Hvordan disiplinere et 2 år gammelt barn

Del på Pinterest

Tenk deg dette: Du er hjemme og jobber på pulten. Din 2-årige datter kommer til deg med sin favorittbok. Han vil at du skal lese dem. Du sier forsiktig at du for øyeblikket ikke kan, men du vil lese dem mellom en’nå. Begynner å pout. Det neste du vet, sitter tverrbenet på teppet, gråt ukontrollert.

Mange foreldre er forundret når det gjelder å takle barnets vrede;. Det kan virke som om du ikke går hvor som helst fordi sønnen din ikke lytter til deg.

Så hva du bør gjøre?

IRA D & # 8217 klemmer er en normal del av veksten. Jeg er måten ditt 2-årige barn uttrykker sine frustrasjoner når han ikke har ord eller språk for å fortelle deg hva han trenger eller føles. Det er mer enn bare jeg & # 8220; forferdelig to & # 8221;. Er måten barnet ditt lærer å møte nye utfordringer og skuffelser.

Det finnes måter du kan svare på gode eksplosjoner eller oppførsel uten å ha en negativ innvirkning på ditt 2 år gamle barn og om utviklingen. Her er noen forslag på effektive måter å disiplinere barnet ditt på.

Ignorer dem

Dette kan virke vanskelig, men en av de viktigste måtene å svare på barnets lurer er ikke involvert. Når din sønn på 2 år siden, hadde lune, hans følelser hadde det beste over dem og snakke med ham, eller prøve andre disiplinære tiltak kan ikke fungere i det øyeblikket. Pass på at de er trygge og så la lune slutter. Når de er rolige, klem dem og fortsett med dagen.

To år gamle barn gjør vanligvis ikke pussene med formål, med mindre de lærer at det er den enkleste måten å tiltrekke seg oppmerksomheten din. Du kan gi ham beskjed, fast at du ignorerer sine lunger fordi den oppførselen ikke er måten å tiltrekke seg din oppmerksomhet. Fortell dem med alvorlighetsgrad, men rolig at de må bruke sine ord hvis de vil fortelle deg noe.

De kan ikke ha det komplette ordforrådet for å fortelle deg, selv om de kjenner ordene, og oppfordrer dem på andre måter. Du kan lære barnet ditt språks språk for ord som «8220; Jeg vil ha» skadet & # 8221; & # 8220; drikke & # 8221; og & # 8220; trøtt & # 8221; Hvis det ikke snakker igjen eller snakker ikke klart. Å finne andre måter å kommunisere kan hjelpe deg med å redusere eksplosjoner og hjelpe deg med å bygge et sterkere bånd med barnet ditt.

Permisjon

Å forstå grensene dine er en del av ditt 2-årige barns disiplin. Hvis du føler deg sint, kom deg unna. Ta pusten.

Husk at barnet ditt ikke er dårlig eller prøver å forstyrre deg. Heller, de er opprørt seg selv og kan ikke uttrykke sine følelser som voksne gjør. Når du vil være rolig, vil du kunne tilstrekkelig disiplinere barnet ditt på en måte som ikke vil være skadelig.

Fra dem hva de vil ha din tilstand

Barnet ditt griper juicebeholderen og prøver å åpne den. Tenk på deg selv at dette vil onde. Du kan skrike til sønnen din for å sette juice ned.

I stedet ta forsiktig beholderen fra dem. Forsikre ham om at du vil åpne flasken og helle et glass. Du kan bruke denne teknikken til andre situasjoner, for eksempel hvis de leter etter noe i # 8217; skapet eller hvis de kaster sine leker rundt fordi de har problemer med å nå det de vil ha.

Gi en hånd på denne måten gjør at de vet at de kan be om hjelp når de har problemer i stedet for å prøve deg selv og skape et rot. Men hvis du ikke vil at de skal ha det objektet, bruk en søt stemme for å forklare hvorfor du tar den bort og tilbyr en erstatning.

Distrahere og distrahere deres oppmerksomhet

Vårt instinkt som foreldre er å samle barna våre og fjerne dem fra potensielt farlig objekt som de er direkte. Men dette kan utløse en burst d’IRA fordi du fjerner dem fra det de ville ha. Hvis de er i fare, som en travel vei, så er det greit. Alle de 2 år gamle barna vil gjøre lurene som de lærer hva de kan og ikke kan gjøre; Ikke alle lunger kan forebygges.

