Røyke gress under graviditet: det er farlig?

Beskrivelse

Ugress er et stoff avledet fra Cannabis Sativa-anlegget. Den brukes til rekreasjons- og medisinske formål.

Hva en fremtidig mor setter på huden, spiser og røyker på hennes baby. L’Gress er et stoff som kan ha en potensiell helsepåvirkning av et utviklingsbarn.

COS’er gresset?

L’gress (også kjent som marihuana, vase eller spire) er den tørkede delen av cannabis sativa planten. Folk røyker eller spiser gress for sine effekter på kroppen. Det kan forårsake eufori, avslapning og bedre sensorisk oppfatning. I de fleste stater, l’rekreasjonsbruk er ulovlig.

Den ugressaktive forbindelsen er Delta-9-Tetrahydrocannabinolo (THC). Denne forbindelsen kan krysse moren til en mor for å komme til sitt barn under graviditeten.

Men effekten av’gress under graviditet kan være vanskelig å bestemme. Dette skyldes at mange kvinner som røyker eller spiser gress, bruker også stoffer som alkohol, tobakk og andre stoffer. Som et resultat er det vanskelig å si hva årsaken til problemet er.

Hva er forekomsten av gressforbruk i svangerskapet?

L’Gress er det mest brukte ulovlige stoffet under graviditeten. Studier har forsøkt å estimere det eksakte antallet gravide som bruker gresset, men resultatene varierer.

Ifølge L’amerikansk kongress av obstetrikere og gynekologer (ACOG), Fra 2 til 5% av kvinnene USA L’gress under graviditet. Dette tallet øker for noen grupper av kvinner. For eksempel, unge, urbane og sosio-økonomisk ugunstige kvinner rapporterer høyere bruk priser som nås 28%.

Hva er de potensielle effektene av # 8217; bruk av gress under graviditet?

Legene er tilkoblet L’bruk av gress under graviditet med en økning i risikoen for komplikasjoner. Disse kan inkludere:

Hva er de potensielle effektene av # 8217; ytterste bruk av gresset etter fødselen av et barn?

Forskere studerer hovedsakelig virkningen av gresset under dyrets graviditet. Eksperter sier L’Eksponeringen kan påvirke barnet cerebral utvikling.

Barn født av mødre som røyker gress under graviditeten har ingen alvorlige tegn på avholdenhet. Imidlertid kan andre endringer noteres.

Søket pågår, men et barn hvis mor brukte sitt gress under graviditet, kan ha problemer med alderen på & # 8217;. Forskning er ikke klart: Noen eldre søk viser ikke langsiktige utviklingsforskjeller, men den nyeste forskningen viser noen problemer for disse barna.

THC er Betraktet som en nevrotoksin av utvikling av noen. Et barn hvis mor brukte sitt gress under graviditet, kan ha problemer med minne, L & # 8217, oppmerksomhet, kontrollpulser og skoleytelse. Videre forskning er nødvendig.

Feil ideer på’bruk av gress og graviditet

Den voksende populariteten til penner fra SVAPO brakte gressforbrukerne til å passere røyking med rusmidler til & # 8220; SVAPO & # 8221;. Pennevape bruk vanndamp i stedet for røyk.

Mange gravide tror feilaktig at Svapo eller å spise gress ikke skader sitt barn. Men disse forberedelsene har fortsatt THC, den aktive ingrediensen. Som et resultat kan de skade et barn. Vi vet ikke om det er trygt, og derfor er det ikke verdt å risikere.

Og medisinsk marihuana?

Flere stater har legalisert gresset for medisinsk bruk. Det er ofte definert medisinsk marihuana. Venter mødre eller kvinner som ønsker en graviditet, vil kanskje bruke gresset til medisinske formål, hvordan å lindre kvalme.

Men medisinsk marihuana er vanskelig å regulere under graviditeten.

Ifølge ACOG, de er ikke her:

  • Standard doser
  • Standardformuleringer
  • Standard leveringssystemer
  • Anbefalinger godkjent av mat og narkotikahåndtering på’bruk i svangerskapet

Av disse grunner anbefales det ikke for bruk av gress til kvinner som håper å forbli gravid eller være gravid.

Kvinner kan jobbe med sine leger for å finne alternative behandlinger.

Ta bort

Legene anbefaler ikke å bruke gress under graviditet. Fordi typer gress kan variere og kjemikalier kan legges til stoffet, er det enda vanskeligere å si hva som er trygt. Videre har bruken av gresset vært forbundet med en økning i risiko for problemer under graviditeten, i det nyfødte og senere i et barns liv.

Hvis du er gravid eller du tenker på å bli gravid, vær ærlig med legen din. Snakk med dem om din bruk av gress og andre stoffer, inkludert tobakk og alkohol.

Spørsmål:

Røyk gress et par ganger i uken, og så fant jeg ut å være en to måneders gravid. Babyen min vil bli bra?

Anonym tålmodig

TIL:

Når en gravid kvinne røyker marihuana, øker hun eksponeringen for karbonmonoksid. Dette kan påvirke P’oksygen som barnet mottar, noe som kan påvirke barnets evne til å vokse. Selv om dette ikke alltid skjer hos barn hvis mødre røkt marihuana, kan øke risikoen for et barn. Hvis du er gravid eller du tenker på å bli gravid, og du bruker marihuana regelmessig, snakk med legen din der du kan stoppe. Dette vil garantere maksimal sikkerhet for babyen din.

Rachel Nall, RN, BSNSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.Rachel Nall er A’Intensive Care Sykepleier basert i Tennessee og Freelance Writer. Han startet sin karriere som forfatter på L’Associated Press i Brussel, Belgia. Selv om han liker å skrive på en rekke emner, # 8217; helsevesenet er hans praksis og lidenskap. Nall er en full-time sykepleier på en «8217; 20 sengs intensiv omsorg enhet hovedsakelig fokusert på hjerte omsorg. Hun liker å utdanne sine pasienter og lesere om hvordan man skal leve et sunnere og lykkeligere liv.