Microdermabrasion: Prosedyre, bivirkninger og kostnad

Beskrivelse

Microdermabrasion er en minimal invasiv prosedyre som brukes til å forny tonen og tekstur av huden. Det kan forbedre solskader, rynker, fine linjer, senile flekker, akne arr, melasma og andre hudproblemer og betingelser.

Prosedyren bruker en spesiell applikator med en slipende overflate for å forsiktig glatte det tykke ytre laget av huden for å forynge det.

En annen teknikk med mikrodermabrasjon sprekker fine partikler av aluminiumoksyd eller natriumbikarbonat med vakuum / suging for å oppnå det samme resultatet som slipende overflate.

Microdermabrasion regnes som en sikker prosedyre for de fleste hudtyper og farger. Folk kunne velge å gjennomgå prosedyren hvis de har følgende hudproblemer:

  • Tynne linjer og rynker
  • Hyperpigmentation, senile flekker og brunette flekker
  • Dilaterte porene og hudormer
  • Akne og akne arr
  • strekkmerker
  • hudfarge fra # 8217; utseendet av
  • Tone og konsistens av ikke-uniform hud
  • melasma
  • Solskade

Hvor mye er microdermabrasion?

Ifølge L’American Society of Plastic Surgeons, var den nasjonale gjennomsnittlige kostnaden for en microdermabrasion prosedyre $ 137 i 2017. Den totale kostnaden vil avhenge av leverandørens priser og fra din geografiske posisjon.

Microdermabrasion er en kosmetisk prosedyre. L’Medisinsk forsikring dekker generelt ikke kostnader.

Forbered deg på microdermabrasion

Microdermabrasion er en ikke-kirurgisk og minimal invasiv prosedyre. C’Det er veldig lite å gjøre for å forberede.

Det er en god ide å diskutere hudproblemer med en hudpleiepersonell for å finne ut om microdermabrasion er den rette løsningen for deg. Diskuter noen prosedyrer og kosmetiske kirurgiske inngrep fortid, samt allergier og medisinske forhold.

Det er mulig å fortelle deg å unngå solens eksponering, tanningskrem og voksing i omtrent en uke før behandling. Kan også bli rådet til å slutte å bruke eksfolierende kremer og masker om tre dager før behandling.

Fjern ditt triks og rengjør ansiktet ditt før du starter prosedyren.

Hvordan Microdermabrasion fungerer?

Microdermabrasion er en prosedyre på kontoret som vanligvis krever om en’nå. Det utføres vanligvis av en autorisert hudpleie profesjonell, som kan være eller ikke under tilsyn av en helsepersonell. Det avhenger av staten der du bor.

Det er ikke nødvendig å bruke anestesi eller et lammende middel for mikrodermabrasion.

Under avtalen vil du sitte på en liggende stol. Leverandøren vil bruke en bærbar enhet for å forsiktig spray på partiklene eller glatte det ytre laget av huden i de målrettede områdene. På slutten av behandlingen vil en fuktighetsgivende krem ​​og en solkrem bli påført på huden.

Microdermabrasion er godkjent for første gang fra US Food and Drug Administration i 1996. Siden da har hundrevis av mikrodermabrasjonsenheter blitt produsert.

Det er flere måter å utføre prosedyren på, basert på den spesifikke enheten som brukes:

Håndstykke med diamant tips

Et håndstykke med diamantspiss er designet for å forsiktig exfoliere de døde hudcellene. Samtidig ønsker det umiddelbart dem.

Dybden på Abrasionenes dybde kan påvirkes av trykket som påføres håndstykket og varigheten av huden;. Denne typen microdermabrasion applikator brukes vanligvis i de mest sensitive ansiktsområder, for eksempel delen i nærheten av øynene.

Crystal Microdermabrasion

Microdermabrasion med krystaller bruker et håndstykke som avgir krystaller for å forsiktig spray på fine krystaller for å fjerne de ytre lagene i huden. Som det diamantpissede håndstykket suges døde hudceller umiddelbart.

De forskjellige typer krystaller som kan benyttes inkluderer aluminiumoksyd og natriumbikarbonat.

Hydradermabrasion

L’Hydradermabrasion er en nyeste metode. Innebærer kombinasjonen av samtidig hudfusjon av produkter og A’krystallfri eksfoliering. L’hele prosessen stimulerer kollagenproduksjonen og maksimerer blodstrømmen til huden.

Bivirkninger av microdermabrasion

De vanlige bivirkningene av microdermabrasion inkluderer liten ømhet, hevelse og rødhet. Disse forsvinner vanligvis innen få timer med behandling.

Du kan bli bedt om å bruke en fuktighetskrem for å minimere tørr og squamous hud. Små blåmerker kan også forekomme. Dette skyldes hovedsakelig sugingsprosessen under behandling.

Hva du kan forvente etter microdermabrasion

Inaktivitetstider etter Microdermabrasion er minimal eller null. Du bør kunne umiddelbart gjenoppta dine daglige aktiviteter.

Hold huden hydrert og bruk delikat hudpleieprodukter. Unngå å bruke medisiner for den aktuelle akne i minst en dag etter behandling. Det er ekstremt viktig å beskytte huden med solkrem. Din hud kan være mer følsom for solen i de få ukene etter behandling.

Du kan forvente å se tydelige resultater umiddelbart etter prosedyren. Antallet nødvendige Microderm-økter vil avhenge av alvorlighetsgraden av hudproblemer og dine forventninger.

Din leverandør vil trolig planlegge en plan for det første antallet økter, samt periodiske vedlikeholdsbehandlinger.