Kirurgi for reduksjon av hodebunnen: Krav, prosedyre, utvinning og risiko

Cos’er hodebunnen reduksjon kirurgi?

Kirurgi for hodebunnsreduksjon er en type prosedyre som brukes både hos menn og kvinner til å behandle hårtap, spesielt høyere hår skallethet. Det handler om å flytte huden til hodebunnen som har hår for å dekke de skallede områdene. For eksempel kan huden fra sidene av hodet trekkes opp og syet sammen hvis den øvre delen av hodet er skallet.

Hvem er en kandidat?

Selv om kirurgi for hodebunnsreduksjon kan være en effektiv behandling for skallethet, er det ikke en «8217; alternativ for alle. Avhengig av årsaken til håravfall, er det vanligvis bedre å starte med narkotika som kan bidra til å stimulere hårveksten. Eksempler på disse inkluderer minoxidil (rogaine) eller finasterid. Kirurgi kan være et godt alternativ hvis disse behandlingene ikke virker for deg.

Andre faktorer som gjør noen en god kandidat til hodebunnsreduksjon kirurgi inkluderer:

 • Sunn hodebunnshud som har nok elastisitet til å være langstrakt til andre deler av hodet
 • Betydelig hår på sidene og bak hodet ditt, kalt donorhår
 • Hårtap Relaterte All & Genetics

Scalp Reduction Surgery vil ikke fungere for:

 • pluss skallede områder rundt hodebunnen, selv om de er små
 • Midlertidig hårtap på grunn av sykdom, stress eller hormonelle svingninger

Før du gjennomgår en hodebunnsreduksjon kirurgi, bør du også jobbe med legen din for å sikre at du ikke har en underliggende tilstand som forårsaker hårtap.

Som det var gjort?

Reduksjonen av hodebunnen er vanligvis en poliklinisk prosedyre, noe som betyr at det ikke vil være nødvendig å være på sykehuset. Du bør være i stand til å gå hjem etter prosedyren, men du trenger noen andre du følger med deg.

Før # 8217; intervensjon, vil du bli gitt den generelle anestesien. Kirurgen vil begynne kirurgisk ved å kutte den skallede delen av hodebunnen. Deretter, som tillater huden i de områdene hvor du har håret og vil trekke dem opp slik at den dekker den skallede delen som er fjernet. Disse klaffene vil bli sydd sammen for å holde dem på plass.

Com’er gjenoppretting?

L’hodebunnsreduksjonsintervensjon krever en gjenopprettingsperiode for å tillate kroppen å helbrede. De Amerikansk samfunn av plastikkirurger anbefaler å unngå en «viktig fysisk aktivitet i omtrent tre uker etter intervensjonen. Det kan også være nødvendig å ta noen dager med ferie fra jobb.

Etter operasjonen, kan håret som har blitt flyttet til den øvre delen av hodet, virke litt annerledes enn tidligere. Det kan også begynne å vokse i en annen retning.

Mens du gjenopptar deg, kan du også legge merke til at håret ditt ser tynnere ut og noen av dem kan til og med begynne å falle. Dette er veldig normalt. I følge Amerikansk samfunn av plastikkirurger, Håret kan falle i ca seks uker etter at intervensjonen, og det kan være flere seks uker før det nye håret begynner å vokse.

Husk at du kan begynne å miste mer hår med alderen i alderen, som kan avbryte effekten av hodebunnsreduksjonskirurgi.

Hva er risikoen?

Som med all slags kirurgi, innebærer kirurgi for hodebunnsreduksjon noen risiko, inkludert:

 • infeksjon
 • Prikkende følelser
 • hevelse og throbbing
 • nummenhet
 • Midlertidig hårtap
 • blødende rundt hudens klaff som har blitt forlenget
 • arr

C’Det er også muligheten for at huden ikke tar sin nye posisjon over hodet ditt. Hårfolliklene i denne huden kan ikke engang kunne produsere nytt hår.

Ring legen umiddelbart hvis du legger merke til hevelse, rødhet eller overdreven drenering på hodebunnen.

Bunnlinjen

Scalp Redusication Surgery er en type estetisk kirurgi som brukes til å behandle håravfall. Selv om det er svært effektivt i noen tilfeller, virker det ikke alltid. Samarbeide med legen din for å sikre at du har en realistisk forståelse av det faktum at 8217; kirurgi vil gi deg de ønskede resultatene.