Ingen navlen: Grunner til hvorfor, i tillegg til kosmetiske erstatningsprosedyrer

Del på Pinterest

Innie eller Outie? Hva med heller ikke?

Det er mange som lider av fødselsoperasjon eller senere i livet, noe som betyr at de ikke har noen umbelicic;.

Hvis du er en av de få og stolte ikke å ha navlen, er du ikke alene.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan skyggene er dannet, fordi du kanskje ikke har navle og hvordan du kan sende inn kirurgi for å lage en hvis du ønsker det.

Hvordan typisk danner skyggene

Navlen er resten av navlestrengen i kroppen. En navlestreng er avgjørende for utviklingen av et barn fordi det inneholder blodkar som overfører blod rik på oksygen fra moren til barnet og returnerer dårlig blod oksygen til moren.

Når et barn er født, kutter en person navlestrengen. Den gjenværende delen av navlestrengen forlater en liten & # 8220; stubbe & # 8221;.

På ca 1 eller 2 uker etter barnets fødsel faller navlestumpen. Hvilke rester er det umbelic;. Det er i det vesentlige A’scarred hudområde som fortsatt har blodstrøm og noen sener koblet til det, som kan forklare hvorfor det er så følsomt hvis det berører det.

Grunner til at du kanskje ikke har navle

Noen mennesker har ikke navlen, og årsaken til dette kan være relatert til kirurgisk historie eller bare til A’anomali i måten du dannet navlen (eller ikke, tross alt).

Ofte, hvis du ikke har navlen, er det relatert til kirurgi eller en medisinsk tilstand du har hatt når du var yngre.

Forhold ved fødselen som kan få deg til ikke å ha navlen

Her er noen eksempler på forhold som du kanskje har hatt på fødselen som kan bety at du ikke har navle:

  • Blærekstrøm. Dette er en sjelden tilstand. Det kan føre til at blærevisningen av en person utenfor # 8217; Abdomen. Dette krever kirurgi fordi det påvirker barnets evne til å lagre urinen.
  • Cloal Extrofia. Dette er når blæren til et barn og en del av tarmen ikke danner riktig og er tilstede ALLE’eksteriør av kroppen. Denne tilstanden er veldig sjelden. Det krever vanligvis en kirurgisk reparasjon.
  • Gastrosechis. Denne tilstanden gjør tarmen til et barn, presset gjennom et hull i bukveggen. Ifølge Cincinnati Children & # 8217 s Hospital, et estimat 1 hos barn 2000 De er født med gastrokeechis. Kirurgi kan rette opp det.
  • Omphalocele. En onfalocele er når L’tarmen, leveren eller andre abdominale organer av et barn er tilstede gjennom en defekt i bukveggen. Organene er dekket med en tynn sekk. Estimater av sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC) 1 barn på 4.200 De ble født med omphalocele i USA.

Kirurgiske prosedyrer senere i livet som kan forlate deg uten navle

Her er noen eksempler på kirurgiske prosedyrer som kan få deg til å miste navlen. I noen tilfeller vil du fortsatt ha en utsparing hvor en gang det var navlen:

  • Abdominoplasty. Også kjent som abdominoplastikk, er en abdominoplastikk en prosedyre som fjerner overflødig fett fra # 8217; Abdomen. Prosedyren bidrar også til å stramme magemusklene tidligere svekket for å glatte magen.
  • Brystkonstruksjon av abdominale stoffer. Noen brystrekonstruktive prosedyrer (som følge av en mastektomi) involverer tilbaketrekking av muskler og vev fra magen for å gjenoppbygge brystet.
  • Laparotomi. En laparotomi er en kirurgisk prosedyre som inkluderer en «8217, gravering i abdominalveggen. Denne typen prosedyre utføres ofte i en nødsituasjon når en kirurg vet at noe er galt i magen, men er ikke sikker på den underliggende årsaken.
  • # 8217 Reparasjon; navlestreng. En parbilrilisk brokk forekommer når en person har en svakhet i # 8217; området på innsiden eller rundt navlen. Svakheten gjør det mulig for tarmen å passere, noe som kan føre til problemer med blodet hvis det ikke behandles.

Du kan lage en kosmetisk kirurgi for å skape en navle?

Legene kan utføre en kirurgisk prosedyre for å skape en navle. Ring denne NeoMellicoplasty-prosedyren.

En prosedyre for å forbedre utseendet eller rekonstruere navlen er en og # 8217; umbelicoplasty.

Noen velger å gjennomgå en navleprosedyre etter graviditet, abdominal kirurgi eller fettsuging. Disse kan forandre utseendet på navlen din, noe som gjør at den ser mer horisontal ut enn vertikal.

Legene kan vedta flere tilnærminger for å skape en ny navle hvis du ikke har en. De fleste av disse involverer etableringen av tynn & # 8220; LEBS & # 8221; av hud som er forbundet med en sutur eller ved en kirurgisk binding, som en lege syr til de dypere lagene i huden kjent som et band. Dette kan gi effekten at en person har en navle.

Noen ganger kan en lege utføre denne prosedyren i lokalbedøvelse. Dette betyr at de vil injisere en lammende medisinering i eller rundt området av det umbeliske området. Andre ganger kan en kirurg anbefale den generelle anestesien. Du sover og uvitende under prosedyren, så du føler ikke smerte.

Kostnaden for å skape en navle eller en operasjon av forbedring er vanligvis rundt $ 2000, Rapporter Newsweek. Denne kostnaden kan variere basert på hvor du er og hvordan utvidet prosedyren.

Ikke å tro at du ikke har navle å redusere ditt utseende & # 8230;

Hvis du ikke har navlen, er du i utmerket selskap. Ikke engang den øverste modellen Karolina Kurkova har en.

Kurkova har gjennomgått kirurgi da han var yngre han førte til # 8217; fravær av navle. Noen ganger retusjerer selskaper på henne (men nå vet du sannheten).

Mens noen mennesker finner fraværet av et navel et estetisk problem, kan du trekke komfort i å vite hva folk som Kurkova som utløser bilder for å leve, de går veldig bra uten navle.

Ta bort

Hvis du ikke har navlen, men du er ikke sikker på hvorfor, kan du spørre en forelder eller en elsket en av medisinske forhold eller kirurgiske inngrep du hadde som barn. Dette kan gi noen ledetråder om hvorfor du kanskje ikke har navle.

Hvis du har lidd kirurgi senere i livet, og du ikke har navle, men du vil ha en, kan du snakke med legen din hvordan du lager en gjennom en kosmetisk prosedyre.