drikker fra flasken eller fra brystet, er det faktisk ikke roen bort eller lært å roe seg ned. Flytte fôret før sengetid til en litt foregående del av godnatrutinen, kan du oppmuntre barnet ditt til å lære å roe deg selv ved å bare anta at det har nok mat.

Selv om dette er en ganske enkel endring for de fleste søvnrutiner, kan det føre til opprørt planter siden barnet er pålagt å finne andre måter å roe seg ned.

Spesielt ALL’begynnelsen, du må kanskje være i nærheten av barneseng ved å tilby verbal forsikring og # 8211; eller til og med sporadisk tilbake massasje & # 8211; Mens sønnen din lærer å roe seg uten væsker og menneskelig kontakt med hele kroppen.

7. Sørg for at alle behovene er oppfylt før barnet ditt blir sliten også

Når babyen din er trøtt, kan det være vanskelig å overbevise ham om å fullføre de siste få gram fra flasken eller ikke rope for angsten for enhver forandring i deres miljø.

Av mange grunner vil deres evne til å kontrollere sine følelser og roe ned vil bli sterkt redusert hvis de er for utmattede. (Selv som voksne, er det lett å falle i stykker og mangel på selvkontroll når vi er slitne!)

Forvente barnets behov i stedet for å reagere på dem, vil barnet ditt bli forberedt på suksess. Det er mer sannsynlig å fullføre kvelden med godt humør, noe som gjør det lettere å sovne og sove alene uten hjelp.

8. Prøv å gjenkjenne babyen din i barneseng i stedet for å få det ut

Ideelt sett faller barnet i luften og forblir i barnesenget når han våkner i midten av natten.

Hvis sønnen din sovner i armene dine & # 8211; At vi innrømmer det, er en av de mest søte tingene i absolutt & # 8211; Og det blir så transportert til vuggen, vi vil våkne opp i et annet miljø enn det han sovnet. Dette kan være strengere og bringe til angsten som gjør det vanskeligere å komme seg fra søvn.

Og husk at selv små barn kan falle i vaner. Hvis den vanen de lærer å sovne i barneseng, vil dette hjelpe deg med å roe seg.

Så når du leser barnet ditt, legg det i vuggen i en søvnig tilstand, men ikke i søvn. Dette vil gi dem tid til å tilpasse seg vuggemiljøet mens de ender med å sovne.

Hvis barnet ditt våkner i midten av natten og ønsker å gjenkjenne det, snakk eller synger i en lav stemme eller slå det litt som det forblir i vuggen. Dette kan hjelpe dem med å starte igjen, uten å sovne på deg.

Og husk, praktiske trygge søvnvaner

Selv om barnet ditt kan sovne i en posisjon eller på et sted som aldri skal være igjen uten overvåking på et trygt sted for mindre enn 100%.

Hvis du vil at sønnen din skal kunne roe deg selv uten at du er til stede, er det viktig å sovne på trygge steder og på sikre måter. Rocker, bilseter, svinger og andre enheter er ikke det samme som cribs. Barn bør ikke sovne alene på disse stedene.

Bunnlinjen

Du har bestemt deg for at du vil at barnet ditt skal kunne roe seg og gå tilbake til å sove, og du er klar til å gjøre noen endringer i din nåværende rutine, slik at den kan lære å sove alene. Bra for deg!

Som et siste skritt før du starter, vil du kanskje kontakte barnets lege. De vil kunne gi deg råd videre.

Og som du ser frem til nettene der barnet ditt ikke trenger å sovne igjen, husk også å nyte dagens midnattkuddler. Noen ganger, i nær fremtid, vil de savne deg!