Hvordan lage nesen din mindre: is, selvfølgelig, tannkrem og mer

Del på PinterestEthan Haddox |. Unsplash

Ansiktsens profil er svært påvirket av nesenes form. En stor eller uttalt nese kan evalueres som et tegn på skjønnhet og skille. Faktisk hadde den rost og legendariske Cleopatra skjønnheten en så lang og bred nese som folk snakker om det igjen.

Men noen ser å ha en fremtredende nese som en uønsket funksjon. Hvis du ikke liker nesen din, kan du bli fristet av hjemmemedisiner og øvelser som hevder å begrense, strømlinje og forkorte nesen din. Fortsett å lese for å finne ut hva du kan gjøre for å få nesen din til å se så liten ut.

Sketchy Remedies på Internett

Det er mange stemmer på internett om hvordan du gjør nesen din mindre. Noen nettsteder tyder på at gjentatte ganger legger isen på nesen, slik at den krymper. Han vil ikke.

Noen sier at påføring av en ekstraktpasta av hvitløk, tannkrem, eplecider eddik, pulverisert ingefær eller andre anti-inflammatoriske ingredienser vil eliminere fremspringet i nesen. Ikke engang vil det fungere.

Det er folk som sverger som gjør visse ansiktsøvelser og holder visse uttrykk, kan få nesen til å se mindre ut. Men det er kollagen som danner ansiktet ditt og nesen din er laget av brusk, ikke muskler eller fett. Tonify eller styrke noen ansiktsmuskler vil ikke gjøre en synlig forskjell på nesenes bredde.

Det er også produkter for å gjøre-det-selv-injeksjon og ansiktsformer som du kan bruke til å prøve å remodel neseben. Mange av disse produktene er ikke godkjent av US Food and Drug Administration. Testene som tyder på at noen av disse rettsmidler som arbeider, mangler alvorlig.

Ikke-kirurgiske rettsmidler

Det er usannsynlig at bruken av et hjemmelaget middel ikke prøvde å redusere nesen fungerer. Men det er sminke strategier som du kan prøve å gjøre nesen din ser så liten som nesen konturering. Overflod av YouTube Video Tutorial Utforsk nese remodeling metoder. L’Grunnleggende ide er enkel:

 • Bruk en bronzer med to mørkere nyanser av hudens tone, skisserer nesen på begge sider.
 • Bruk en ugjennomsiktig highlighter for å spore den smale oversikten av nesen og tiltrekke seg oppmerksomheten.
 • Bruk en skjønnhetsblander for å reprodusere skyggene og lysene i denne effekten. Du kan trenge en PO & # 8216; av praksis, men mange mennesker tilbe resultatet av denne sminke teknikken.
 • Du kan også vurdere den som kalles ikke-kirurgisk rhinoplastikk. Dette er en prosedyre som injiserer et midlertidig fyllstoff, som juvederm eller restylane, i nesestrukturen. Disse fyllstoffene vil midlertidige midlertidig dossi, hull eller andre asymmetrier i nesen. L’Effekt kan vare opptil seks måneder.

  Kirurgiske rettsmidler

  Hvis du vurderer kirurgi for å redusere nesen, kan du ha hørt om en metode som heter Rhinoplasty. En estetisk kirurg vil konsultere deg på skjemaet du vil ha nesen din. Så du vil bli utsatt for generell anestesi mens kirurgen fjerner brusk og stoff for å gjenoppbygge nesen din.

  Nese remodeling intervensjoner er mer vanlige enn du tror. Mer enn 200.000 av disse kirurgiske inngrepene utføres i USA hvert år. Er den tredje typen mest populære estetiske kirurgi på nasjonalt nivå, ifølge det amerikanske samfunnet av plastikkirurger. Disse kirurgiske inngrepene er vanligvis ikke dekket av forsikring.

  Erfaring med flere utseende

  Hvis du ikke er fornøyd med formen på nesen din, er det mange alternativer å vurdere. Ikke-invasive rettsmidler, for eksempel konturteknikker eller fyllstoffer, er reversible måter å eksperimentere med utseendet på nesen din.

  Stendens størrelse avhenger også av eksterne helsefaktorer, som vektøkning, graviditet, melanom, rosacea og hyppig alkoholforbruk. Snakk med legen din dersom nesens form ser ut til å forandre seg drastisk.