Ølallergi: Symptomer, årsaker og behandling

Grunnleggende forestillinger om øl

Selv om L’Hoved øl ingrediens er vann, det er mange andre ingredienser. Dette inkluderer vanligvis malt d’bygg og gjær, sammen med humle eller assorterte aromaer.

De ekte ølallergene er sjeldne. De mange ingrediensene i øl gjør det mer sannsynlig A’allergi mot en av de spesifikke ingrediensene. Du kan også ha en matfølsomhet snarere enn en’allergi. L’Intoleranse All’Alkohol er A’Andre mulighet.

Fortsett å lese for å finne ut hva som kan forårsake symptomer etter å ha drukket øl og hva du kan gjøre med det.

Hva er symptomene på A’ølallergi?

Hvis du er allergisk mot øl, vil du sannsynligvis ha svært lignende symptomer til de andre allergiske reaksjonene. Dette inkluderer:

 • Spyling
 • urticaria
 • nysing
 • Wheezing
 • heshet
 • kvalme
 • Han retched
 • diaré
 • Abdominal smerte og hevelse
 • Følelse av undertrykkelse til brystet

En allergisk reaksjon på mat oppstår vanligvis i et par D’timer. A’matallergi er responsen til immunforsvaret til et matprotein som kroppen anser skadelig. Allergiske reaksjoner som involverer elveblest, hissing pust og brystsmerter kan forekomme nesten umiddelbart. De bør betraktes som seriøse og potensielt farlige for livet. Hvis disse symptomene oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Hvis symptomene dine er veldig milde, kan du ha en matfølsomhet i stedet for en ekte allergi. Dette er også kjent som matintoleranse. Det kan være ubeleilig, men det er ikke et svar fra immunforsvaret og er ikke så alvorlig.

Fordi de er allergiske mot øl?

Selv om L’Hoved øl ingrediens er vann, det er mange andre ingredienser som kan forårsake symptomene dine. Hvis du har en allergisk reaksjon, er du veldig sannsynlig å være allergisk mot en bestemt ingrediens av øl. Avhengig av merkevaren, kan ingrediensene inkludere:

 • malt d’bygg eller andre korn, som hvete og sorghum
 • hop
 • gjær
 • Assorterte fargestoffer, aromaer og konserveringsmidler

I USA, om 2 prosent 3 av voksne har en slags matallergi. Av 5 prosent av barn har en’matallergi, men mange overskrider de allergene i # 8217; voksen alder.

En liten en 2014 Studio av kinesisk med A’ølallergi har oppdaget at sorghum følsomhet eller sorghum malt var den vanligste årsaken.

Nesten 1.2 prosent Voksne i USA er allergisk mot hvete. Det er en av De første åtte Mat allergener. Ofte er hveteallergiske mennesker også allergiske alle’bygg, selv om det ikke alltid er slik. L’Byg er generelt ansett som trygt for de som lider av hveteallergi.

Hvis du er allergisk mot en bestemt frokostblanding, vil øl ikke være ditt eneste problem. Du vil også ha symptomer når du spiser andre matvarer som inneholder Quell’allergen.

Hva det betyr å være intolerant mot alkoholen?

Hvis du føler deg dårlig etter å ha drukket alkohol, men ikke manifestere symptomer uten noe øyeblikk, kan du ha en intoleranse på 8217; alkohol.

L’Intoleranse All’Alkohol er en genetisk tilstand, ikke en’allergi mot øl ingredienser. Det betyr at kroppen din ikke effektivt kan redusere alkoholen.

Når du drikker alkohol, kan symptomene manifestere seg raskt. De kan inkludere:

 • Lukket eller cola nese
 • Rødhet i huden
 • urticaria
 • kvalme
 • Han retched
 • diaré
 • Lavt blodtrykk
 • forverring av symptomene på astmaen

L’Enkeltløsning for L’Alkoholintoleranse unngår helt L’alkohol.

Hvis du har symptomer etter å ha drukket øl, men ikke etter å ha drukket vin eller andre alkoholholdige drikker, er det ikke intoleranse alt’alkohol. Du er mer sannsynlig å være allergisk eller følsom for en bestemt ingrediens i den øl.

Risikofaktorer å vurdere

Det er mer sannsynlig at du har allergi hvis du har en familiehistorie av allergi. En personlig eller familiehistorie av astma øker også sjansene for å utvikle A’allergi.

En ekte matallergi er et alvorlig helseproblem. Det betyr at du må være oppmerksom på å lese etikettene og i valget av mat og drikke.

I de mest alvorlige tilfellene, en «8217; mat eller drikkeallergi kan føre til anafylaksi. Symptomene kan omfatte elveblest, hissing pust og brystsmerter. Hvis du har en av disse symptomene, bør du søke akuttmedisinsk hjelp. L’Anafylaksi er en farlig tilstand for livet.

Når skal du se en lege

Hvis du har allergi symptomer etter å ha drukket øl, bør du konsultere legen din. De kan bidra til å avgjøre om du er allergisk mot en bestemt ingrediens av øl. Dette vil hjelpe deg med å unngå det eller # 8217; ingrediens i andre produkter.

Allergologiske tester av hud og blod bør kunne bestemme allergier, eller i det minste utelukke noen.

Symptomene dine kan også skyldes en interaksjon mellom øl eller alkohol og noe stoff du antar. Pass på at du informerer legen din dersom du tar medikamenter eller kosttilskudd.

Hvis du noen gang har hatt hevelse i tungen eller halsen eller pusten med å puste etter å ha drukket øl, bør du slutte å drikke øl til du har sett en lege.

Hva kan du gjøre nå

Hvis du opplever ubehagelige symptomer etter å ha drukket øl, er det noen ting du kan gjøre:

 • Hvis symptomene dine er milde, prøv å bytte til A’et annet merke for å se om du kan drikke det uten problemer.
 • En teller antihistamin kan også hjelpe med små symptomer. Legen kan foreskrive et kraftigere antihistamin hvis symptomene er alvorlige.
 • Test for allergi. Du kan starte prosessen med din familie lege, eller du kan se en allergave. Be om å bli testet for ingrediensene som ofte finnes i øl, som korn, bygg og sorghum. Pass på at du merker om du har de samme symptomene etter å ha spist eller drukket andre matvarer.

Hvis du finner ut å være allergisk mot en ingrediens, kan du fortsatt nyte øl. Med en liten og # 8216; søk og en «8217; oppmerksomme lesing av # 8217; etiketten, kan du kanskje finne øl som ikke inneholder det aktuelle allergenet. Du må også unngå alle de andre produktene laget med Quell’ingrediens.

Hvis du noen gang har lidd av anafylaksi etter å ha drukket øl, er det viktig å bestemme hvilken ingrediens L’det forårsaket slik at du kan unngå alt sammen. Spør legen din om du må bære en penn for deg for reseptbelagte adrenalin. Disse autoinjektoren kan redde livet ditt. I de mest alvorlige tilfellene må du kanskje gi opp helt øl.

Fortsett å lese: Symptomer på cøliaki, korn Allergi og ikke-Celiac Gluten Sensitivitet: Hva er? »