Kreft: L & # 039; Alkalisk vann er et alternativ for «039?

Så «8217; er det alkaliske vannet?

Begrepet & # 8220; alkalisk & # 8221; refererer til pH-nivået av vannet; vann. Det måles i et intervall fra 0 til 14. L’Den eneste forskjellen mellom denne typen vann og vannet i normal trykk er pH-nivået.

L’Normal kranvann har et ph-nivå på ca 7.5. L’Alkalisk vann har en høyere pH fra 8 til 9. Jo større tallet, mer alkalisk. Laveste er tallet, mer syre.

Ifølge en Studere fra 2013, L’vann med lav pH (syre) har en tendens til å ha toksiske effekter.

Når du trodde at 8217; inntak av mat og syre drikker, kan øke risikoen for å utvikle kreft. Det ble også sagt at et syre diett nærer kreftceller, slik at de kan trives og spre seg.

Her er hva du trenger å vite om de potensielle fordelene og risikoen for alkalisk vann.

Alkalisk vann og kreft

Det sies at det alkaliske vannet bidrar til å motvirke syren i blodet. Det antas at drikkevann med en høyere pH kan øke metabolismen og forbedre kroppens evne til å absorbere viktige næringsstoffer.

Noen teoretisere at dette vil dø av sult alle tumorceller som finnes i kroppen din fordi tumorceller trives i et syre miljø.

Det sies at innføringen av noe alkalisk sakte eller stoppe veksten av kreft som balanserer kroppens pH-nivå.

Generelt, L’alkalisk vann kan ha en fuktighetsgivende effekt på kroppen din. For noen mennesker kan det også forbedre symptomene relatert til syre refluks av magen.

Imidlertid, i en kropp med en normal funksjon, L’alkalisk vann vil ikke forårsake en betydelig endring, om nødvendig, i den generelle syrebaserte balansen i kroppen din målt i blodet.

Hva sier forskningen

For øyeblikket er det ikke noe vitenskapelig bevis for å støtte # 8217; alkalisk vann kan kurere eller forhindre kreft.

Det er nesten umulig å grovt nivået av blodpop ved å spise eller drikke visse matvarer eller væsker.

Under normale omstendigheter balanserer kroppen din naturlig sitt indre pH-nivå uten behov for høyt nivå av tanke eller handling fra din side. Kroppen din har flere, komplekse og relaterte cellulære mekanismer involvert i å opprettholde din interne pH hvor den skal være.

Hvis du har kreft, bør det ikke påvirke ditt generelle pH-nivå dramatisk. Kreftceller produserer melkesyre, men det er vanligvis ikke nok til å endre pH-nivået på kroppen din.

Generelt er det svært få forskning på måten L’alkalinitet påvirker menneskekroppen.

Slik bruker du L’alkalisk vann

I 2011, L’Verdens helseorganisasjon (WHO) publisert en oppdatering retningslinjer på kvaliteten på Dell’drikkevann.

Disse retningslinjene hevder at pH-nivået generelt ikke har direkte innvirkning på mennesker. L’klor desinfisert vann fortrinnsvis en pH mindre enn 8.0.

Hvis du vil bruke alkalisk vann, kan du drikke det som du ville med normalt vann fra springen. Vær imidlertid oppmerksom på at for mye alkalisk vann kan forårsake bivirkninger, for eksempel mage og fordøyelsesforstyrrelser.

Risiko og advarsler

Drikkevann med en balansert pH er nødvendig. Hvis vannet er for surt eller for alkalisk, kan det potensielt ha en negativ effekt på helsen din.

Kroppen din er ikke designet for å drikke alkalisk vann. Hvis du drikker for mye, kan du forstyrre produksjonen av syre i magen. Dette kan forårsake fordøyelsesbesvær eller magesår.

Andre risikoer inkluderer sårbarhet mot bakteriell proliferasjon og andre bakterier som forårsaker infeksjoner i # 8217; mykt tarm. Kroppen din kan også ha problemer med å fordøye og absorbere næringsstoffer.

Hvis du har nyreproblemer, eller du har en kronisk tilstand relatert til nyrene dine, snakk med legen din før … bruk som det kan være skadelig.

Hvor kan jeg finne alkalisk vann?

Du kan lage ditt alkaliske vann med spesielle filtre eller kranen angrep. Du kan også bruke additivdråper for å alkalisere vann; vann;.

Du kan kjøpe vann ionisatorer; vannkonvertering kranvann i en alkalisk pH i de fleste store kjeder av butikker. L’flaskealkalisk vann er også tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker.

Det er ingen vitenskapelig bevis som tyder på at dette har en positiv innvirkning på behandlinger mot kreft eller helse. Av denne grunn, L’Alkalisk vann er vanligvis ikke dekket av din helseforsikring.

Hva kan du gjøre nå

Selv om det alkaliske vannet generelt anses som trygt å drikke, er det ingen bevis som tyder på at det har helsemessige fordeler.

Hvis du bestemmer deg for å prøve alkalisk vann, er det noen forslag:

  • Når det metaboliseres, produserer det alkaliske biprodukter som gjør + alkalisk urin. Legg til en sitronplash eller kalk til vannet kan redusere alkalinitet fordi disse sitrusfrukter er sure.
  • Hvis du bestemmer deg for å lage ditt alkaliske vann, bruk destillert vann. Dette kan redusere antall tilsetningsstoffer.
  • Ikke drikk alkalisk vann under måltider. Drikker alkalisk vann med mat kan påvirke kroppsfordøyelsen negativt.

Hvis du begynner å uttrykke uvanlige bivirkninger, avbryter du L & # 8217, bruk og kontakt legen din. De kan jobbe med deg for å bestemme årsaken, og om nødvendig oppdatere behandlingsordningen.