Hvordan jeg byttet fra drikking av soda i flere tiår på 65 gram vann d

Del på PinterestFoto: Domenico Loia | Unsplash

Jeg vil aldri glemme første gang jeg skjønte at C & # 8217, det var noe & # 8220; ut & # 8221; I mine hydreringsvaner. Jeg var 25 og jeg flyttet nettopp til den solfylte Los Angeles. En kollega ba meg om å gjøre en’utflukt, og mens mine favorittaktiviteter i helgen på det tidspunktet i mitt liv var mer å gå opp til inngangsdøren for å ta pizza hjemme, hadde jeg et desperat behov for venner, så Jeg bestemte meg for å gi er en tur.

Da min nye venn kom for å få meg god og # 8217; nå den morgenen, hennes & # 8211; Klokt & # 8211; Det er kommet bevæpnet med en stor flaske D’vann. Meg selv?

Jeg valgte å bringe en energidrikk og en coca-cola null.

Sannheten er at for det meste av livet mitt, # 8217; drikkevann var ganske enkelt ikke en ting. Som barn, lykke til hvis du prøvde å rive Capri-solene eller hei-c juice-bokser fra hendene mine. Som tenåring trodde jeg at du drikker jackfruit-guava vitaminvann, drikken & # 8220; den jenta & # 8221; Av videregående skole, det var like bra som du drikker ekte vann (spoiler advarsel: det er ikke). Og når du kommer til college, har en solid 99 prosent av væske som treffer mine lepper, blitt infundert med en type alkohol eller en annen.

Da jeg flyttet til LA, var jeg i vanskelige forhold. Årene jeg brukte å drikke Nient’annet enn sukkerholdige drikker hadde en innvirkning på kroppen min.

Jeg var 30 pund overvektig. Jeg var sliten hele tiden. Jeg kunne ikke engang tenke på å komme seg ut av sengen uten å drikke en brusekanne. Kort sagt, jeg var et varmt og dehydrert rot.

Først prøvde jeg å holde seg frisk uten vann

Quell’Utflukt var utgangspunktet for en ny livsstil. Som den offisielle bosatt i Los Angeles, bestemte jeg meg for å gjøre som lokalbefolkningen og prøve hele greia av & # 8220; være sunn & # 8221; & # 8211; Men å gi opp min coca cola null? Så jeg var ikke klar.

I stedet fokuserte jeg på alle mine andre mindre ønskelige vaner. Jeg begynte å tilbringe lørdag morgen for å gå på tur i stedet for å sove. Jeg erstattet frossen pizza og vanilje vafler med friske frukter og grønnsaker. Jeg sluttet å drikke alkohol, som var så mye en offentlig tjeneste som et personlig resultat. Jeg tok en personlig trener som introduserte meg til en helt ny verden av push-ups, lunges og burpees.

Og du vet hva? Ting har begynt å forbedre. Jeg mistet litt & # 8216; vekt. Jeg hadde litt & # 8216; mer energi. Mitt liv begynte å ta utseendet på en person på en eller annen måte sunn.

Men jeg klamret fortsatt til mine sukkerholdige drikker som et barn som klamrer seg til deres sikkerhetsdeppe. Jeg hadde rett og slett ikke sjarmen til # 8217; vann. Det var smakløst, smakløst og ga ikke typen uvitendefinutladning indusert av sukkeret jeg hadde fra et fint glass Coca Cola forfriskende. Hva var det store problemet?

Det var bare da treneren min fysisk fjernet brus fra hånden min og fortalte meg at han ikke lenger ville jobbe med meg til jeg begynte å bringe en flaske D’vann i treningsstudioet som jeg begynte å utforske hvis og hvorfor jeg måtte starte drikker H2O. Og det viser seg? Det er faktisk en slags stort problem.

[8217; Tilstrekkelig absorbert drikkevann i cellene er viktig for å holde seg frisk og opprettholde den riktige funksjonen til hvert kroppssystem, inkludert hjerte, hjerne og muskler & # 8221; sier Carolyn Dean, MD, ND, medlem av medisinsk rådgivende komité for Ernæringsmessige Magnesium Association. L’Betydningen av drikkevannet må ikke overses. [8220; [ikke drikke nok vann kan forårsake] hypertensjon, minne og konsentrasjonsforstyrrelser, tretthet, depresjon og irritabilitet, dårlig fordøyelse, magesmerter, forstoppelse, sukkerbehov og junk food, hodepine, forstoppelse, svimmelhet, # 8217 økning ; appetitt, muskelkramper, tørst, tørr munn, tretthet, gikt, leddsmerter, for tidlig aldring og respiratoriske problemer & # 8220;.

å gud.

Hvordan jeg økte vanninntaket mitt

Så etter omtrent fem sekunder med forskning var det åpenbart at jeg trengte å drikke mer vann. Men skjer det virkelig? Det var en prosess.

Det første jeg måtte gjøre var å forstå hvor mye vann jeg faktisk trengte å drikke. & # 8220; Råd til å drikke halvparten av kroppsvekten din (i pounds) i unser D’Water & # 8221; sier dekan. Så for meg, dette betydde 65 gram vann hver dag.

