Effektene 1 time for å spise en Clif Bar med sjokolade dråper

Clif barer er rike på kalorier og forskjellige typer karbohydrater lett å fordøye. Dette er fantastisk hvis du er i ferd med å forlate for en løp eller en lang utflukt og ikke så eksepsjonell hvis du spiser en foran TVen. Opprinnelig opprettet for idrettsutøvere og aktive mennesker, er i dag en vanlig middagsmat til stillesittende mennesker, som det ikke er noen fordeler og noen ulemper.

Etter 10 minutter

Når den første ingrediensen i en tilsynelatende sunn frokostblanding er sukker, ta notat. På den tiden begynner du å spise en Clif-bar, begynner kroppen din å bryte ned sukker og # 8211; Alle 5 1/2 ts. L & # 8217; American Heart Association anbefale Å spise ikke mer enn 6 ts sukker tilsatt per dag for kvinner og 9 teskjeer om dagen for menn, så denne Clif-baren når nesten det daglige maksimumet (sukker er nevnt fem ganger på «Næringsmiddel, i forskjellige former). I stedet, prøv en blandet tørket fruktpose, som har lignende mengder kalorier og proteiner, men det er sukkerfritt. Eller prøv noen grønnsaker med en skje eller 2 av hummus for et alternativ for lavt kaloriinnhold.

Etter 20 minutter

Som alle matvarer som inneholder sukker, en gang inntatt, begynner blodsukkernivået å klatre. For å kompensere, utløser bukspyttkjertelen insulin, et hormon som bidrar til å kontrollere blodsukkernivået. Over tid kan kronisk høye nivåer av blodsukker og derfor høye nivåer av insulin bli faktorer som bidrar til type 2 diabetes.

Etter 40 minutter

Takket være havrefiberen, inneholder Apple Fiber, Ground Linfrø, Inulin og Psillio, Clif Bars ikke mindre enn 5 gram løselig og uoppløselig fiber. Når den løselige fiberen gjør veien inn i magen, svulmer, hjelper deg å føle deg full og fornøyd. Den uoppløselige fiberen er da veien i # 8217; tarmen, tilsatt masse og passerer gjennom fordøyelsessystemet i nærheten av sin opprinnelige form.

Etter 50 minutter

I motsetning til de fleste snacks inneholder Clif-barene en sunn del av protein, med 10 gram per porsjon. Etter å ha spist, bryter kroppen ut proteinene i sine brukbare deler, de enkelte aminosyrene. Når det er brutt ned, brukes aminosyrer for ulike spesifikke oppgaver av proteiner eller forvandlet til glukose som skal brukes som energi eller lagres som fettstoffer.

Etter 60 minutter

Selv om Clif-barene markedsføres som energibjelker, er teknisk noen mat som inneholder kalorier «energi» mat. Denne fingeren med sjokoladedråper inneholder 240 kalorier, ca 12 prosent av den anbefalte daglige rekruttering. Designet for idrettsutøvere som en pre- eller post trening, vil de ikke gi deg noen fordel i ditt vekttap eller motstandsarbeid.

Ta bort

Clif barer er designet for folk som trenger rask energi før, under eller etter en treningsøkt. Høyt i kalorier, inneholder de også 44 gram karbohydrater for å hjelpe mat muskler eller rekonstituerte glykogenreserver. Ta en Clif Bar for en lang utflukt er en god ide, men hvis du spiser det mens du sitter på sofaen, er du bedre med en mer næringsrik matbit. Noe med minimum tilsatt sukker med høyt innhold av ubehandlede fiber- og karbohydrater, sunne fettstoffer og proteiner vil øke energinivået og gi så mye næring som en Clif Bar.