Hvordan mine tatoveringer hjalp meg med å avbryte en historie om selvvurdering

Del på Pinterest

Helse og velvære berøre alles liv annerledes. Dette er en persons historie.

Tatoveringer: Noen mennesker elsker dem, andre avskyr dem. Alle har rett til sin mening, og selv om han hadde mange forskjellige reaksjoner om mine tatoveringer, elsker jeg dem helt.

Jeg arbeider med bipolar lidelse, men jeg bruker aldri ordet & # 8220; kampen & # 8221;. Innebærer at jeg mister kampen, som absolutt ikke er det! Jeg har hatt å gjøre med psykisk lidelse i 10 år, og jeg klarer for tiden en Instagram side dedikert til å avslutte stigmaet bak mental helse. Min mental helse har forverret da jeg var 14, og etter en periode med uselviskhet og matforstyrrelse, søkte jeg etter hjelp da jeg var 18 år gammel. Og det var det beste jeg noensinne har gjort.

Jeg har mer enn 50 tatoveringer. De fleste har en personlig betydning. (Noen har bare ingen mening & # 8211; refererer til klippet på armen min!). For meg er tatoveringer en form D’kunst og jeg har mange signifikante sitater for å minne meg om hvor langt de ankom.

Jeg begynte å lage meg tatoveringer da jeg var 17, et år før jeg søkte hjelp for min psykiske sykdom. Min første tatovering betyr ikke noe. Jeg vil gjerne si at det betyr mye og at meningen bak er oppriktig og vakker, men det ville ikke være sannheten. L’Jeg tok fordi det så fint ut. Det er et symbol på fred på håndleddet mitt, og da ønsket jeg ikke å ha noe annet.

Deretter har min selvmontering tatt over.

L’autolesionismen var en del av livet mitt fra 15 til 22 år. Spesielt klokka 18, var det en «8217; besettelse. En avhengighet. Jeg var religiøst selvassistent hver kveld, og hvis jeg ikke kunne av en eller annen grunn, ville jeg ha hatt et seriøst panikkanfall. L’Selvmontering har tatt over overhånden, ikke bare på kroppen min. Han tok over livet mitt.

Noe fint å dekke det negative

Jeg var dekket med arr og ønsket å dekke dem. Ikke fordi jeg skammer meg på en eller annen måte, og hva som hadde skjedd, men det konstante minnet om hvordan plaget og deprimert ble mye å møte. Jeg ville ha noe hyggelig å dekke det negative.

Så, i 2013 dekket jeg min venstre arm. Og det var en slik lettelse. Jeg gråt under prosessen, og ikke på grunn av smerte. Det var som om alle mine dårlige minner forsvant for mine øyne. Jeg følte meg virkelig i fred. Tatovering er tre roser som representerer familien min: min mor, min far og min yngre søster. Et sitat, & # 8220; Livet er ikke en test & # 8221; omgir dem i et bånd.

Sitatet har blitt levert ned til familien min i generasjoner. Det var min bestefar fortelle min mor, og til og med min onkel l’han skrev i sin bryllupsbok. Min mor forteller meg ofte. Jeg visste bare at jeg ønsket å permanent sette den på kroppen min.

Fordi jeg hadde tilbrakt år, skjuler armene mine på utsikten over offentligheten, omsorgsfull om hva folk ville ha tenkt eller sagt, alt var helt unnerving. Men heldigvis var tatoveringsartisten min en venn. Hjalp meg til å føle seg rolig, avslappet og rolig. Ikke C’de var pinlige samtaler over opprinnelsen til arr eller grunnen til at de var der. Det var en perfekt situasjon.

Kommer ut av’uniform

Min høyre arm var fortsatt syk. Bena mine var scarred, så vel som anklene mine. Og det ble stadig vanskeligere å dekke hele kroppen min hele tiden. Jeg bodde praktisk talt med en hvit blazer. Det har blitt min komfort teppe. Jeg ville ikke bli utgitt hjemme uten, og # 8217; Jeg hadde på seg med alt.

Det var min uniform og jeg hatet det.

Somrene var varme og folk spurte meg hvorfor jeg hele tiden hadde på seg lange ermer. Jeg tok en tur til California med min partner, James, og jeg hadde på seg blazeren hele tiden, bekymret for hva folk kunne si. Det var en kvelende varm og ble nesten for mye å bære. Jeg kunne ikke leve slik, gjemmer seg hele tiden.

Dette var mitt vendepunkt.

Da jeg kom hjem, kastet jeg bort alle verktøyene jeg pleide å selvsmontere. Mitt sikkerhetsdempe hadde forsvunnet, min nattrutine. Alle’Start var vanskelig. Jeg ville ha panikkanfall på rommet mitt, og jeg ville gråte. Men da så jeg blazeren og husket fordi jeg gjorde det: Jeg gjorde det for min fremtid.

Årene har gått og mine arr blir helbredet. Til slutt, i 2016 klarte jeg å dekke høyre arm. Det var et ekstremt spennende øyeblikk, som forandret sitt liv og jeg gråt hele tiden. Men når det er over, så jeg på speilet mitt og smiler. Ikke c’den fryktede jenta var mer livet hvis livet roterte rundt vondt. Å erstatte den C’Det var en trygg kriger som hadde overlevd de vanskeligste stormene.

Tatoveringen består av tre sommerfugler, med et sitat som sier: Stjernene kan ikke skinne uten mørket og # 8221;. Fordi de ikke kan det.

Vi må ta råen med glatt. Som den beryktede Dolly Parton sier, & # 8220; ingen regn, ingen regnbue & # 8221;.

Jeg hadde på seg en skjorte for første gang på syv år og ut, det gjorde ikke engang varmt. Jeg forlot studiet med tatoveringer med frakk i hånden og hugget den kalde luften på armene mine. Hadde brukt lang tid.

For de som tror de er tatovering, tenk ikke på å måtte få noe betydelig. Få den du vil ha. Det er ingen regler om hvordan du lever livet ditt. Jeg gjør ikke vondt i to år, og mine tatoveringer er enda mer levende enn noensinne.

Og som for den blazeren? Ikke # 8217; Jeg har aldri brukt mer.

Olivia & # 8211; eller Liv i Short & # 8211; Han er 24 år gammel, han kommer fra Storbritannia og en mental helse blogger. Elsker alt som er gotisk, spesielt Halloween. Det er også en stor lidenskapelig om tatoveringer, med over 40 så langt. Hans Instagram-konto, som kunne forsvinne fra tid til annen, kan bli funnet her.