Bytt fra null til 65 om natten virket det helt overveldende, så jeg begynte å lage små skritt mot mitt mål.

Jeg begynte sakte å erstatte mine daglige drinker med glitrende vann. Boblene hjalp meg med å lure hjernen og hjalp meg med å redusere Coca Cola Zero. All’start, divisjonen var ca 50/50 (en brus, en «8217; glitrende vann), men etter noen måneder med avvenning fra kunstige søtningsmidler kastet jeg bruset helt (unntatt en 7 gram kan En dag nå har jeg det gøy fordi #TreatyoSelf).

Før jeg går i dvale, begynte jeg å sette et glass D’vann på nattbordet og å drikke før du reiser opp fra sengen om morgenen. På restauranten stoppet jeg å bestille å drikke og jeg begrenset meg til vannet, som var så bra for min portefølje som for helsen min. Og jeg investerte i en vakker flaske med vann (dette elsker flasken Kate Swords i Polka Dots & # 8230; ikke så moldata!) Som opprettholdt min vakre og friske H2O, både på jobb og i treningsstudioet.

Del på Pinterest

Jeg vil være ærlig: det var en slooooow-prosess. Jeg drakk sukkerholdige drinker uten å tenke to ganger i flere tiår. Bare hvordan å håndtere ubevisst vane, avbryte alle de årene av konditionering var ikke lett. Det har vært mange ganger & # 8211; Spesielt hvis jeg følte meg stresset eller overveldet & # 8211; der jeg kastet bort min forpliktelse til å drikke mer vann fra vinduet og jeg tilbrakte hele dagen for å drikke energidrikker.

Men jo mer jeg dro til verden med riktig hydrering, jo mer ble det klart at jeg drikker de sukkerholdige drikkene jeg elsket så mye, fikk meg til å føle meg dårlig. Da jeg tilbrakte dagen til å drikke Coca-Cola Zero, var jeg Moody. Jeg var sliten. Jeg hadde ikke energi til å håndtere treningsøktene mine. Jeg sov forferdelig. Og så klikket han: Hvis jeg ikke bare ville ha et sunt utseende, men følte seg sunt, måtte jeg eliminere denne vanen en gang for alle.

Det tok en fin tid & # 8216; Tid til å gå frem og tilbake mellom H2O og Soda, men til slutt nådde jeg mitt 65 unse mål.

Tips for å drikke mer vann

  • Rapviva smaken. & # 8220; [Squeezes] A PO & # 8216; av fersk sitron i flasken din D’Water & # 8221;, sier Dean. Legg til en fin touch av smak og har noen ekstra fordeler. & # 8220; Sitron øker ikke blodsukkeret og hjelper fordøyelsen.& # 8221;
  • Tildelt. Sett et belønningssystem for når du når dine daglige inntaksmål for en uke på rad. Lage en massasje eller noe annet som føles avslappende og overbærende for deg og din smak. I Tom Haverfords ord, Unn deg selv selv!
  • Støtte vannet ditt. Når du har de rette nivåene av mineraler i cellen, tiltrekker den automatisk vannet for å skape den perfekte elektrolytiske balansen og sier Dean. For å få fordelene med elektrolytterbalansering, bland ½ teskje havsalt, salt Dell & keltisk salt og 1 ts magnesiumsitratpulver i 32 gram vann og drikke i løpet av dagen. Vet at vannet vil forbedre helsen din, kan være en stor motiverende faktor.

Drikkevann er som gjenfødt gjennom en foss

Et sted underveis, noe gal har skjedd: Jeg begynte å nyte drikkevannet. Omtrent syv år har gått og la meg si det, det endret helt livet mitt og min helse.

Da jeg ble sendt for å drikke mer vann, var det katalysatoren av en hel serie nye sunne vaner. Mine tanker var hvis jeg kunne bli en drinker d’vann etter at et liv gikk forbi for å drikke rent sukker og # 8230; Hva annet kunne jeg gjøre?

Jeg begynte å løpe, slutter på slutten en komplett maraton. Jeg reduserte koffein. Jeg kjøpte en juicer og begynte å starte dagene mine med en kombinasjon av svartkål, sitron og ingefær & # 8230; med vilje.

Også l’drikkevann forenkler livet. Jeg var i stand til å holde vekten min uten for mange tanker eller innsats. Jeg hadde mer energi til å møte dagen. Huden min var så lys at jeg lett kunne rømme uten sminke. Og hvis jeg hadde tørst, måtte jeg ikke gå rundt på jakt etter en minimarket som hadde den sukkerholdige drikken jeg ønsket den dagen, fordi du gjetter hva? C’er vann bokstavelig talt overalt.

Men kanskje den største effekten som 8217; drikkevann har hatt på livet mitt? Det er roen jeg vet at jeg gir kroppen min hva du trenger å jobbe på høyeste nivå. Og det er verdt å miste alle Capri-solene og koks null i verden.

Deanna Debara er frilansskribent som nylig flyttet fra Sunny Los Angeles til Portland, Oregon. Når det ikke er besatt av sin hund, fra vafler eller fra alle tingene i Harry Potter, kan du følge hans reiser Instagram.