Hvordan oppføre seg når du er syk som en hund mens du tar vare på en nyfødt

Del på Pinterest

Du har sikkert brukt en PO & # 8216; av tid under graviditet på jakt etter måter å holde det nye barnets immunsystem i stand til å snuse. Du er bare menneskelig og barnets helse er ditt nummer én bekymring!

Men hva du minst forventet var at du ville ende opp med å bli syk når du har en nyfødt hjemme.

Ugh, # 8217 nerve; univers! Men la oss gå til poenget umiddelbart: Du må sette deg først i dette scenariet.

Enten du våkner med følelsen av å bli rammet av pesten, eller at kittler du danner, er det alt overveldende når barnet ditt er så friskt for verden. Når flaks ikke er i din favør, har vi dekket deg med forslag for å hjelpe deg med å møte (og gjenopprette) når du er lei av en nyfødt.

1. Stat først L’Tydelig: Ring legen din

Mens pre-barnet ditt selv en kriger kanskje ikke har bestilt ham fra legen til det første lille sukk eller smerte, med barns ting endres. Du er fortsatt en kriger, men få en korrekt diagnose er nøkkelen. Du må vite hva du har å gjøre med hvordan du skal være klar over hvor mye du må være forsiktig med å spre bakterier til din nyfødte.

Selv om det aldri er det ideelle, ideelt for å avsløre en nyfødt til typen bakterier, tar du når du er syk, C’Det er en stor forskjell mellom å utsette det til et mindre tilfelle av en cola nese og avslører det til en magevirus som kan la det være alvorlig dehydrert.

Når du begynner å komme ned med noe, kan en rask innsjekking med legen din hjelpe deg med å finne ut hvordan du skal ta tiltak for å minimere bakterier som kan komme i kontakt med barnet ditt.

2. Ikke panikk hvis barnet ditt blir syk

Lettere å si det å gjøre, vi vet, fordi det er normalt at din første bekymring handler om hvordan du beskytter babyen din mot å ta det du har. Selvfølgelig kan det være noen spesifikke omstendigheter der du trenger å redusere kontakten med barnet ditt, men legen din vil gi deg råd om dette er tilfelle.

Tilbake til basene og hold dine gode håndvask vaner og minimerer kontakt med hender og små bokstaver (belastning for ikke å kvele dem med kyss). Dette vil gjøre mye for å beskytte barnet ditt.

3. Hvis du ammer, ikke stopp

Hvis du ammer barnet ditt, er en av de beste tingene du kan gjøre for å holde det i helse, å fortsette å bevege seg fremover. Kroppene våre er ganske sofistikerte, så når du blir syk, vil kroppen din være på jobb for å produsere antistoffer. Antistoffer mot din spesielle sykdom er da Overført til barnet ditt gjennom din melk.

Hvis du er bekymret for den nære kontakten som L’amming krever (eller du kan ikke bokstavelig talt komme seg ut av sengen), vurder å pumpe. Din partner eller en hjelper kan da mate babyen din med flasken mens du hviler.

Mødre melk overfører ikke den slags bakterier som forårsaker midlertidige sykdommer, så du trenger ikke å bekymre deg for at bakteriene vil forurense din melk.

4. Be om hjelp (vi mener!)

Uansett hvilken type støtte nettverk har du & # 8211; partner, relativ, venn & # 8211; Nå er det på tide å få hjelp. Fortell dem hvordan du føler, be om hjelp og så la oss ta vare på alt de kan mens de hviler. Vi vet det, det er vanskelig, men du trenger det!

Med en nyfødt hjemme, er det sannsynlig at alle føler seg allerede utmattet nok. Men med deg midlertidig nede for å telle, må de finne energien til å være partneren / vennen / stjernestemor til du er bedre (oh, og kan fortsatt hjelpe deg selv når du føler deg bedre).

5. La det gå

Her er sannheten: Ting vil bli litt & # 8216; (OK, kanskje mye) kaotisk hvis du er lei av en nyfødt. Det er vanskelig å se oppvaskene å samle seg og stakken med skitne klær nærmer seg taket, men dette er din mulighet til å vise en av de viktigste ferdighetene i foreldre: la deg gå.

La oppvasken hvile. La vasken akkumulere. La huset ditt bli rotete og vet at du vil spole deg snart i orden. Hvis du prioriterer hvile, vil du føle deg selv snart snart, og du vil kunne møte kasinoet senere.

6. Husk at dette vil også passere

Du er ulykkelig. Respons din energi tilbake. Du vil føle deg bedre. Du vil komme deg ut av sengen og leve livet ditt. Åh, og ta vare på babyen din! Husk at, akkurat som alle de mest krevende delene av foreldre, vil dette også passere.

Hvis du har en nyfødt i en arm og et termometer under L & # 8217, føler vi oss for deg. Ikke C’Det er et verre øyeblikk å bli syk som umiddelbart etter å ha brent hjem barnet, men med en liten hjelp, så mye vask av hendene, mindre kyss for barnet, litt og # 8216; av tålmodighet og tålmodighet og veldig hvile vil du være i helbredende måte på kort tid. Hvis du trenger å lytte til det igjen: Du vet.

Julia Picy har en folkehelse master og arbeider på heltid innen positiv utvikling av ungdom. Julia elsker fotturer etter jobb, svømming om sommeren og tar langvarig sviller med sine to barn i helgene. Julia bor i North Carolina med sin mann og to gutter. Du kan finne ditt andre arbeid på Juliapelly.com.