INTERTROCANTERIC FRAKTUR: Behandling, utvinning og mer

Beskrivelse

En interrocanterisk brudd er en bestemt type brudd på hoften. & # 8220; interTrocanteric & # 8221; Det betyr «8220 blant throchaneries & # 8221;, som er beinprotumer på lårbenet (femur). Er poengene som musklene i låret og # 8217; hofte.

Det er to tramaneries i kroppen: The Great Traocanter og den lille trochanter. En intertripsfraktur mellom den store og den lille trochanteren oppstår.

InterTrocanteriske frakturer er vanlige. Av 50 prosent av alle brudd på # 8217; hofte forårsaket av problemer som høsten er interdtroderer.

Symptomer

De vanligste symptomene på interkractory frakturer inkluderer:

 • Sterk smerte Alle’hip
 • Ikke vær i stand til å laste beinet på den skadede siden
 • Ikke vær i stand til å flytte eller stå opp på føttene etter en høst
 • blåmerker og hevelse rundt’hip
 • Stivhet og smerte i benet av den sårede siden
 • Ha et ben i en unaturlig posisjon eller slå på den sårede siden

Våre initiativer

De vanligste årsakene til intertriperiske frakturer er falt eller trauma. Det er mer sannsynlig at disse problemene oppstår blant eldre, som driver større risiko for å falle. I noen tilfeller kan folk som har svake bein få en fraktur som bare går eller står. Selv trafikulykker og andre ulykker kan forårsake brudd på hoften;.

Risikofaktorer for interkractory frakturer inkluderer:

 • være kvinne
 • over 60 år
 • Ha en fallhistorie
 • Har osteoporose
 • Ha en historie om andre bein eller frakturer problemer
 • Ha en lav bein tetthet og en lav muskelmasse
 • Har problemer med å gå eller balansere;

Hvordan det er diagnostisert

Legen din vil spørre deg om informasjon om din medisinske historie og vil gjøre en fysisk undersøkelse. Så, de vil sannsynligvis bestille røntgenbilder eller andre bildeseringstester for å diagnostisere en intercharteteterfraktur. De vanligste testene for diagnostisering av en intercharteteterfraktur inkluderer:

 • Fysisk undersøkelse og medisinsk historie
 • X-ray
 • MR
 • Bony skanninger

Vanligvis gir røntgenstråler tilstrekkelig informasjon til å tillate legen å diagnostisere en brudd på hoften;. Men små frakturer av’hår hengende kan ikke være synlig for røntgenstråler, så andre bildebehandlingstester kan være nødvendig. Legen vil bestemme de riktige bildebehandlingstestene for din tilstand.

Behandlingsalternativer

Den vanligste behandlingen for intertripanteriske frakturer er kirurgi. I de fleste tilfeller anbefales kirurgi fordi denne frakturen kan ta lang tid å helbrede alene. En av de vanligste kirurgiske behandlingene for denne typen brudd på hoften er en åpen reduksjon og intern fiksering (ORIF). Dette er en type operasjon som setter i posisjon l’knust bein og fikser det med skruer, auksjoner, pinner eller plater.

Imidlertid kan kirurgi ikke være et alternativ hvis du har blødende problemer, eller du ikke kan tolerere anestesien.

Hva du kan forvente av utvinning

Gjenopprettingstid kan variere basert på alderen og andre medisinske problemer. Tre måneder eller mer kan være nødvendig for å gjenopprette fra en brudd på hoften.

Etter intervensjonen kan du gå til et rehabiliteringssenter eller i en utvidet servicestruktur for å gjenopprette. Du vil jobbe med fysiske og sysselsettende terapeuter for å forbedre mobiliteten og styrken. De vil få deg til å lage en rekke øvelser mens du gjenoppretter. Du kan jobbe med å gå og stå. Du kan også fokusere på aktiviteter som hjelper deg med å ta vare på deg selv, hvordan du bader, kle seg og andre daglige aktiviteter. Du kan bytte mellom tre til seks måneder eller mer for å jobbe med en fysioterapeut.

Det kan også trenge å ta medisiner som blodfluidanter etter operasjonen og under utvinning. Pass på at du følger alle legen din instruksjoner og ta medisiner som trengs for å forbedre din helbredelse.

Outlook

InterTrocanteriske frakturer påvirker vanligvis eldre som har en historie om osteoporose eller andre beinproblemer. Denne typen brudd på hoften er sjelden blant unge voksne. Legen din vil bestemme de beste behandlingsalternativene for deg. Kirurgi er den vanligste behandlingen for interchantiske frakturer.

Noen mennesker kommer tilbake helt og går tilbake til normale aktiviteter etter flere måneder. Du kan gjenopprette full styrke og kunne gjøre de samme tingene før.