Kolloidalt sølv: Risiko og fordeler

Beskrivelse

L’kolloidalt sølv er et produkt som selges på markedet som inneholder mikroskopiske flager av rent sølv. Vanligvis er flakene suspendert i demineralisert vann eller annen væske. Dette skjemaet markedsføres for oral bruk.

L’Kolloidalt sølv annonseres ofte som et antibakterielt middel og aktuelt medisiner for sår. Noen sier at det kan kurere forkjølelse raskere, bedre helbrede kroppen og til og med behandle kreft eller # 8217; HIV.

MA L’Kolloidalt sølv styrker virkelig immunforsvaret ditt? Det er faktisk trygt for daglig bruk? Fortsett å lese hvis du tenker på å bruke kolloidal sølv.

L’kolloidal sølv er trygt?

L’kolloidal sølv er et populært produkt i holistiske helse sirkler.

Men i 1999 (OG fortsatt 10 år senere) utstedte mat- og narkotikakontrollen (FDA) en pressemelding der han uttalt at det ikke var noe bevis for at de foreslo en klar fordel for helsen til helsen;. Snarere er det tegn på noen risikoer forbundet med bruken av det kolloidale sølv.

Nasjonale institutter av helse (NIH) advarer at folk som ansetter kolloidalt sølv, kan faktisk risikere sin langsiktige helse for et produkt som ikke forbedrer immuniteten eller fremmer helbredelse.

Kliniske studier pågår på bruk av oral kolloidal sølv og på bruk av Nanoparticles d’sølv belastet negativt For aktuell bruk på sår.

Risiko og komplikasjoner av oral kolloidal sølv

L’bruk av oralt sølv kan ikke anbefales. Over tid, # 8217; kolloidalt sølv kan akkumulere i kroppsvev og gi slimhinne og hud et gråaktig utseende. Dette er et symptom på en tilstand som kalles Argiria.

Agyria er ikke reversibel. L’Argiria i seg selv er ikke farlig og er definert & # 8220; klinisk godartet & # 8221;. Selvfølgelig er noen misfarging av huden ikke akkurat en velkommen bivirkning.

L’Kolloidalt sølv forstyrrer også din L’kroppsabsorpsjon av noen stoffer. Disse inkluderer antibiotika og rusmidler for skjoldbruskmangel.

Hvis du er foreskrevet et antibiotikum for en bakteriell infeksjon, L’inntak av kolloidal sølv kan forhindre at dette reseptbelagte skal fungere effektivt. Dette betyr at du tar sølv, de ville få deg til å føle deg større.

Kvinner i amming og gravid som føler det kolloidale sølv som et alternativ til noen forkjølelser for forkjølelse og L’influensa bør huske på at ingen studie noen gang har vist at det kolloidale sølv er trygt for et barn som utvikler seg. Når ting ikke er trygt, kan de ikke anbefales til bruk.

Fordeler for helse i’Topisk sølv

Det har vært noen fordeler i # 8217; applikasjon på huden av salver som inneholder sølv. Veibeskrivelsen av helsen til’Topisk sølv inkluderer:

  • Antimikrobielle egenskaper
  • Hjelp i helbredelsen av hud sår
  • Mulig behandling for akne
  • Hjelp til behandling av konjunktivitt hos nyfødte

Aktuelle produkter basert på kolloidal sølv hevder å være antimikrobielle midler og bekjempe bakterier. Minst en Klinisk studie Indikerer at denne uttalelsen kan være tvilsom. Andre studier viser et visst løfte når nanopartiklene D’sølv er innlemmet i bandasjer og medisiner for skader.

Det hevder også at kolloidal sølv fremmer helbredelsen av hudsårene. Sekund 2007 studie, Medisiner for sølvholdige sår er en mer effektiv barriere mot infeksjoner enn andre produkter med lignende uttalelser.

De NIH støtter også ideen om at ideen om at kolloidalt sølv kan være en effektivt aktuelt medisinering for sår.

L’Kolloidalt sølv er en ingrediens i noen behandlinger og kosmetikk for akne. Og også noen ganger brukes i et øyedråpt for å hindre konjunktivitt hos nyfødte.

Så lenge det kolloidale sølvet brukes lokalt og i små mengder, representerer det ikke en stor risiko for Argiria.

Hva er skjemaene og dosene i kolloidalt sølv?

Miljøvernbyrået (EPA) Estimater at de fleste allerede er utsatt for sølv hver dag i ditt miljø.

L’sølv er ikke et vitamin eller et mineral som naturlig finnes i kroppen. Du trenger ikke å sørge for at du tar en tilstrekkelig dose sølv eller gjør noe for å kompensere for mangelen på eksponering.

TIL Doseringsreferanse Grafen som er opprettet av’EPA foreslår at den daglige skjermen på Silver & # 8211; Aktuell, muntlig eller miljømessig og # 8211; Det må ikke overstige 5 mikrogram for hvert kilo vekt.

Den vanligste kommersielle formen til kolloidal sølv er et flytende fargestoff. De fleste naturlige matbutikker tar det. Det kan også kjøpes som støv for å påføre huden. Noen mennesker produserer selv sitt eget kolloidale sølv hjemme, ved hjelp av en spesiell bil.

Ta ut mat

L’Kolloidalt sølv er et klassisk eksempel på anekdotiske relasjoner som varierer dramatisk fra vitenskapelig forskning. Husk alltid at det orale kolloidale sølv ikke er et produkt regulert av FDA.

Bedrifter som bekrefter at det kolloidale sølv er en mirakuløs omsorg for sykdommer som kreft og # 8217; HIV gjør det uten klinisk test. Det er mange andre sikre alternativer for å holde seg friske, forhindre sykdommer og helbreder fra sykdommer.

Hvis du bestemmer deg for å prøve kolloidalt sølv, må du sørge for at den ikke samhandler med reseptene du tar. Vurder den aktuelle bruken med en helsepersonells guide. Aldri overgå de avanserte doseringsanbefalinger fra EPAs & # 8217;.

Hvis du opplever bivirkninger når som helst, som kvalme eller misfarging av huden, avbryter du umiddelbart bruken av kolloidalt sølv.