Hvordan velge den beste Medicare-planen for eldre

Del på Pinterest

Hvis du skal registrere deg for en Medicare Quest’år, kan du spørre deg hva den beste planen er.

Selv om det er mulig å velge mellom mange alternativer på Medicare-planen, vil den beste planen for deg avhenge av din medisinske og økonomiske situasjon. Heldigvis kan du sammenligne fordelene og ulempene ved hvert Medicare-tilbud for å finne en plan som fungerer bra for deg.

Hva er cos’er medicare?

Medicare er A’offentlig finansiert forsikringsalternativ tilgjengelig for personer i alderen 65, samt for folk som mottar funksjonshemming. Når du abonnerer på Medicare, kan du velge mellom en rekke dekselalternativer.

Medicare del A

Del A Dekker sykehustjenester, inkludert besøk til beredskapsrommet, sykehuspleie og ambulerende tjenester. Også dekker Domicry Medical Besøk, forblir i kortsiktige Nursing Fasiliteter og Hospice Assistance.

Medicare del B

Del B dekker generelle medisinske tjenester, inkludert forebyggende tjenester, diagnose og behandling av helsemessige forhold. Dekker også medisinsk transportkostnader.

Medicare del C (Medicare fordel)

Del C, også kjent som Medicare Advantage, tilbys av private forsikringsselskaper. Den dekker del A, del B, reseptbelagte legemidler og ekstra helsetjenester, for eksempel tenner og utsikt. Du må være registrert hos Medicare Parts A og B for å abonnere på del C.

Medicare

Del D bidrar til å dekke kostnadene for reseptbelagte legemidler og brukes som integrering til tradisjonell Medicare.

Medigap

Medigap hjelper til med å dekke flere medisinske kostnader og brukes også som et supplement til tradisjonelle Medicare.

Sammenlign alternativene dine

Å finne den beste Medicare-planen innebærer valget av en plan som passer til alle dine medisinske og økonomiske behov.

Tradisjonell Medicare

Tradisjonell Medicare, eller Original Medicare, består av Medicare Parts A og B. For mange amerikanere dekker dette de fleste nødvendige medisinske utgifter. Imidlertid dekker ikke tradisjonell Medicare reseptbelagte legemidler, utsikt, tannlege tjenester eller andre tjenester.

Fordeler med tradisjonell Medicare

 • Billig. De fleste amerikanere ikke De må betale en månedlig premie for del a. Videre, den Månedlig premie For Medicare del b del på $ 135.50. Hvis du mottar trygdeordninger, kan Medicare månedlige kostnader trekkes fra automatisk.
 • Leverandørfriheten. Med Original Medicare kan du besøke enhver leverandør du aksepterer Medicare, inkludert spesialister. Dette betyr at du kan fortsette å se dine favoritt helsepersonell etter påskriften.
 • Nasjonal dekning. Original Medicare er akseptert i alle USA. Dette kan være spesielt fordelaktig for folk som ofte reiser.

Ulemper med tradisjonell Medicare

 • Mangel på ekstra dekning. Original Medicare dekker bare sykehus og leger tjenester. Dette kan føre til dekningshull for tjenester som syn, tenner og mer.
 • Ingen maksimal av dine egne lommer. Tradisjonell Medicare har ingen maksimal årlig kostnad. Hvis du har hyppige medisinske utgifter, kan dette øke raskt.

Fordel av Medicare

omtrent 31 prosent av personer registrert i Medicare har en Medicare Advantage-plan. Selv om de fleste fordelene kan koste mer på forhånd, kan de også bidra til å spare langsiktige penger. Det er andre faktorer å vurdere når du velger om du skal registrere deg for Medicare Advantage.

Fordeler med Medicare Advantage

 • Billig. Medicare Advantage kan hjelpe deg med å spare penger. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at abonnenter på Advantage-planer kan spare mer penger på visse helsetjenester. Videre har alle gulvene i del C maksimalt tilgjengelig.
 • Planlegg variasjon. Det er omtrent fem typer fordel romfasiliteter å velge mellom, inkludert HMO, PPO, PFFS, SNP og MSA. Hver av disse har sine fordeler og ulemper.
 • Koordinert hjelp. Hvis du er medlem av en Medicare Advantage-plan, vil du sannsynligvis ha fordelen av koordinert omsorg fra nettverksleverandører.

Ulemper med Medicare Advantage

 • Ytterligere innledende kostnader. I motsetning til den originale Medicare, inkluderer tilleggskostnadene til en Advantage-plan fradrag, Copays og Co-Insurance In-Network, Out-of-Network og på reseptbelagte legemidler.
 • Leverandørbegrensninger. De fleste Medicare Advantage-planene er HMO- eller PPO-planer, begge med noen leverandørbegrensninger. Andre tilbud av planer kan også ha flere begrensninger av leverandøren.
 • Spesifikk tilstandsdekning. Medicare Advantage-planer dekker dere alle «Interiør i staten du har abonnert, generelt staten du bor i. Dette betyr at hvis du reiser, kan du ikke være dekket for medisinske utgifter utenfor staten.

