Feng Shui Soverom: Fordeler, grunnleggende prinsipper, hva du skal gjøre og hva du skal gjøre

Del på Pinterest

Hvis du ønsker å pynte soverommet ditt og legge til en bit & # 8216; av balanse i livet ditt, kan du prøve Feng Shui.

Feng Shui er A’gammel kunst som har oppstått nesten i Kina År siden, 6000. Begrepet Feng Shui betyr bokstavelig talt & # 8220; vind & # 8221; (Feng) og & # 8220; vann & # 8221; (Shui).

Øvelsen gir for å levere gjenstander i et rom i forhold til strømmen av naturlig energi ved bruk av arrangementet, strukturen, materialene og fargene i et rom eller en bygning. L’ideen er at den riktige posisjonering av objekter kan bringe lykke, overflod og harmoni.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du forvandler soverommet ditt til et Feng Shui-paradis.

Fordeler med en Feng Shui Soverom

Mange eksperter mener at soverommet ditt er det viktigste rommet i ditt hjem for å anvende prinsippene for Feng Shui. Tross alt bruker du sannsynligvis mesteparten av tiden din i soverommet ditt.

En Feng Shui soverom bør være stille, avslappende og balansert. Du kan også legge merke til at du vil sove bedre hvis objektene er organisert på en bestemt måte. Noen som trener Feng Shui, tror også at det kan føre til bedre helse, flaks og suksess.

Selv om det er forskjellige perspektiver på hva du skal inkludere og utelate i et Feng Shui-rom, omfatter de fleste eksperter de samme generelle konseptene.

De 5 elementene i Feng Shui

Feng Shui deler alt i fem elementer som tiltrekker seg forskjellige energier. Disse elementene må være balansert Å skape harmoni.

De fem elementene er:

  • Tre. Tre kansellerer kraften i kreativitet og vekst. Trær, planter eller grønne gjenstander kan brukes til å representere dette elementet.
  • Brann. Brann er det kraftigste elementet. Dra nytte av lidenskap, energi, ekspansjon, audacity og transformasjon. Du kan bruke stearinlys eller rødt for å bringe fokus på et rom.
  • Land. Jorden representerer stabilitet og styrke. Den inkorporerer bakkenelementet med steiner, tepper, gamle bøker og alt i brunt eller lysebrunt.
  • Foss. L’Vannet er knyttet til følelsene og alle inspirasjon. Funksjoner av vannet, som et akvarium, eller blå gjenstander kan representere dette elementet.
  • Metall. Metallet kombinerer alle elementene, noe som gir oppmerksomhet og orden. Bruk metall eller hvitt, sølv eller grå gjenstander.

Hvordan lage Feng Shui i soverommet ditt

Fra’bruk av farger ved posisjonering av visse objekter i bestemte områder, er det mange måter å bringe Feng Shui i soverommet ditt. Her er noen beste praksis:

Lidelse under sengen

Det er bedre å ikke lagre noe under sengen. Dette gjør det mulig for energien å strømme fritt rundt deg mens du sover. Hvis du må lagre de personlige effektene under sengen, bratte du bare myke puter, tepper, ark eller andre sovende gjenstander.

Kjøp et hodegjerde

I Feng Shui representerer et hodegjerde stabilitet og støtte. Se etter et hodegjerde som er i massivt tre, uten barer eller separasjoner. Pass på at du fester hodet ditt godt til sengen din.

Still inn sengen riktig

Plasser sengen med et hodegjerde mot en solid vegg og støtte. Pass på at den er plassert så langt som mulig fra døren, men ikke direkte i tråd med døren.

Du vil være i stand til å se døren din mens du er i sengen, men du vil ikke være justert med den. L’ideen er at for mye energi vil strømme gjennom døren.

Bruk par

Feng Shui eksperter mener at par harmoniserer. Hvis det er mulig, bruk par når du plasserer møbler eller andre objekter. For eksempel, bruk to nattbord, en på hver side av sengen. Ideelt sett bør nattbordsbordene avrundes med lamper kombinert med topp.

