Hvordan ha sex i dusjen: 11 tips og steder å prøve i karet

Del på Pinterest

Når det gjelder å ha sex i dusjen, l’Det eneste som er glatt når det er vått, er dusjgulvet. Dette skaper et potensielt sjokkerende forhold som ikke er så sexy som i filmene. Faktisk vil alle som har hatt sex i dusjen i virkeligheten, sannsynligvis fortelle deg at det faktisk er det verste.

Når det er sagt, har sex i dusjen potensial til å være film ting med de riktige bevegelsene. Det er en morsom måte å kjøre ting på og # 8211; bokstavelig talt & # 8211; og kan være en fin pause fra soverommet.

Vi har stillinger, produkter og andre kuriositeter for å hjelpe deg med å få din RUB-A-DUB trygt og sexy.

Forslag til sex i dusjen

Slå dusjene med disse tipsene for å mestre sex i dusjen som en sjef og avslutte’andre deler uten knuste bein eller skadet ego.

1. Flamme

Alvor. Det er vanskelig å ha varmt når du er kald og du kan satse på din fuktige sitter som minst en av dere vil være. Et dusjhode kan bare dekke så mye jord, og deretter øke varmen på forhånd vil hjelpe.

2. Kjøp et passende dusj smøremiddel

Ja, vannet er vått, men det er ikke vått glatt smøremiddel. Redusere friksjonen og letter anal eller vaginal penetrasjon med et silikon vanntett smøremiddel.

3. Invester i glidende dusjmatte

En glidende badematte er et must hvis du har tenkt å bli sexy og sexy på samme tid. Disse adherentmattene holder seg til bunnen av karet eller dusjen og kan trekkes opp for rengjøring når du er ferdig med skitten.

4. Skyll, skyll deretter litt & # 8216;

Saoponing din elsker kan være romantikket Epitome i filmene, men såpe, sjampo og fremfor alt Balm kan gjøre dusjgulvet selv jevnere. Hvis du har tenkt å insapulere deg sammen, skyll godt for å eliminere noen slimete rest. Videre er såpe glatt, men det er ikke smøremiddel, så ikke gå dit.

5. Badeleker

Bath leker er ikke bare for barn, i hvert fall ikke typen vi snakker om. Du har noen ganske imponerende alternativer når det gjelder vanntett sexleksaker som levende luff, vanntett vibratorer og analplugger.

6. Ikke bli sittende fast på penetrasjon

Penetrasjon er ikke den hellige gral av sex i dusjen og bør ikke være målet ditt eller ditt siste spill. Dusjen gir seg til andre typer lek, inkludert oralsex og # 8217; gjensidig utforskning erogene soner.

Dusj seksuelle stillinger

Nesten enhver seksuell stilling kan utføres i dusjen hvis du er ganske bestemt, men dette betyr ikke at de er alle en god ide. For å unngå å slippe til beredskapsrommet, prøv følgende stillinger.

Tips: Få en sugekopp dusjhåndtak eller en fotstøtte for ekstra støtte under sex i dusjen. De er praktiske, gjenbrukbare og mye mer robuste og trygge å dusje eller havneeltelt.

1. Doggy stil stående

Denne versjonen av den lille hunden lar deg holde begge føttene godt plantet på dusjgulvet mens du bruker hender for ekstra støtte.

Å gjøre det:

Plasser håndflatene mot dusjveggen, vipper mot det med knærne litt brettet. Dette gjør det mulig for den andre personen å trenge inn i deg bakfra ved hjelp av en penis, et sexleketøy eller fingre. De kan også vise din clit, perineum eller andre stykker litt & # 8216; D’kjærlighet.

2. Sitte og pedal

Dette fungerer bra for P P i V, men det kan også fungere for anal penetrasjon hvis du er utsatt for deg på riktig måte.

Å gjøre det:

Spør partneren din om å sitte på dusjgulvet, på dusjbenken hvis du har en eller på siden av karet. Torded dem i en hvilken som helst posisjon som tillater penetrasjonen komfortabelt og holder dem stramt mens du tar en tur.

3. Kom deg opp

Selv om det ikke er helt nødvendig, er dette en posisjon som vil ha nytte av fotstøtten og håndtaket vi nevnte, men også siden av karet eller et dusj sete vil være bra.

Å gjøre det:

Hold deg foran partneren din og ha på seg et ben på fotstøtten, på benken eller på kanten av karet. Hvis du ikke har noen av disse tingene, spør din partner om å bruke en hånd for å holde benet hevet som det skyver.

4. Jeg ser på skuldrene mine

Det ligner stillingen med beina hevet, unntatt med partnerens skuldre. Det fungerer også for vaginal penetrasjon bakfra og anal penetrasjon.

Å gjøre dette:

Hold deg foran dusjveggen og legg foten på fotstøtten, på benken eller på kanten av karet som en støtte. Be partneren din om å holde deg rett bak deg og hold benet ditt hevet for ekstra støtte mens du trenger.

5. President

Dette er som en cowgirl tvert imot, bare at den også kan brukes uten kyr eller jenter i sikte.

Å gjøre dette:

Be partneren din å sitte på dusjbenken, på kanten av karet eller på gulvet. Ta astrid på knærne, se bort fra dem, plasser for anal eller vaginal penetrasjon. Legg hendene på knærne eller mot dusjen veggen for å holde balansen.

Hva å vurdere og forholdsregler

Sex i dusjen kan være usikre og vi snakker ikke bare om fall. I tillegg til en glidende matte og sørge for at du holder veggen, håndtaket eller en annen robust overflate for støtte, er det noen andre ting du bør huske på.

  • Bruk kondomet. Sex i dusjen kan rengjøres, men det er slik Nei Beskytt deg mot seksuelt overførbare sykdommer. Bruk kondom for penetrativ sex og oralsex. En kondom kan også kuttes for å bruke som en tanndam for å gå ned eller rimming.
  • Samtykket er nøkkelen. Sex i dusjen er ikke posen av alle. Med mindre begge deler samtykke og du er helt tatt, så du må finne en annen måte å gjenopplive de tingene du er rolig med. Kommunisere med partneren din hva som gjør at du føler deg bra og hva ikke.
  • Ting blir glatt selv utenfor dusjen. Vær forsiktig når du forlater dusjen eller karet. Våte gulv, matter og sammenflettede kropper i bytte til lidenskap på vei mot soverommet gjør tripping en seriøs mulighet. Gå, ikke løp.
  • Hold deg våt for lenge kan generere bakterier. Jeg beklager å ta en bremse på din fornøyelse, men de nedre nedre områdene er en fruktbar grunn for bakterier og sopp. Pass på at du tørker deg godt etter at dusjen skal unngås Gjær infeksjon.

Ta bort

Du kan ha sex i dusjen med en PO & # 8216; av kommunikasjon, omsorg og litt’Vet hvordan.

Husk: Sex er ikke det samme for alle og samleie i dusjen er vanskelig, ingen ordspill. Det er mange andre ting som kan lage dusjen.