Hvordan bli kvitt fotballavsetninger

Fotball mer enn beinene dine

Fotball er den mer rikelig mineral I kroppen din og er alltid tilstede i blodet ditt. Det er grunnleggende for helsen til musklene, i nervesystemet, blodsirkulasjonen og fordøyelsen. Men uønskede fotballavsetninger i bløtvev kan være smertefullt og kan være et tegn på en tilstand nedenfor.

Noen mennesker føler seg endringer i kostholdet eller livsstilen for å behandle sine symptomer. Andre prøver kosttilskudd som håper kan direkte oppløse fotballinnsatsen. Det er svært få studier til støtte for kosttilskuddene.

For å hjelpe deg med å gjøre dine valg, les videre for å oppdage de vanlige typer fotballinnskudd i kroppen din og deres potensielle behandlinger.

Symptomer og behandlinger av’Oxification of Tendon D’Achilles

L’Tendon Ossification D’Achilles (ATO) er en Sjeldne tilstanden i hvilken fotball akkumuleres i senen som angriper hælen til underbenet. Smerte og hevelse på hælen og ALLE’ankle ledd er de viktigste symptomene, sammen med en hevelse i nærheten av hælen. Kan forekomme på en eller begge sider.

Selv om årsaken til’ato er ukjent, kan traumer som kommer fra kirurgi eller en skade være en viktig faktor. De kan også bidra med systemiske sykdommer, metabolsk syndrom og infeksjoner. En Klinisk tilfelle antyder at det kan være en arvelig lenke.

Ato behandlinger

Hvis smerten er alvorlig eller hvis C’det er en brudd i senen, kan legen anbefale kirurgi.

Formålet med operasjonen for ATO er å fjerne delen av senen der SECH Akkumuleringen (Oxifisering), som beholder funksjonen. Dette kan kreve gjenoppbyggingen av senen.

TIL Nylig rapport Beskriver et tilfelle der den dermal regenerative matrisen, et materiale laget for vevs helbredelse, har blitt brukt til å hjelpe regrowth av en persons Achille Tendon. Etter prosedyren hadde den personen en kritt rundt foten og ankelen i seks uker, med endringer hver annen uke.

De fikk da lov til å bruke en walker til underbenet for å delvis støtte vekten på beinet. Innen 14 uker kom de tilbake for å gå uten L’en walkers hjelp.

Symptomer og behandlinger av kutan fotball

Hudkalkinose er fotballinnskudd under huden, som kan forekomme hvor som helst i kroppen. En Sjeldne form Det kan forekomme på ansiktet eller på overkroppen etter et tilfelle av akne.

Innskuddene presenteres vanligvis som en hvitaktig fremspring på overflaten av huden. Kan ikke ha andre symptomer eller bli øm og laste ned et krittfarget kremaktig materiale som hovedsakelig er fotball.

Årsaker til hudkalsinose

Årsakene til hudkalsinose er delt inn i fire hovedtyper:

  • Den kutan dystrofi fotball refererer til fotballavsetninger som kommer fra traumer, akne, åreknuter, infeksjoner og sykdommer i bindevev.
  • Metastatisk hudkalkinose kan skyldes hyperaktiv skjoldbruskkjertel, indre kreft, destruktiv bein sykdom, overdreven inntak av vitamin D, sarkoidose og kronisk nyresvikt.
  • Iatatrogena Calcinosis er navnet på fotballavsetninger som kommer fra en medisinsk prosedyre som kalsiuminjeksjoner eller gjentatte biter av hælen (slå hælen til å ta blod) med nyfødte.
  • Idiopatisk kalsinose er navnet gitt når det ikke er kjent årsak til tilstanden. Det er vanligvis plassert i A & # 8217;.

Kutane fotballbehandlinger

Behandling av hudkalkinose avhenger av § 8217; identifikasjon av den underliggende årsaken. Når den underliggende årsaken er adressert, kan legen bruke rusmidler til å lindre symptomer. Disse kan omfatte kortikosteroider (kortison), magnesiumtilskudd og aluminium antacida, selv om disse generelt er begrensede fordeler.

Legen kan anbefale kryssfotballkirurgisk fjerning Hvis du blir smittet gjentatte ganger, er den veldig smertefull eller begrenser bevegelse.

Legen kan lede deg til andre spesialister, inkludert en nefrolog (nyrespesialist), revmatolog (spesialist i muskuloskeletal) eller hematologen (spesialist i blod).

