De beste ideelle organisasjonene mot 2017 brystkreft

Vi har nøye valgt disse ideelle organisasjonene mot brystkreft fordi de aktivt jobber for å utdanne, inspirere og støtte folk som sameksisterer med brystkreft og deres kjære. Avtale A’Non-profit Organisasjon av lettelse ved å sende oss en e-post til Nominasjoner @ Healthline.com.

Brystkreftstatistikk gjør reflekterer. Sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) sier at brystkreft er mer vanlig Kreft hos kvinner. Hver to minutter, En kvinne i USA er diagnostisert med brystkreft, ifølge National Breast Cancer Foundation. Og omtrent hvert 13. minutt dør en kvinne på grunn av sykdommen.

Men C’det er håp.

Selv om hendelsene økes for kvinner i noen etniske grupper, Den globale dødeligheten er avtagende. Og ifølge L’American Cancer Society, bare i USA er det mer enn 3.1 million Overlevende av brystkreft.

Flere organisasjoner støtter aktivt forebygging, behandling og bevissthet. Deres anstrengelser hjelper folk som lider av brystkreft, deres familier og helsepersonell har tilgang til større støtte og bedre omsorg.

Fra en’se på vår liste over ideelle organisasjoner, spesielt eksepsjonell.

Brystkreftforskningsstiftelse

De Breast Cancer Research Foundation (BCRF) Målet er å forebygge og behandle brystkreft gjennom forskning. Siden de ble grunnlagt i 1993, samlet de over en halv milliard dollar for global kreftforskning. Deres nettsted forklarer hvorfor Undersøkelser Det er så viktig og hvordan involvert. Det gir også ytterligere informasjon Om Gruppen og dens innvirkning. Deres blogg gir deg den nyeste forskningen, samlede midler og nyheter fra samfunnet. Inspirert av å donere eller øke midler? Stiftelsen Økonomisk informasjon og CharityWatch Group-vurderinger viser at de er svært pålitelige.

Tweet dem @BCRFCure

Lever utover brystkreft

Leve utover brystkreft (LBBC) Den tilbyr deg en’utdanning og en støtte pålitelig på brystkreft. Enten du har en ny diagnose eller remisjon, prøver LBBC å hjelpe folk på alle stadier. L’organisasjon, grunnlagt av en onkolog i 1991, gir et vell av utdanning og brystkreftplanleggingsverktøy. Nettstedet er rik på referanser, katalog, ressurser og guider for å hjelpe deg på turen. Det tilbyr også de nyeste vitenskapelige, regulatoriske og fellesskapsnyheter Nyheter. Gi en’se på dem Hjelpelinje for brystkreft For støtte fra en overlevende.

Tweet dem @Livingbeyondbc

Partnere for forebygging av brystkreft

Tidligere brystkreftfondet, Partnere for forebygging av brystkreft Det er på et oppdrag for å hindre kreft ved å eliminere årsakene. Som hovedforsvargruppen basert på vitenskap, prøv å sette en stopper for den offentlige eksponeringen mot miljøgifter i et forsøk på å forhindre kreft. Siden 1992 har konsernet publisert studier og mobilisert for regjeringens handling og den nye lovgivningen. Han jobbet også med selskaper for å lage produkter tryggere. Besøk nettstedet for å lære om organisasjonen og å se Vitenskap og politikk Nyheter og publikasjoner. Gi en’se på deres forslag til blir involvert I kampen for å hindre kreft.

Tweet dem @BCPPartners

Brystkreft.org

Brystkreft.org Målet er å styrke folk som lever med brystkreft og deres kjære. Gir fullstendig, oppdatert og pålitelig informasjon, hjelper organisasjonen folk til å velge den beste ruten for deres behov. I tillegg til å diskutere typer sykdommer, symptomer, bivirkninger og behandlinger, tilbyr nettstedet forslag til dag til dag. Dette inkluderer emner som omsorg, Behandle din innsats, Og balansere sykdommen din og jobben din. Det berører også viktige’ & # 8211; eller årstid-Spesifikke tips. Besøk deres nettsted for å lære mer Senke risikoen eller finn støtte fra dem samfunnet.

Tweet dem @Breastcancerorg

Metastatisk nettverk for brystkreft

Det metastatiske brystkreftnettverket (MBCN) Prøv å hjelpe folk med metastatisk brystkreft eller i IV stadion. De er dedikert til å styrke, utdanne og støtte samfunnet. Deres nettsted er full av historier og personlige erfaringer, sammen med verktøy. Det gir også ressurser for behandlinger og kliniske studier. Du kan også lære å leve og håndtere kreft, Kommende arrangementerog støtte tiltak.

Tweet dem @MBCNBuzz

Brystkreft nå

Brystkreft nå Han vil ende kvinner som dør av brystkreft. Den største fordelingsorganisasjonen for britisk brystkreftforskning er dedikert til finansieringsarbeid ALLE’Avant-Garde. De tror at dagens forskning kan stoppe de døde for brystkreft innen 2050. Deres nettsted gir informasjon om brystkreft og forskning, og fremhever også måter å bli involvert personlig, for eksempel donasjoner, frivillig arbeid, fondssamlinger og mer. Gi en titt på deres søk, gjest og frivillig blogg Å få en’øyeblikkelig av feltet og samfunnet.

Tweet dem @breastcancernow

Handling mot brystkreft

Handling mot brystkreft innrømmer at de ikke er den typiske brystkreftorganisasjonen. Grunnlagt av kvinner med brystkreft, støtter gruppen & # 8220; Helse Justice & # 8221;. De kjemper for å bringe til samfunnet upartisk informasjon og å stoppe overdreven behandling. De ønsker å sikre at folkehelsen kommer før bedriftsresultat og reduserer tilgangen til kreftfremkallende giftstoffer. Brystkreft handling lover å fortelle den tøffe sannheten om brystkreft. For eksempel tviser gruppen at pengene samlet i navnet på brystkreft ikke brukes. På jakt etter større ansvar, startet de Tenk før du rosa prosjektet. Besøk deres nettsted for å lære mer om Sosiale urettferdigheter Og ulikheter som omgir brystkreft.

Tweet dem @BCaction

Young Survival Coalition

De Young Survival Coalition (YSC) Hjelp kvinnene som har blitt diagnostisert med en ung brystkreft. Grunnlagt av tre kvinner som det ble diagnostisert før 35 år, har organisasjonen som mål å gi bedre ressurser og støtte til andre som dem. YSC gir dybdegående opplæringsinformasjon og råd til å leve med kreft. Fremhever også forskning og måter å bli involvert i årsaken. Nettstedet fremmer samfunnet, og hjelper deg med å koble til andre både online og offline. De oppfordrer deg til å bli inspirert av ekte lesing historier om overlevende og dele din.

Tweet dem @YSCBuzz

Catherine er en lidenskapelig helsejournalist, offentlig politikk og kvinners rettigheter. Skriver på en rekke argumenter for fiksjon, fra # 8217; entreprenørskap til kvinnelige problemer, i tillegg til fiksjon. Hans arbeid dukket opp på Inc., Forbes, Huffington Post og andre publikasjoner. Det er mor, kone, forfatter, kunstner, lidenskapelig om reise og student for livet.