Inkorporerer de riktige fargene

Feng Shui Soveromfarger skal være beroligende. Som en generell regel, bruk møbler, sengetøy og tilbehør med nøytrale farge nyanser. Tradisjonelle primære farger, som rød og blå, er vanligvis ikke et godt valg.

Du kan inkorporere fargene som representerer de forskjellige elementene, men sørg for at de ikke er for lyse eller overveldende.

Bruk myke lys

L’myk belysning, som den som sendes ut av bord og skrivebordslamper, er ideell for en Feng Shui soverom. Videre, prøv å inkorporere så mye naturlig lys som mulig fra vinduene.

Velg en Opera D’stimulerende kunst

Heng bilder eller arbeider D’naturen, fredelige scener eller inspirerende sitater. L’multivating bilde bør plasseres foran sengen din slik at det er det første du ser når du våkner om morgenen.

Ta en Feng Shui-ekspert

Hvis du er interessert i Feng Shui, kan du ansette en profesjonell som kan komme til ditt hjem og hjelpe deg med å plassere dine varer riktig og dekorere rommet ditt.

Under evalueringen av rommet ditt kan Feng Shui-eksperter bruke et verktøy som heter Bagua-kartet som skisserer flere områder av livet eller stasjonene, inkludert:

  • Helse
  • rikdom
  • ekteskap
  • berømmelse

Disse områdene tilsvarer ulike deler av et boareal for å hjelpe deg med å bestemme hvor du skal plassere objekter.

L’International Feng Shui Guild tilbyr en liste, slik at du enkelt kan identifisere en konsulent i ditt område.

Hva å unngå i en Feng Shui Soverom

Noen kommuner Nei-nei fra Feng Shui kan forstyrre energien på rommet ditt. Her er noen ting å unngå når du lager en Feng Shui soverom.

Ikke bruk speil

Det er antatt at speil forstyrrer søvn og gjør det for aktivt l’energi i et soverom. Spesielt bør du unngå å plassere et speil rett foran sengen din.

Hvis du virkelig vil ha et speil på rommet ditt, kan du sette en ALLE’inne i døren til en garderobe eller la det se mot et vindu.

Unngå å plassere sengen under taket

Din seng bør ikke plasseres under et tak som inneholder bjelker, et takvindu, en vifte eller et hjørne design. Hvis taket inneholder disse funksjonene, plasser du sengen for ikke å sove direkte under dem.

Kvitt all uorden

En unødvendig lidelse kan virkelig forstyrre energien på rommet ditt. Hold alle dine objekter organisert og, om mulig, uten visning.

Fjern bilder av vann eller spill d’vann

L’Vann i soverommet er et tabu av Feng Shui. Unngå å henge malerier D’vann eller posisjoneringsspill d’vann, som en fontene, i soverommet ditt. Hvis du vil legge inn vannelementet, er det bedre å gjøre det på badet ditt.

Ingen planter eller blomster i soverommet ditt

Det antas at planter inneholder for mye energi til et soverom. Hold alle planter og blomster i andre rom.

Ikke lagre bøker i soverommet ditt

Selv om det er greit å holde noen bøker på rommet ditt, kan for mange overvelde rommet ditt og få det til å se ut som en arbeidsplass.

Farvel alle’elektronikk

TV, laptop og smarttelefon i et soverom kan forstyrre søvn. De slipper elektromagnetisk energi selv når de ikke blir brukt. Hvis du ikke kan kvitte seg med telefonen din om natten, hold den på en avstand på minst 10 meter fra sengen.

L’

Feng Shui er en gammel praksis som balanserer forskjellige elementer for å skape et harmonisk rom.

Innlemme konseptene Feng Shui på den måten du organiserer og dekorere soverommet ditt kan produsere et fredelig miljø og forbedre søvn.