Hva ortodontisk hodeplagg og hvordan hjelper til med å rette tennene dine?

Del på Pinterest726892721

Hodetelefonen er et ortodontisk apparat som brukes til å rette opp bitt og støtte riktig justering og vekst av kjeven. Det er forskjellige typer. Hodetelefonen anbefales vanligvis for barn hvis mascellar bein fortsatt vokser.

I motsetning til Braces, Hodeplagget er delvis slitt utenfor munnen. En ortodontist kan gi råd til hodeplagget for barnet ditt hvis hans bite er seriøst ute av justering.

En ikke-justert bitt kalles maloklusjon. Dette betyr at de øvre og nedre tennene ikke passer som de burde.

Det er tre krager Maloklusjon. Hodetakene brukes til å korrigere klasse II og III feiljustering. Dette er de mest alvorlige typene. Hodetakene kan også brukes til å korrigere overskriften av tennene.

Hva er de grunnleggende delene av hodeplaggene?

Hodetelefonen har forskjellige deler. Disse delene varierer i henhold til typen hodeplagg og betingelsene som skal korrigeres.

Hodeplagg deler

  • En lue. Som navnet antyder, ligger et hodeplagg på hodet og leverer kaien for resten av resten av # 8217;.
  • Feste belter. Monteringsstroppene som brukes bestemmes av typen av hodeplagg. For eksempel bruker cervical headegear et monteringsbelt festet til hetten som ligger bak nakken. Høytrafikkhodet bruker forskjellige stropper, innpakket rundt baksiden av hodet.
  • Ansiktsbue. Dette er et U-formet metallapparat festet med molarbånd eller rør, hette og stropper.
  • Elastiske band, rør og kroker. Disse brukes til å forankre de forskjellige delene av hodeplagget til molarer og andre tenner.
  • Mena, polstring for pannen og åket for munnen. Hodetelefonene er designet for å korrigere en underbit, bruker generelt et chinship festet til et pannebærende med ledninger. Denne typen verktøy krever ikke en hodetelefon. Den er basert på en metallstruktur som går fra lageret for forsiden av depleaple. Rammen huser et horisontalt munnsøk.
  • Braces. Ikke alle headgears bruker braces. Noen former av hodeplagg bruk kroker eller band for å holde seg til braces slitt til midten eller lavere tenner interiør;.

Hva slags hodeplagg er?

Typer hodeplagg inkluderer:

Cervical Pull

En cervikal trekkraft brukes til å korrigere en maloklusjon som heter OverJet. En overjet er klassifisert av en høyere kjeve fremspringende (kjeve) og front tenner. Disse er noen ganger angitt som kanin tenner.

Cervical Headgear brukes også til å rette opp overbiten;. En overbitt er en feiljustering mellom øvre og nedre tenner, som markerer de øvre tennene. Cervical Headgear bruker stropper vikle bak halsen eller cervical vertebrae. Pinner til braces alle’innsiden av munnen.

Høy trekkraft

Høytraksjonshodet er også brukt til å korrigere en overjet eller overboldet. Bruk stropper festet fra øvre kjeve til den øvre og bakre delen av hodet.

High-Traction Headegear brukes ofte hos barn hvis tenner har en åpen bit klassifisert basert på # 8217; fravær av kontakt mellom øvre og nedre tennene. Det brukes også hos barn som har overdreven kjevevekst på baksiden av munnen.

Omvendt trekker (ansiktsmaske)

Denne typen hodeplagg brukes til å korrigere en underutviklet øvre kjeve eller underbit. En underbit er klassifisert av lavere fremspringende tenner som strekker seg utover de øvre tennene. Den inverse fyren hodeplagg bruker ofte elastiske band som holder seg til braces på de øvre tennene.

Hvordan det bruker det?

Det er viktig å følge instruksjonene til din ortodontist når du bruker hodeplagget.

En av de viktigste elementene for en vellykket bruk av hodeplagget er tiden som kreves for å bære den. Dette kan variere fra 12 til 14 timer om dagen eller lenger.

Det er forståelig at barn kan nøle med å ha på seg hodet eller på skolen. Mange ortodontister anbefaler å ha på seg hodeplagget så snart skolen ferdig og ha den over natten til neste dag.

Pluss din sønn har på seg hodeplagg, raskere hennes jobb vil gjøre. Dessverre kan noen fremskritt gjort iført hodeplagg kansellert hvis det er utelatt for en enkelt dag.

Fordi du trenger et hodeplagg?

Hodeplagget brukes til å rette opp feiljusteringen av tenner og kjever og forsamling av tennene. Dette, i sin tur, kan forbedre ansiktet estetikk ved å korrigere profilen. Det kan også forbedres i smilet til barnets smil.

Hodeplaggene fungerer ved å trene en kraft på den øvre eller underkjeven. Det kan også skape plass mellom tennene for å eliminere overbefolkning eller overlegg av tennene.

