I 2017 lyder stereotyper for menn og kvinner fortsatt sant

Menn er perfekte og bør aldri forandre seg. Men herre, forbedre alt. Familie? Det kan være 2017, men avhengig av hvem du følger på nettet, høres noen stereotyper for sant. Del på Pinterest

Avhengig av hvem som skal følge på sosiale medier i disse dager, er menn og kvinner absolutt forskjellige! Kvinner spiser som kaniner, menn spiser som neanderthals. Kvinner Braman Cute Yoga Bukser og menn Visisk på teknologiske gadgets. Ikke sant? Vel, i hvert fall hvis du følger de populære helse- og fitnessinstruksjonene, er disse stereotypene som fortsetter.

Vi har undersøkt begge sider, og vi kunne ikke hjelpe, men legge merke til at når det gjelder treningsøkter, dietter og livsstil, menn hvis de ga det mye lettere enn kvinner. Menn blir fortalt at de er fantastiske å gjøre det de vil, mens kvinner ikke kan være lykkelige hvis de ikke lærer å omfavne Rabarbra.

Ikke tro det? La oss ta en titt.

Å gå ned i vekt, spis på bensinstasjonen (merk: bare hvis du er en mann)

Helse og treningssider er fulle av varer på mat, ernæring og hvordan å overbevise deg om at du virkelig liker kål. L’Den eneste forskjellen er at menns artikler hovedsakelig gjelder komfort og moro. Nå blir han fortalt at de kan gjøre det komfortabelt De spiser alle måltidene i en bensinstasjon. Ikke bare er det greit, det er fint!

I mellomtiden forteller noen andre kvinner som trenger å finne tid til å gå til en bonde marked, identifisere og kjøpe fersk rabarber og jobbe det i en Bolle til frokost av quinoa.

Meldingen: Menn kan fylle magen med alt de finner under en varmelampe mens de fyller sine bensintanker. Kvinner må imidlertid dedikere minst en’timers kjøring, utgifter og matlaging for å spise noe rose. Meh.

Menn har abdominals, kvinner har kjernen

Alle vet. Treningssteder utveksler ordene abs og kjernen for menn og kvinner, men de fleste menn blir fortalt at de bare må gjøre det fokus på den delen de kan se, Mens kvinner må bekymre seg om’hele området. Dette inkluderer interiøret, hvor Alle ting på stillingen okkuperer. Tilsynelatende gjør kvinner ikke en ganske god jobb som står.

Fange eller brud? Kroppsmål basert på ditt kjønn

Den nye Mania blant menn ønsker å gjøre det Det ser ut som en fange. Vi snakker mye om å bli kuttet, revet og ristet i fitnessartikler for menn. L’Den eneste gangen du ser de tre ordene i en enkelt artikkel i et kvinnelig magasin er i en oppskrift på brystet.

Og det vil nok være rett ved siden av rådene på Hvordan å miste den irriterende hovne før bryllupet ditt. Fordi mens menn strever etter å virke som de gjør 25 år, er kvinner bare bekymret for deres flotte dag.

Gutter! Ikke la barn få deg hindre deg!

Her er A Morsom artikkel Advarsel Menn: Hvis du ventetid for å gå på treningsstudioet for å trene, kan du også henge joggesko opp til sin femte bursdag og # 8221;. Virkelig? Hva skjer når de blir 6 år? De har sine leiligheter?

Rådet tilsvarer å forvandle spilletiden for dem i treningstid for ham ved å kombinere de to. Det er veldig fordelaktig for alle fordi barn trenger sine dads, selv om pappa blir fortalt å finne andre foreldre for & # 8220; normalisere opplevelsen & # 8230; & # 8221; Menn trenger virkelig andre å føle deg og # 8221; i å leke med sine barn? jeg tror ikke det.

Hvis nivået er for lavt for menn (i henhold til disse magasinene), er det tvert imot for høyt for kvinner. De nye dadene er trygg på at C’er noe for dem på lekeplassen, men kvinner bekymrer seg for å måtte gå ned i vekt i deres ansikter.

Om bekymring, her er hvordan du ikke bekymrer deg, basert på sexet ditt

Magasinet menns helse har nylig forsikret ham til hans mannlige lesere Bekymring er nyttig. Til tross for de kjente helserisikoen, sørger de også for å markere det positive belegget: bekymring vil hjelpe guttene til å handle, lære å håndtere dårlige nyheter og føle enda bedre når nyheten er god. Så bekymret! Kan gjøre deg fantastisk!

Hvis du er en bekymret kvinne, kvinnelige magasiner bokstavelig talt hundrevis av artikler som advarer deg om å redusere stress. Her er en som viser hvordan du gjør det De-stress basert på dyrekretsen din. Nøyaktig, voksne kvinner, denne artikkelen er for deg.

Det grå håret er vakkert, minst halvparten av tiden. Gjett hvilken halvdel?

Her er en artikkel som forteller menn å gjøre det Omfavne sitt grå hår, Akkurat som den gutten fra & # 8220; transformatorer & # 8221;. Ikke bare innebærer det at det er fint å etterligne en skuespiller av en film for barn på lastebiler og roboter, men sikrer leseren som faktisk blir vakrere med alderen på 8217 år gammel!

Kvinner tingle hår av mote grunner, men oftere er det å hindre det i å fortelle det for gammel Å tolke Harrison Ford Loving Interest.

Forresten, vi snakker vanligvis om grått hår for kvinner, som om vi ikke hadde. Fordi vi stadig er bekymret for de tingene vi ble født med, mens menn blir fortalt at de er fantastiske bare for tidenes gang? Det er ikke riktig!

Defekt eller distinksjon? Det er alt i hodet ditt

Mange kvinner sliter med å føle seg rolig med sin egen kropp. Berømte kvinner har også verre. De blir stadig dømt av media & # 8211; Sosial og ikke-8211; fordi de ser for fete, for tynn, viser for mye hud eller ikke nok. Selv de vakreste er valgt for å få dem unike inches.

I mellomtiden er her en vanlig fyr som er stolt av sin svært små penis. Det er middelaldrende, skallet og ser bra ut med kroppen sin. Det ser ut til at selv hans kone er bra.

Vi kan alle ta en leksjon fra ham. I stedet for å lage en mental liste over alle de tingene du ikke liker om kroppen din, lage en liste over alle de tingene du liker!

Til slutt: Vi er alle i dette settet

Vi har bare litt & # 8216; med måten disse artiklene er skrevet (selv om de er i dem C & # 8217, er et sannhetsfond). Men bli våknet av stereotyper i sunne livsstilsartikler kan bare bidra til å utvide våre ideer om hva som er mulig for oss.

Personlig tror jeg Nøytrale kjønnsøkter De er de beste fra begge verdener. Kvinner kan akseptere å bli revet og menn vil leve lenger hvis de bruker mye tid på å lage hjerte om å jobbe på brystet. Alle vant.

På slutten av dagen vil vi ikke ha det samme? Jeg tror svaret er & # 8220; ja & # 8221;. Og det samme er burrito av en bensinstasjon.

Dara Nai er en stor forfatter basert i Los Angeles, hvis kreditter inkluderer TV med skript, underholdningsjournalistikk og popkultur, kjendisintervjuer og kulturelle kommentarer. Det har også dukket opp i ditt TV-logo-program, har skrevet to uavhengige sitcoms og, uforklarlig, tjente som dommer til en internasjonal filmfestival.