Hvordan lage rosa og sunne lepper

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Sunne lepper

Myke og kjøttfulle lepper kan virke vakkert, men hold dem hydrert og sunt er det viktigste. Hvis du er som de fleste, vil leppene dine imidlertid ikke virke myke, rosa og kjøttfulle uten å låne litt og mer oppmerksomhet til munnen av munnen. Les videre for å lære 14 Husholdningsartikler for hydrert og sunne lepper.

1. Exfolia Lips

Før du går i seng om kvelden, bruk en god kvalitet leppebalsam. Etter oppvåkning, bruk en fuktig klut eller en tannbørste for å forsiktig gni tørr eller død hud. Dette vil også øke sirkulasjonen i området;.

2. Prøv en hjemmelaget lepper skrubbe

ved hjelp av Denne oppskriften, Du kan exfoliere den tynne huden på leppene dine med råsukker mens du holder hydrering med mandelolje og honning.

Kjøp mandelolje og honning.

3. Hold deg hydrert

En av de vanligste årsakene til tørr hud er mangelen på nok vann. Drikk åtte glass D’Vann om dagen vil gi fordelene til kroppen din på mange måter og lepper fra # 8217; Det fulle aspektet er en ytterligere fordel.

4. Sjekk ditt medisinske skap

Ikke alle skjønnhetsprodukter for leppene er de samme. Balmer for lepper som inneholder sheasmør, kakaosmør og kokosnøttolje gir leppene en naturlig beskyttelsesbarriere fra varme og # 8217; forurensning. Men andre ingredienser, som Camphor, kan tørke leppene dine. Sørg for at du også kast bort utgåtte produkter.

Kjøp Lip Bals med Shea Butter, Cocoa Butter og Coconut Oil.

5. Bruk vitamin E

Hvis du har vitaminkapsler, og du kan bare åpne en og bruke produktet direkte til leppene dine. Vitamin og stimulerer sirkulasjonen og kan bidra til å generere nye hudceller, lage lepper mykere.

Kjøp vitamin E kapsler.

6. Fuktighet med aloe vera

Du kan kjøpe ren aloe vera gel eller til og med bryte et blad av en aloe plante hjemme for dette middelet. L’Aloe Vera har beroligende og helbredende egenskaper, som hjelper lepper for å se på beste.

Kjøp Aloe Vera produkter.

7. Bruk en leppeskrubb basert på bær

Jordbær er rike på antioksidanter og vitamin C, som gjør det til en stor ingrediens for å mate huden på leppene.

Knuse en jordbær og legg den til en blanding av honning og olje d’oliven er den grunnleggende oppskriften på Dette hjemmet. Du er velkommen til å eksperimentere med rike antioksidanter Blåbærvarianter i tillegg til.

8. Våkn opp lepper med sitrusfrukter

Ved å bruke noen dråper sitronsaft, kan du lage leppene dine lysere og fjerne død hud. Bare gni sitronsaften på huden og se huden din lyser foran øynene dine. Pass på at leppene dine ikke er chapped eller super tørre før du bruker dette middelet, da det kan prikkes og forverre ting.

9. Beskytt leppene fra solen

Det er velkjent at ansiktet i ansiktet er utsatt for skadelig soleksponering. Men en 2005 studie Han har oppdaget at på 299 personer som påkalles solkrem på sin kropp, brukte bare 37% også leppebeskyttelse.

L’Daglig bruk av SPF 15 eller høyere, selv på overskyet eller kalde dager, bidrar til å redusere tegn på aldring. Leppene dine kan bli skadet av UV-stråler fra’soleksponering eller til og med soneless tanning senger.

Pass på at du bruker en leppebalsam med en SPF-ingrediens. Gjenta solkremet hver time på leppene vil gi deg de beste resultatene.

Kjøp Lips Balm med SPF.

10. Bruk naturlige vegetabilske fargestoffer

Hvis du er ute etter en farge med ensartede lepper som er litt mer rødaktig enn hudens tone, er naturlige vegetabilske fargestoffer et godt utgangspunkt. De irriterer ikke eller tørker leppene som tunge leppestifter. Raspberry juice eller granateple juice påført direkte på leppene kan midlertidig flekke leppene dine på en roséfarge.

11. Begrens poksinseksponeringen

L’forurenset luft, røyk og kjemikalier kan vokse skinny hud, lage mørke eller rynkete lepper. Vaner som røyking kan forverre denne effekten og gi fargen på leppene et falmet utseende.

Unngå sigaretter og passiv røyk kan forbedre utseendet på leppene dine. Iført et skjerf for å dekke leppene dine kan også beskytte dem mot overeksponering.

12. Ta av trikset før du går i seng

Sleeping rigged er ikke bra for huden og leppene er ikke noe unntak. Selv om det ikke er noen leppestifter eller synlige produkter på leppene på slutten av dagen, må du forsiktig passere dem med en remover Visker før du treffer puten.

Kjøp sminkeservietter.

1. 3. Prøv peppermynteoljen for å øke sirkulasjonen

L’bruk av peppermynteolje på leppene kan øke sirkulasjonen i # 8217; område. Det gir også en følelse av friskhet som kan berolige tørre lepper.

Bland peppermyntoljen med en vektorolje, som olje av mandel eller # 8217; kokosnøttolje, skaper en luksuriøs balsam for gjør-det-selv-lepper som du kan bruke på nytt i løpet av dagen.

Selges med peppermynteolje? Kjøp det nå.

14. Alltid forbereder før du bruker leppestiftet

Selv når du bruker produkter til fargen på leppene som tar sikte på å minimere hudskade, er det fortsatt en god ide å belegge leppene med en primer for å hindre at de tørker ut før du bruker leppestiftet.

Bruk en bomullspute eller en leppebørste for å leppe leppene med kokosnøttolje eller mandelolje. La ham helt absorbere før du perfeksjonerer din pout med en fortid av dine favoritt lepper flekk.

Kjøp produkter basert på kokosnøttolje.

Bunnlinjen

Husk at de forskjellige hudtonene vil se bedre ut med forskjellige farger på leppene. Ikke motvirke deg selv hvis leppene dine ikke ser nøyaktig på dine favorittkjendiser eller til annonsene til produktene du ser på magasiner. Målet med sunne lepper, hydrert og glatt, bør være målet ditt med disse og alle andre hjemmemedler for leppene dine.