Hvordan stoppe en ereksjon

Beskrivelse

Ereksjoner er en normal og sunn kroppsfunksjon. Noen ganger kan imidlertid en «8217 ereksjon virke spontant eller på en tid da du heller ikke har det.

Les videre for å lære å stoppe og unngå en «uønsket ereksjon, samt lære mer om denne normale kroppsfunksjonen.

5 tips for å stoppe ereksjonen

L’Ejakulasjon er den enkleste måten å bli kvitt A’ereksjon, men det er ikke alltid mulig å nå orgasmen når du har en’ereksjon. Nedenfor er noen ting du kan gjøre for å bidra til å stoppe ereksjonen. Disse forslagene kan også hjelpe deg med å unngå å ha en’ereksjon i utgangspunktet.

1. Distrahert

En av de første tingene du bør gjøre for å kvitte seg med en’uønsket ereksjon er å tenke på noen’andre. Ikke tenk på ereksjonen og unngå å tenke at stimuli tankene. Tror du på noe som distraherer deg, som et utfordrende ord eller et matematikkproblem.

Å holde sinnet okkupert kan også hjelpe deg med å forhindre starten på uønskede ereksjoner.

2. Endre posisjonen din

Endre posisjon kan ha to fordeler. I noen tilfeller kan klærne dine eller måten du beveger deg, de kan stimulere penis og forårsake ereksjonen. Bytte posisjon kan bidra til å fjerne den stimuleringen og stoppe ereksjonen. Også endringsposisjonen kan bidra til å skjule ereksjonen. Hvis du har lommer, legg en hånd i lommen og reposisjoner forsiktig L & # 8217;. Dette kan også hjelpe deg med å skjule det.

3. Meditasjon

Frigjør sinnet fungerer på samme måte som tenk på tanker de distraherer. L’Målet er å unngå å tenke på ereksjonen eller noe spennende. Meditasjon kan også være en nyttig måte å unngå å få en «8217, ereksjon, som under en massasje eller i en annen situasjon som du normalt vil finne spennende.

Hvis du er ny på meditasjon, vil den normalt puste og fokusere på pusten din. Dette er kjent som fokusert meditasjon eller konsentrasjon. Du kan også prøve å gjenta et enkelt ord i hodet ditt. Hvis du skjønner at ditt sinn kommer tilbake til dine ereksjon, flytt dine tanker på pusten din eller på ordet du mentalt gjentar. Meditasjon kan ikke bare hjelpe deg med å slappe av, men kan også hjelpe din ereksjon gå bort.

Meditasjon krever praksis, så hvis du vil at dette skal være referanseverktøyet ditt for å bli kvitt A’ereksjon, vurderer å praktisere mekling regelmessig i løpet av dagen. Prøv å meditere i noen minutter som først om morgenen og på slutten av dagen. Det er også mange meditasjonsapper og podcaster og guidet meditasjonalbum som du kan bruke til å hjelpe deg med å trene meditasjon.

For å lære mer: Hva slags meditasjon er riktig for meg? »

4. Rolig og vent

For noen menn, vent på at ereksjonen er den enkleste løsningen. Hvis du kan, sett deg ned, brems pusten og ingen panikk. Hvis du har en jakke eller en lang skjorte, kan du bruke den til å dekke ereksjonen slik at den ikke er synlig for andre mennesker. Du kan også maskere den mens du holder en bærbar PC på knærne.

Husk at din ereksjon er sannsynligvis tydeligere for deg enn for andre mennesker. Det er også et tegn på at kjønnsorganene dine er sunne og fungerer som de skal.

Tilleggsinformasjon: Tilfeldige ereksjoner er normale? »

5. Ta en kald dusj

Hvis du kan, ta en kald dusj kan hjelpe. Tydeligvis, hvis A & # 8217 oppstår; ereksjon under et møte eller en avtale, hopper under dusjen, er sannsynligvis ikke en «8217;. For noen menn, følelsen av dusjen – dusjvann mot kroppene sine, kan også øke spenningen, så vi anbefaler at du bruker denne metoden med forsiktighet.

Når skal du se en lege

Hvis ereksjonen varer mer enn fire timer, kontakt lokale beredskapstjenester. Denne tilstanden er kjent som priapisme. Priapisme kan skade penis stoffet og kan føre til en permanent erektil dysfunksjon hvis ikke behandlet. A’smertefull ereksjon kan også være et tegn på priapisme.

Rask

Orgasmless ereksjoner kan noen ganger føre til epididimal hypertensjon (eh), også notater colloquialably som blå baller. L’Eh er vanligvis ikke en alvorlig tilstand og løser ofte når du ikke lenger er spent.

Ta bort

Ereksjoner er en normal og sunn kroppsfunksjon. De begynner tidlig i livet, og Det kan også forekomme Mens et foster fortsatt er i mors livmor. Aldring, du kan begynne å merke en dråpe i frekvensen av ereksjonene, eller du kan finne det vanskeligere å nå & # 8217;.

Snakk med legen din hvis du merker endringer i erektilfunksjonen. Du bør også snakke med legen din dersom du har en ereksjon som varer mer enn fire timer, siden dette kan være et tegn på priapisme, som er en helsepersonell.

For å lære mer: 12 fantastiske fakta om ereksjoner «

Snakk med ereksjonens barn

Snakk med din sønn av ereksjoner og seksualitet kan hjelpe ham til å føle seg mer komfortabel med kroppen sin.

  • I nyfødte og små barn, inkludere ordene med identifikasjon for penis og testikler som en del av ordforrådet av kroppsdeler. Velg ord med deg til å føle deg rolig, og du har ikke noe imot å bruke i det offentlige.
  • For små barn, gi oss beskjed om at ereksjonene er normale. Mange unge gutter er interessert i deres straffer. Du bør oppfordre dem til å utforske kroppen din, som kan hjelpe deg med å lage en «Positivt kroppsbilde», men også gi dem beskjed når disse oppføringene er passende, og når de ikke er det. Dette vil variere i henhold til dine kulturelle standarder og overbevisninger.
  • Snakk med puberteten gutter før du begynner. Pubertet vanligvis starter Hos barn i alderen mellom 9 og 14 år. Diskutere puberteten før du begynner, kan hjelpe deg med å forberede barnet ditt slik at det ikke er overrasket over endringene som kommer fra denne overgangen.
  • Del forslag til styring av ereksjoner i offentligheten med sønnen din. Hjelpe dem med å lære et dikt eller en sang som mentalt kan fungere når du bekrefter en «8217, ereksjon, eller viser dem hvordan de kan sitte for å maskere ereksjonen. Det viktigste er å hjelpe deg å forstå at ereksjonene er normale.
  • Hvis du har en datter, evaluer å snakke med sine selv ereksjoner. Dette kan hjelpe deg med å forstå hva som skjer med guttene under puberteten.
  • Ikke vent på at barnet ditt skal stille spørsmål. Åpne samtalen på ereksjoner, seksuell helse og pubertet. Det er også viktig å la barnet ditt vite at du kan komme til deg med spørsmål.
  • Hvis du føler deg ubehagelig å snakke med din sønn av ereksjoner, spør legen din noen diskusjonsideer. Deres lege kan også snakke med dem for ereksjoner, i privat, med deg i rommet eller med begge deler.