En annen metode når sikkerhet ikke er i spillet, er å distrahere og avvike. Ring deres navn for å tiltrekke seg deres oppmerksomhet. Når de er løst på deg, ring dem og viser dem litt og 2217; annet enn de vil like det å være trygt.

Dette kan fungere selv før en burst d’Ira begynner å distrahere dem fra det du fanger først.

Tenk som barnet ditt

Det er lett å bli sint når sønnen din gjør et rot. I dag har de designet på alle veggene med sine pasteller. I går fulgte de smuss som spilte i bakgården. Nå må du rydde opp alt.

Men prøv å tenke som babyen din. De ser disse aktivitetene så morsomt, og dette er normalt! De lærer og oppdager hva som omgir dem.

Ikke fjern dem fra # 8217; aktivitet, fordi du kan frigjøre en burst d & # 8217;. I stedet venter noen minutter og vil trolig passere til noen’andre. Eller du kan bli med og veilede dem konstruktivt. For eksempel, begynn å fargelegge på noen ark papir og inviter dem til å gjøre det samme.

Hjelp din sønn til å utforske

Barnet ditt, som alle små barn, ønsker å utforske verden.

En del av Quell’utforskning berører alt under solen. Og du er bestemt til å bli frustrert med deres impulsive grep.

I stedet hjelper dem med å forstå hva som er trygt og hva som ikke er sikker på å røre. Prøv & # 8220; ingen touch & # 8221; for objekter som ikke er tillatt eller usikre, & # 8220; myk berøring & # 8221; for ansikter og dyr og # 8220; ja Touch & # 8221; For trygge objekter. Og ha det gøy å tenke på andre foreninger av ord som & # 8220; Hot Touch & # 8221; ,, ‘8220; O & # 8220; Trykk på Owie & # 8221; For å hjelpe deg med å temme dine små vandrende fingre.

Men etablere grenser

& # 8220; fordi jeg sa så & # 8221; og «fordi jeg sa nei & # 8221; De er ikke nyttige måter å disiplinere barnet ditt på. I stedet etablere grenser og forklarer hvorfor barnet ditt.

For eksempel, hvis barnet ditt trekker håret til katten din, fortalte hånden hans, fortell ham at det gjør vondt i katten når han gjør og viser ham i stedet for å smake på ham. Også etablere grenser ved å holde ting utenfor rekkevidde (tenk på saks og kniver i Chiusi skuffer, dør av lukket pantry).

Barnet ditt kan føle seg frustrert når han ikke kan gjøre det han vil, men å sette grenser du vil hjelpe ham med å lære L’selvkontroll.

Sette dem i timeout

Hvis barnet ditt fortsetter sin negative oppførsel, kan du sette den i timeout. Velg et kjedelig punkt, som en stol eller korridorgulvet.

Sitt barnet ditt på det tidspunktet og vent på at du skal roe. Timeout bør vare omtrent et minutt for hvert år (for eksempel, et 2-årig barn bør holde seg i timeout i to minutter og et 3-årig barn i tre minutter). Ta med sønnen din til tidspunktet ditt hvis det begynner å vandre før tiden går tom. Ikke svare på noe de sier eller gjør til timeout er død. Når sønnen din er rolig, forklar hvorfor du legger den i timeout og hvorfor hennes oppførsel var feil.

Ikke slå eller bruk spanking kontrollmetoder for å disiplinere barnet ditt. Disse metodene skadet barnet ditt og forsterker negativ oppførsel.

L & # 8217;

Disciplinær barnet ditt krever å balansere alvorlighetsgraden og medfølelsen.

Husk at Hugs D’IRA er en vanlig del av barnets utvikling. The Whims skjer når sønnen din ikke vet hvordan du skal uttrykke det som er opprørt.

Husk å forbli rolig og rolig og håndtere sønnen din med medfølelse mens du arbeider med problemet. Mange av disse metodene vil også bidra til å hindre fremtidige bursts d’IRA.

Del på Pinterest