Finn ut mer om konvensjonelle og alternative behandlinger for kutan fotball.

Diagnose av kutan fotball

Siden kutan fotball vanligvis er et symptom på en annen tilstand, vil legen ta medisinsk historie og vil teste for å prøve å avgjøre hva det er. De vil sende blodprøver til et testlaboratorium som kan oppdage anomalier i metabolisme som kan produsere overflødig kalsium.

Legen kan utføre en biopsi for å bekrefte diagnosen hudkalsinose. I en biopsi vil de innkalle en bedøvelse og vil derfor fjerne en liten del av huden og det underliggende stoffet.

I det sjeldne tilfellet der fotballinnskudd er på ansiktet, vil legen prøve å avgjøre om du hadde akne tidligere.

Hvis akne arr er synlige, kan legen utføre en biopsi med slag for å undersøke huden under overflatelaget for nærvær av kalsium. En av testgrunnene er å utelukke bindevevssykdom, som er mer alvorlig enn et fotball innskudd.

En punch biopsi utføres i et medisinsk eller klinikk kontor ved hjelp av et lite metallrør med skarpe kanter. Etter at området bedøvet og frosset for å eliminere smerte, vil legen bruke røret for å fjerne de nedre lagene av hudvev. I noen tilfeller er det nødvendig med en eller to punkter for å lukke såret. Prosedyren tar 15 minutter.

Symptomer og behandlinger av kalsifik tendonitt

Kalkens tendonitt er den uønskede akkumuleringen av fotballavsetninger i musklene eller senene. Selv om dette kan skje hvor som helst i kroppen, er det mer vanlig i skulderrotatorhodetelefonene. Denne tilstanden kan også beskrives som fotballavsetninger i skulderen.

Kalse tendinitt symptomer

Hovedtymptomet er alvorlig smerte, noen ganger ugyldiggjøring. Kan forekomme uten tilsynelatende årsak, spesielt om morgenen. Den kan ledsages av stivhet og frossen skulder.

Blant de mulige årsakene til denne tilstanden er det genetisk predisposisjon, unormal skjoldbrusk aktivitet og diabetes.

Tendindive behandlinger kalkulasjon

De fleste tilfeller av kalsifia tendinitt kan behandles uten kirurgi. Legen kan anbefale et fysioterapi kurs og over-the-benkeplater (OTC). Hvis smerte og hevelse er mer alvorlige, kan de foreslå at du har en Corticosteroid injeksjon (kortison) administrert på kontoret.

Andre ikke-kirurgiske prosedyrer inkluderer:

  • Bølge terapi d’ekstrakorporeal påvirkning (EWST). Legen bruker en bærbar enhet for å levere små mekaniske støt på skulderen. Denne behandlingen kan gjentas en gang i uken i tre uker.
  • Terapi med bølger d’radial innvirkning (RSWT). Dette ligner på EWST. Legen bruker en bærbar enhet for å levere medium energi mekanisk sjokk.
  • Terapeutisk ultralyd. Legen bruker en liten enhet for å lede en høyfrekvent bølge for å bryte fotballinnskudd i skulderen.
  • Perkutan punktering. Etter lokalbedøvelsen bruker legen en nål drevet av ultralyd for å fjerne fotballinnskudd manuelt fra under huden.

Hvis kirurgi er nødvendig, er det to valg:

  • I åpen himmeloperasjon bruker legen en skalpell for å fjerne fotballinnskudd manuelt i skulderen.
  • I artroskopisk kirurgi, utfører legen et lite snitt og legger inn et kamera. Kameraet bidrar til å kjøre et lite kirurgisk verktøy for å fjerne innskuddet.

Utvinning avhenger av størrelsen og antall fotballavsetninger. Noen mennesker kommer tilbake til normal bevegelse innen en uke. Andre kan prøve postcyregisk smerte i en stund.

Symptomer og behandling av sinuskalkifisering

Brystkalkifiseringer er plassert i rundt 50% av kvinnene over 50 år og i 10% av yngre kvinner andre Harvard Medical School. De fleste av disse er godartede, men de kan forekomme sammen med brystkreft. De blir vanligvis bare oppdaget av et mammogram, siden de ikke forårsaker symptomer.

Brystkalkifiseringer kan danne seg som et kroppsrespons på en lesjon.

Der Det ser ikke ut til å være en forbindelse til forbruket av kalsiumtilskudd og disse formasjonene.

Diagnose av brystkalkifisering

Hvis fotball oppdages i et mammogram, vil radiologen og legen forsøke å forstå om kalsifisering er godartet eller knyttet til kreft.