Hodetaket er bare effektivt når et barn fortsatt vokser. Hodetaket kan dempe veksten av det maksillære beinet, og tvinge det til en korrekt justering med et konstant og konstant trykk som utøves over tid.

Hodetelefonen kan hjelpe barnet til å unngå en korrigerende kjeveoperasjon senere i livet.

Det er risiko i # 8217; bruk hodeplagget?

Hodetegnet er generelt trygt hvis det brukes riktig.

Aldri tvinge hodeplagget opp eller ned, da dette kan skade enheten eller kutte tannkjøttet eller ansiktet. Det er viktig at barnet ditt følger instruksjonene fra hans ortodontist på hvordan du skal bære og fjerne hodeplaggene. Dette vil hjelpe dem å unngå å bli rammet i ansiktet eller i øynene ved å spore elastikk eller ledninger.

Hvis barnet ditt klager en smerte som virker seriøs eller ikke forsvinner, ring din ortodontist.

Videre, informer din ortodontist hvis barnet ditt noterer en endring i måten hans hodeplagg ser ut til å tilpasse seg. Aldri forsøke å justere hodeplaggene alene.

Hva du kan, og du kan ikke gjøre mens du har på seg hodeplagg

Hodetelefonen må fjernes mens du spiser. Det er vanligvis lov å drikke med halmen mens du har på seg hodeplagget.

Hodetelefonen kan bli mens barnet ditt vasker tennene sine, selv om du kan fjerne den for å lette børsting.

Unngå å tygge dekk eller spise harde candies eller matvarer som er vanskelig å tygge hvis sønnen din har armatur festet til hodeplagg.

Ditt barn skal være utdannet for å holde hodeplagget trygt fra potensiell skade. Restriksjoner, for eksempel å unngå kontaktsport eller misbruk, mens de har på seg hodeplaggene, vil de beskytte både dem og enheten.

Barnet ditt bør også unngå å leke med ballen eller aktivitetene som skateboard eller skøyter mens du har på seg hodeplagg. Enhver sport som potensielt kan forårsake en innvirkning på ansiktet eller et fall, bør erstattes av andre aktiviteter, for eksempel svømming.

Det er viktig å prøve å finne aktiviteter som vil like sønnen din mens du har på seg hodeplagget. Tenk på hjemmeaktiviteter du kan gjøre sammen at de er energiske, som dans eller # 8217; aerobic i familien.

Hva du kan forvente når du har på seg hodeplagget

Hodetelefonen kan være nødvendig fra 1 til 2 år.

C’Et visst ubehag skal forventes, spesielt når hodeplagget blir introdusert for første gang til barnet ditt. Du kan også forvente at sønnen din skal prøve litt / ubehag når den ortodontisten utdyper eller justerer trykket. Denne bivirkningen er generelt midlertidig.

Hvis sønnen din er ubehagelig, snakk med din ortodontist eller barnelege av typer benk smertestillende som kan ta.

Gi ditt barn myke matvarer kan hjelpe deg med å unngå ytterligere ubehag forårsaket av tygging. Kaldmatvarer som popsikler kan være beroligende for tannkjøtt.

Siden hodeplagget skal brukes rundt 12 timer om dagen, kan det hende at noen barn må bruke det på skolen eller under etterskoleaktiviteter. Dette kan være vanskelig for noen barn, som kan føle seg flau av deres utseende mens du har på seg hodeplagget. Husk at dette midlertidige problemet er bedre enn å kreve en kirurgisk korreksjon senere i livet.

Det er veldig viktig at barnet ditt ikke fjerner hodeplagget. Selv små intervaller over tid de bærer enheten kan hemme fremdriften, forlenget tiden som trengs for å ha på seg hodeplagg.

Hva er perspektivet for folket til hvem hodeplagget er foreskrevet?

Hodetakene er generelt nødvendig fra 12 til 14 timer om dagen i løpet av 1 eller 2 år.

På grunn av innovasjoner i braces og andre behandlinger, brukes hodeplagget ikke oftere som det en gang. Men hvis sønns ortodontist av barnet ditt anbefaler sammenlignet med andre ortodontiske enheter, vil sønnen din trolig få gode fordeler.

Hodetelefonen kan brukes til samtidig å korrigere forskjellige typer maloklusjon og overskredning av tennene.

Det er usannsynlig at barnet ditt skal ha på seg hodeplagg igjen når behandlingen er fullført.

L & # 8217;

Hodetelefonene er utformet for å korrigere en alvorlig feiljustering av kjeven og tennene. Det er forskjellige typer.

Hodetaket brukes vanligvis hos barn som fortsatt vokser. Dette garanterer at deres kjever kan flyttes inn i en korrekt justering.

Hodeplagget skal brukes rundt 12 timer om dagen. Behandlingen varer vanligvis fra 1 til 2 år.