Medicare

Del D Det gir ekstra dekning for narkotika reseptbelagte legemidler som ikke er inkludert i den opprinnelige Medicare. En Medicare Advantage-plan kan erstatte del D. Hvis du ikke vil Medicare Advantage, er Part D A’utmerket alternativ.

Fordeler med Medicare Part D

 • Standardisert dekning. Når du abonnerer på en piano del D, må hver etasje følge en viss mengde dekning definert av Medicare. Uansett hvor mye stoffet ditt koster, kan du være sikker på at planen din vil dekke en viss mengde.

Ulemper med Medicare Del D

 • Ulike former. Reseptbelagte legemidler dekket av Medicare del D varierer avhengig av flyet. Dette betyr at du må finne en plan som spesifikt dekker medisinene dine. I noen tilfeller kan det være nødvendig å gå på kompromiss.
 • Dekke regler. Det er noen restriksjoner på reseptet i del D Dekke regler. For eksempel krever noen legemidler den forebyggende autorisasjonen som skal fylles, noe som kan være ubeleilig hvis du umiddelbart trenger medisinen.

Medigap

Medigap er en’ekstra privat forsikringsalternativ som kan hjelp For Medicare kostnader, for eksempel franchytere, copays og medforsikring.

Medigap er ikke nødvendigvis et alternativ til Medicare Advantage, men heller en’praktisk alternativ for de som velger å ikke abonnere på Medicare Advantage.

Fordeler med Medigap

 • Finansiell dekning. Medigap er et godt tilleggsalternativ for alle som trenger ekstra dekning for medisinske utgifter. Medigap intervenerer for å dekke tilleggskostnadene etter at Medicare betalte gebyret.
 • Dekke ut av landet. Hvis du legger til en Medigap-policy til Medicare-planen, er du også dekket for tjenester utenfor landsbyen. Dette er fordelaktig for alle som elsker å reise utenfor USA.

Ulemper med Medigap

 • Enkelt deksel. Medigap er en enkeltbrukerpolicy, som betyr at din ektefelle ikke vil bli dekket. Hvis du og din ektefelle trenger både en’tilleggsforsikring, må du registrere deg med separate medigaap-planer.
 • Ingen ekstra helsefordel. Medigap tilbyr ikke ekstra dekning for tjenester som reseptbelagte legemidler, tannlegen, hørsel eller syn. Hvis du trenger mer dekning enn original Medicare, bør du vurdere en Medicare Advantage-plan.

Andre faktorer å vurdere

Hvis du fortsatt lurer på hva den beste Medicare planen for deg eller for en elsket, anbefaler vi deg å vurdere fordelene og ulempene med hver plan.

Dette er de viktigste tingene du bør vurdere når du velger den beste Medicare-planen:

 • Typen deksel du allerede har
 • Typen deksel du trenger
 • Hvor ofte trenger du medisinske tjenester
 • Reseptbelagte legemidler du tar
 • Hvor ofte legger du opp reseptbelagte legemidler
 • Hvis du reiser ofte
 • Hvor mye du har råd til å betale hver måned og år

Hvis du trenger hjelp til å beregne kostnadene for planer i ditt område, besøk Medisinere.gov Og bruk instrumentet finne en Medicare 2020 plan. Dette kan hjelpe deg med å sammenligne typen plan, kostnad, dekning og mer.

Viktige Medicare-tidsfrister

For å være sikker på at du abonnerer på tid for å unngå hull i dekning og sen sanksjoner, legger det til å være oppmerksom på følgende Medicare-tidsfrister:

 • Din seksti-femte bursdag. Du kan abonnere på Medicare når som helst innen 65 måneder før eller etter din tredje bursdag.
 • Seks måneder etter din 65-årsdag. Hvis du vil abonnere på Ytterligere Medicare, Du kan gjøre det opptil 6 måneder etter din 65-årsdag.
 • Fra 1. januar til 31. mars. Dette er registreringsperioden for alle som ikke har oppgitt en Medicare-plan på tidspunktet for første egnethet (selv om det er straffer for venter). Du kan også abonnere på en Medicare Advantage-plan i denne perioden.
 • Fra 1. april til 30. juni. Hvis du er interessert i å legge til del D til din opprinnelige Medicare-plan, kan du registrere deg akkurat nå. Det er imidlertid viktig at du registrerer deg for en piano del D så snart du er kvalifisert til å unngå a fast.
 • Fra 15. oktober til 7. desember. Dette er den åpne registreringsperioden. I løpet av denne tiden kan du registrere deg, forlate eller endre din Medicare plan del c eller del d.
 • Spesiell registreringsperiode. Under noen omstendigheter kan du kvalifisere for en Spesiell registreringsperiode. I den spesielle registreringsperioden vil du ha 8 måneder for å abonnere på en plan.

L & # 8217;

Den beste Medicare-planen er den som dekker alle dine nødvendige medisinske og økonomiske behov. Det er fordeler og ulemper for hvert alternativ til Medicare-planen, som går fra leverandørens begrensninger og mer.

At du velger original Medicare med tilleggs- eller Medicare Advantage, se deg rundt og sammenlign den beste Medicare-planen for deg.