Kalkifisering kan finne sted i kjertlene (lobules) og i kanalene hvor melk blir produsert og transportert til brystvorten. Fotballavsetninger i lobulene er Nesten alltid godartet. Men innskudd i kanalene kan av og til være et tegn på duktal karsinom in situ (DCIS), en form for brystkreft.

Hvis legen din mistenker selv muligheten for ondartet svulst, vil du gi deg beskjed om en biopsi.

Typer av biopsi

Det finnes forskjellige typer brystbiopsi:

En kjernen biopsi utføres med en hul nål injisert i brystet, etter lokalbedøvelsen. Prøven er fjernet og undersøkt under mikroskopet.

Den stereotassiske biopsien er en type kjernen biopsi som også bruker en kabelnål for å ta en liten prøve fra brystvevet. I dette tilfellet brukes en stereoskopisk røntgen til å drive nålen. Det er også minimalt invasivt, med bare en lokal bedøvelse.

En tom assistert biopsi utføres ved hjelp av et mammogram eller en ultralyd for å kjøre en sonde. Etter L’lokalbedøvelse, en steinbrudd sonde settes inn gjennom en liten hudgravering. Høstprøven blir deretter undersøkt til mikroskopet.

Plasseringen av tråden er en teknikk for å identifisere området som skal fjernes for studien. Det er mer invasivt enn de andre tre metodene, og derfor regnes det som en operasjon.

Etter å ha administrert en lokalbedøvelse, bruker en radiolog et mammogram eller en ultralyd for å kjøre en tynn tråd i brystet. Ledningen er igjen på plass til brystet mistenkt området kan fjernes kirurgisk for mikroskopundersøkelsen. L’Intervensjon skjer vanligvis på samme dag eller neste dag. Det kan være smerte eller irritasjon mens tråden er på plass.

L’oppfølgingsintervensjon kjører under generell eller lokalbedøvelse. Du kan prøve smerte etter operasjonen.

Brystkalseringsbehandling

De fleste tester og biopsier Vis at brystkalkifiseringer er godartede. Men biopsien kan indikere en innledende fase av brystkreftutvikling. I dette tilfellet vil legene dine diskutere hva det betyr og dine behandlingsalternativer.

Brystnøkler bør undersøkes av legen din, uansett hva du synes er årsaken. Hvis godartet forkalkning forstyrrer klærne dine, eller du er i tvil, spør legen din om å fjerne den. Dette kan vanligvis gjøres i legenes studie eller i en poliklinisk struktur.

Godartede brystkanalene Ikke øk risikoen å utvikle brystkreft. Om 95 prosent av kvinner som presenterer uregelmessigheter under mammografi har ikke brystkreft.

Symptomer og behandlinger av kardiovaskulær forkalkning

Kardiovaskulær forkalkning kan akkumulere i innskudd, eller plakett, som kan danne seg etter en lesjon til veggen av A’arterie eller en vene. Dette er kjent som kalsifisert plakk.

Tilstedeværelsen av kalsifiserte plaketter øker risikoen for koronar hjertesykdom, et symptom som er den thoraxiske smerten. Plaketten som er kaldt i nakken (karoten arterier) og i ryggraden (vertebrale arterier) kan bidra til risikoen for å ha et slag.

Kardiovaskulær forkalkningsbehandlinger

Hvis du har arteriell forkalkning, er du mer sannsynlig å utvikle en hjertesykdom.

Hvis brystsmerter utvikler seg, kan legen kreve en skanning av koronararterier (også kalt hjerteanskanning og kalsiumskanning) for å se om det er et overskudd av kalsium. Dette kan hjelpe legen din til å bestemme om årsaken er hjertesykdom. Testen utføres med en CT-skanner, en type røntgenmaskin som produserer en tredimensjonal visning.

Tilstedeværelsen av kalsium i arteriene er ikke nødvendigvis en årsak til bekymring. En kardiolog kan diskutere ditt totale hjerteinfarkt med deg, hvis du bør vurdere en skanning av koronararterier for kalsium og hvilken behandling som er best for deg.

C’Noen tester den 8217; ytterligere vitamin K-2 inntak kan være et middel for å redusere helserisikoen forbundet med fotball. Ta kontakt med legen din den mest oppdaterte informasjonen på # 8217; rekruttering av dette tillegget.

I mellomtiden er det trinn som du kan gjøre rett til du ser en lege. Oppdag sunt råd for ditt hjerte Du kan gjøre hver dag hjemme.

