Hvordan stoppe håret hengende: Behandlingsalternativer

Beskrivelse

Aldring, det er normalt at håret hengende beveger seg litt høyere over pannen. For menn, dette er generelt begynt å skje mellom 17 og 29 år.

Når håret ditt når det som noen ringer til din «8220; moden hår hengende & # 8221;, kan håret ditt tynding stoppe eller sakte ned. Men tynning kan fortsette gradvis i det som er kjent som & # 8220; baldness & # 8221;.

Ikke c’det er mye at det kan stoppe denne lavkonjunkturen av # 8217; hår hengende en gang startet. For de fleste er hårtap forårsaket av en kombinasjon av genetiske faktorer og aldring. Men det er noen terapier, behandlinger og hjemmelagde rettsmidler som kan hjelpe deg med å gjøre håret ditt som du fortsatt er sunn og fylt.

Unnvikende behandling av’hår hengende

Det er ingen garantert behandling som stopper håret hengende. Men det er strategier og helsebehandlinger du kan vurdere å holde håret ditt tykkere så lenge som mulig.

Spis et sunt kosthold

Å spise en diett rik på antioksidanter kan hjelpe håret ditt til å se sunnere og fullt.

Antioksidanter er ingredienser som kjemper mot oksidativt stress, som kan bli gammelt hår. Blåbær, spinat, bønner og valnøtter er alle rike på naturlige antioksidant ingredienser.

Følgende vitaminer og mineraler er en viktig del av sunn hårvekst:

  • Vitamin A
  • Vitamin B-12
  • Vitamin E
  • jern
  • sink

Innlemme mange løvrike grønnsaker, valnøtter og frø kan forbedre utseendet og følelsen av håret ditt.

Medisinering

Den vanligste tellermedisinen for håret hengende kalles minidoksil (Rogaine). Aktuell minidoksil har vist seg å fungere bedre enn en placebo i Flere studier.

Finasterid (Propecia) er et reseptbelagte legemiddel som senker nivåene av hormoner som kan gjøre håret regressing; hår hengende. Hvis det tas oralt, finasterid Det har blitt funnet Å fremme veksten i hodebunnen og stoppe håravfallet.

Urtepreparater

Emne-anvendt urtepreparater kan støtte sunnere og flere knapper hvis du har håret hengende.

Kinesisk Hibiscus, Ginseng, Gotu Kala, Gooseberry Druer og Aloe Vera har alle røtter i Tradisjonell holistisk medisin Som behandlinger mot hårtap.

Du kan blande forskjellige urter sammen i en vektoroljeoppløsning for å skape en kondisjoneringsbehandling for å forlate på hodebunnen.

Hårtransplantasjon

En hårtransplantasjon er en prosedyre der en lege beveger håret fra baksiden av hodet til forsiden av hodet, alle «8217; hår hengende. Disse implanterte hårseksjonene vil gi alle «8217; hår hengende et fyldigere utseende.

C’er risikoen for komplikasjoner fra en hårtransplantasjon og er ikke dekket av # 8217; helseforsikring. Snakk med legen din for å finne ut om du er en god kandidat for en hårtransplantasjon.

Bytt til en delikat sjampo

Noen sjampo er designet spesielt for å være delikat på hår og stimulere hårsekkene. Mens noen sjampo inneholder kjemikalier som fjerner sebum (olje) fra hodebunnen og forlater de svakere folliklene, kan andre faktisk stimulere hårveksten.

Den aktive ingrediensen i disse sjampoene er ketokonazol. Dataene antyder som kan fremme hårveksten i mange tilfeller. Prøv disse sjampoene som er tilgjengelige på Amazon.

Lav-level lysterapi

Lavnivå fototerapi bruker lasere for å stimulere hårveksten på hodebunnen. Hans ble funnet Å være effektiv for både menn og kvinner med hårtap.

Forskerne teoretiserer at lyset sender et signal til cellene for å starte fasen & # 8220; anagen & # 8221; (vekst) av pilifierens follikler.

Essensielle oljer

Noen essensielle oljer kan fremme hårvekst. Rosemary Oil, Peppermynteolje Og Lavendelolje Alle fant lovende behandlinger for A’unnvikende hår hengende.

Essensielle oljer må blandes med en vektorolje, som mandelolje, kokosnøttolje eller jojobaolje, før de blir påført i hodebunnen. Prøv noen av disse essensielle oljene som er tilgjengelige på Amazon.

Hodebunnsmassasje

Bunnen massasje utført regelmessig kan hjelpe deg å vokse tykkere og sunt hår, Forskning tyder på.

L’økt blodsirkulasjon i hårets hovedkvarter kan være grunnen til at hodebunnsmassasje fungerer for å stimulere hårsekkene. Prøv å manuelt massere hodebunnen i minst 4 minutter hver dag.

Laveste DHT nivåer

Dihydrotestosteron (DHT) er et hormon i kroppen din. Når DHT nivåer øker, kan håravfall øke.

Du kan redusere DHT-nivåene i kroppen din Holding D’øye din diett og inkludert mye lysin og rik sink mat. Å lage snacks med cashewnøtter, mandler og pecan nøtter er en enkel måte å redusere DHT.

Reduser stress og # 8217; angst

Stress var knyttet til noen typer hårtap. Men redusere stress og angst nivåer kan virke lettere å si enn å gjøre.

Forskning har oppdaget at du kan senke stressnivået hyppig trening, Tid alle’åpen, avslapning og meditasjonsteknikker.

Hva bidrar til en’hår hengende

A’unnvikende hengende er oftere knyttet til aldring og arvelige faktorer.

Andre faktorer kan bidra til en eller # 8217; unnvikende hår som henger og forverrer håravfall. Disse faktorene inkluderer:

  • Overdreven frisyre (spesielt med varme)
  • Velge stramme frisyrer som trescine og fletninger
  • Bruke kjemikalier som blekemiddel og peroksid til fargehår
  • Følg en diett rik på mettet fett, bearbeidede matvarer, konserveringsmidler og sukker
  • røyking sigaretter

Når skal du se en lege

Husk at en PO & # 8216; hårtynning er normal. Massen faller av håret er ikke.

Hvis du finner tap av massehår, skallet poeng, oppdateringer eller andre uvanlige symptomer på hårtap, bør du konsultere din grunnleggende lege eller dermatologist. Hårtap kan være et tegn på at C & # 8217 er A’annen underliggende helsetilstand.

Ta bort

Det er ingen prøvd måte å stoppe håret hengende en gang startet. Men det er mange flere alternativer enn fortiden for å gjøre håret du har mer motstandsdyktig mot høsten.

En kombinasjon av hjemmemedisiner og benkbehandlinger er et godt utgangspunkt hvis du vil senke håret.

Behandlingsstrategiene for hårtap vil være forskjellig for hver person, avhengig av hvor fort du mister håret ditt og hvor mye hår faller på din sikkerhet.