Hvordan bli kvitt gule øyne: Naturlige rettsmidler og behandlinger

Øynene dine er gule?

Det hvite øynene kalles hvitt av en grunn: de burde være hvite. Imidlertid er fargen på denne delen av øynene dine, kjent som Sclera, en helseindikator.

Et vanlig tegn på et helseproblem er gule øyne. Ofte er denne gulingen indikert som en gulsott.

Det er mange mulige årsaker til gule øyne. De fleste er relatert til galleblærproblemer, lever eller bukspyttkjertel, som forårsaker blodsamling av overdreven mengder av et stoff som kalles bilirubin.

Diagnosen og behandlingen av enhver underliggende medisinsk tilstand er det første skrittet for å kvitte seg med gule øyne. Gule øyne er ikke normale, og du bør konsultere legen din hvis du utvikler dette eller en annen farge i øynene dine.

Naturlige rettsmidler for gule øyne

Folk rundt om i verden har sine egne urte rettsmidler for behandling av gule øyne. Municipal Herbal Remedies inkluderer ofte ingredienser som sitroner, gulrøtter eller kamille. Noen tror at disse ingrediensene øker funksjonen til galleblæren, leveren og bukspyttkjertelen, forbedrer gulsott.

Imidlertid var forskere ikke i stand til å demonstrere at disse naturlige rettsmidler kan eliminere gule øyne. Så det er viktig å konsultere legen din for å bestemme den underliggende årsaken til dine gule øyne for å motta riktig medisinsk behandling.

Medisinsk behandling for gule øyne

Når du ser legen din, vil de utføre en fysisk undersøkelse for å bestemme årsaken til dine gule øyne.

Gulsotet er delt inn i ulike kategorier avhengig av årsaken. Gulsottyper og deres behandlinger inkluderer:

Pre-hepatisk gulsott

Med denne typen gulsott har leveren ennå ikke blitt skadet. L’Pre-hepatisk gulsott kan skyldes en infeksjon på 8217, som malaria.

I disse tilfellene er et stoff tilstrekkelig til å behandle den underliggende tilstanden. Hvis det er forårsaket av en genetisk blodsykdom som den seglcelle anemi, kan blodtransfusjon være nødvendig for å erstatte tapte røde blodlegemer.

En annen tilstand, Gilbert syndrom, forårsaker ikke alvorlig gulsott og krever vanligvis ikke behandling.

Intraepatisk gulsott

Leveren har lidd noen skader med denne typen gulsott. Det kan skyldes andre typer infeksjoner, for eksempel L’viral hepatitt. I disse tilfellene kan antivirale legemidler forhindre ytterligere skade på leveren og kurere gulsottet.

Hvis hepatisk skade var forårsaket av [8217; bruk av alkohol eller fra eksponering for toksiner, redusere eller avbryte alkoholbruk og unngå toksiner kan forhindre ytterligere skade. Imidlertid, i tilfelle alvorlig leversykdom, kan det være nødvendig med en levertransplantasjon.

Post-hepatisk gulsott

Disse gulsottakene er forårsaket av en hindret gallekanal og kirurgi er den nødvendige behandlingen. Under operasjonen må legene måtte fjerne galleblæren, en del av gallen med kanaler og en del av bukspyttkjertelen.

Neonatal gulsott

Noen ganger blir barn født med gulsott fordi systemene for å fjerne bilirubin fra kroppene deres ikke er helt utviklet.

Dette er vanligvis ikke alvorlig og løser alene uten behandling etter noen uker.

L & # 8217;

Gule øyne indikerer at noe er galt i kroppen din. Det kan være en liten stand, men det kan være noe mer alvorlig.

Det er mange som hevder at naturlige rettsmidler herdet deres gulsott. Imidlertid har ingen av disse behandlingene vist seg vitenskapelig å fungere.

Av denne grunn er det alltid en’intelligent ide først ser etter en behandling fra legen din, i stedet for å prøve en urtemedisin.