Symptomer og behandlinger av nyrestein

Nedsatt nyreberegninger utgjorde generelt hovedsakelig fra fotball. Nyrene dine filtrerer ca 10 gram fotball hver dag. Når kroppen prøver å fjerne en nyreberegning ved å passere gjennom blæren og ut under vannlating, kan det være veldig smertefullt.

Symptomene på nyreberegninger inkluderer linse mengder eller liten urin om gangen, intens smerte ved side eller smerte under vannlating.

Diagnose av nyrestein

Legen din vil undersøke blod og urin og vil spørre deg om informasjon om kostholdet ditt. Nyre steiner, kombinert med høye nivåer av kalsium i urin, kan være et tegn på at du mister kalsium fra beinene.

Forskning & # 8211; Undersøkelser indikerer at begrensende fotball i en persons diett faktisk kunne øke dannelsen av nyrestein. Baklengs, Forskere fra Harvard Medical School Han oppdaget at kvinner som fulgte en diett rik på fotball hadde en Lavere risiko for 40% å utvikle nyrestein.

Høye nivåer av kalsium både i blodet og i urin kan indikere en hyperaktiv parathyroid. L’Hyperparathyroidism fører til andre problemer knyttet til fotballnivåer, inkludert nyrestein, kardiovaskulære sykdommer og osteoporose.

Behandling av nyrestein

Hvis du har nyre steiner og et høyt nivå av kalsium i urin, kan legen foreskrive et tiazidisk vanndrivende middel. Dette er et stoff som fremmer kalsiumretensjon i bein i stedet for å frigjøre den i urinen.

Cos’det er dermatomyositis?

Dermatomyosite, også kjent som Crest Syndrome, er ikke tett et fotball innskudd. Det er en inflammatorisk sykdom som produserer en «8217; lilla eller intens rød utslett, vanligvis på ansiktet eller på overkroppen. Imidlertid kan harde kalsiumavsetninger under huden være et symptom på dette syndromet.

Mens det er sjelden, Dermatomyosis kan slå begge voksne og barn.

Advarsler på Dimetilsolfosside

Noen sier at dimetylsulfoksid (DMSO) bidrar til å oppløse fotballavsetninger, men DMSO er ikke godkjent for dette formålet.

DMSO er kun godkjent av American Food and Drug Administration for behandling av interstitial cystitis, en kronisk tilstand som inflammer en persons blære.

Oppdag risikoen og fordelene med DMSO.

Q&TIL

Spørsmål:

COS’er DMSO? Og det er trygt for hjemmebruk?

TIL:

DMSO er et tre- og papirpapirbehandling biprodukt. Den brukes som et kjemisk løsningsmiddel og penetrerer lett hud og celler, så det finnes ofte i kremer på huden. Det er kjent å fungere som en antiinflammatorisk, eliminerer frie radikaler med sine antioksidantegenskaper, og det brukes til og med for å beskytte vev under kjemoterapi eller hvis det blir utsatt for isete temperaturer. L’Unik bruk godkjent av FDA, er imidlertid som en blærevask for urinveisinfeksjoner.

Dette stoffet kan samhandle med andre medisiner du kan ta, selv om det brukes lokalt. Ikke bruk dimetylsulfoksid Hvis du er gravid, prøver du å bli gravid eller amming. Du kan ha en allergisk reaksjon på DMSO.

Det er ingen undersøkelse akkurat nå for å støtte hjemmet, men jeg mistenker at du over tid kan oppdage andre effektive bruksområder. DMSO brukes vanligvis som et førstehjelp for idrettsulykker som en muskuløs strekk. Det legges til andre aktuelle stoffer for å forbedre absorpsjonen. Hvis du bestemmer deg for å prøve dette produktet, les advarselsetikettene, ikke bruk det på den åpne huden og ikke ta det muntlig. Velg et produkt som har et rykte for kvalitet og renhet. Lag en oppdateringstest på huden din for å se om du er allergisk. Dette kan være A’ekstra Effektiv All’smertebehandling tilnærming til de som lider av kronisk smerte.

Debra Rose Wilson, PhD, MSN, RN, IBCLC, AHN-BC, Chtanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

Bunnlinjen

Fotball er et naturlig mineral som kan sette inn i mange forskjellige organer i kroppen din. De fleste forholdene det produserer er godartet og lett håndterbare, selv om andre kan kreve kirurgi eller tegn på mer alvorlige underliggende forhold.