Hva et aspekt har 100% av den daglige verdien av kolesterol?

Det er ikke en hemmelighet at å spise fettstoffer øker nivået av dårlig kolesterol, også kjent som LDL. En høy LDL hindrer arteriene og gjør det vanskelig for hjertet ditt å gjøre jobben sin. Potensielt, det kan føre til hjertesykdom.

L’USDA anbefaler at forbruker ikke mer enn 300 mg kolesterol per dag. Mens en Twinkie stekt på County Fair er en åpenbar nei-nei, kan andre skyldige i høyt kolesterol komme inn i kostholdet ditt. Sjekk hvordan det nummeret vises når det gjelder hverdags mat.

OBS: Du må kanskje vurdere handlelisten din og dine spisevaner!

L’USDA anbefaler ikke mer enn 300 mg kolesterol per dag, men det er ikke et nummer du bør prøve. Mettet og transfett er ikke en del av et balansert kosthold. Du bør begrense dem så mye som mulig.

Bytt mettet og transfett med sunne fettstoffer, som de som finnes i mono og flerumettede matkilder. For eksempel, kok med olje d’oliven i stedet for smør. Drikk fettmelk i stedet for hele. Spis mer fisk og mindre rødt kjøtt.

Matvarer som inneholder den daglige grensen for kolesterol

Mengden mat i hvert bilde representerer hele anbefalt daglig kolesterolverdi. Platene som vises er 10.25 inches (26 cm).

Stekt kylling: 4 stk

Croissant: 6 2/3 ruller

Cheddarost: 12 3/4 skiver

Smør: 1 1/5 pinner

Is: 14 små scoops

Egge Yolk’Egg: 1 1/4 Egg Eolks

Ostkrem: 1/5 murstein

Bacon: 22 stykker

Biff: 4 1/2 4 oz steker

Salami: 14 1/4 skiver