Hjem rettsmidler for ringorm: 9 måter å behandle symptomer på

Beskrivelse

Til tross for navnet, er ringorm ikke forårsaket av en orm eller en hvilken som helst type levende parasitt. I stedet er det en tilstand av huden forårsaket av en type sopp som kalles tinea. Bor på de døde hudvev, inkludert negler og hår.

Ringormene forårsaker et rødt, skumlet og pruriginøst sted på huden. Over tid antar det formen på en sirkel eller en ring (eller flere ringer). Herfra kommer navnet og # 8220; ringorm og # 8221;.

Du kan ta ringorm på huden og neglene. Det er mer vanlig på armene og hodebunnen, men du kan få det hvor som helst på huden, inkludert ansiktet. Hvis ringorm er utviklet i forskjellige områder, kan det kalles med et annet navn. For eksempel, når det påvirker det inguinal området, snakker vi om jock kløe. Når det treffer området mellom tærne, kalles det fot D’atlet.

Heldigvis kan ringorm reagere godt på hjemmebehandlinger.

Et notat på essensielle oljer

Ulike essensielle oljer, oppført nedenfor, kan bidra til å kurere ringorm. Når du bruker essensielle oljer, sjekk før du er allergisk mot dem. Fortynn essensiell olje ved å legge til tre til fem dråper per unse av en oljevektor som oliven eller mineral. Gni den deretter på sunn hud i en «8217; område av størrelsen på en mynt. Hvis du ikke har noen reaksjon innen 12-24 timer, bør det være trygt å bruke på [8217; infeksjon.

1. Såpe og vann

Når du har en ringorm, må du holde området de reneste mulige. Dette bidrar til å forhindre den omfattende diffusjonen av utslett og bidrar til å holde det interesserte området under kontroll.

Slå det interesserte området daglig med vann og antibakteriell såpe før du bruker andre hjemmemedlemmer. Tørk området etter dusjen, siden fuktigheten muliggjør diffusjonen av soppen.

Furu og tjære såpe er gamle hjemme rettsmidler som kan være et alternativ, men kan være irriterende for sensitiv hud.

2. Apple eddik

L’Apple eddik har sterke antifungale egenskaper, så det kan bidra til å behandle ringorm hvis den brukes lokalt på det berørte området. Å bruke den, senk en bomullspute i # 8217; ikke-fortynnet epleeddik og børste bomullspute på huden. Gjør det tre ganger om dagen.

3. Olje Dell’Tea Tree

Australske innfødte brukte konvensjonelt olivenolje av te-treet som en antimpikotisk og antibakteriell, og brukes i dag til samme formål. Det kan være ekstremt effektivt i behandlingen av hudsungeinfeksjoner.

Påfører oljen til te-treet direkte på det berørte området to eller tre ganger om dagen med bomullspute eller en buffer. Hvis du har sensitiv hud, kan det være nyttig å fortynne te-treet i en vektorolje som kokosnøttoljen, som har sine antifungale fordeler.

4. Kokosolje

L’kokosnøttolje har mikrobielle og antifungale egenskaper som kan bidra til å kurere ringormsinfeksjoner. Det er et ekstremt effektivt aktuelt hjemmemedisin for ringorm og infeksjoner fra andre sopp, for eksempel Candida. Fordi det er lett å påføre i hodebunnen og et effektivt hårbalsam, kan det være en ideell behandling for ringorm i hodebunnen i hodebunnen i hodebunnen.

For å bruke den, varme opp kokosnøttoljen i mikrobølgeovn eller i hånden til den blir væske, og bruk den direkte på det berørte området. Det vil raskt absorbere i huden. Påfør det minst tre ganger om dagen.

5. Gurkemeie

Gurkemeie har mange helsemessige fordeler, inkludert antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Det er også en effektiv antifungal som hemmer vekst.

Bli med på den friske ground gurkemeie, eller det gurkemeie krydder, med en liten mengde vann og bland til den blir en pasta. Påfør den på huden og la den stå til det tørker. Du kan også drikke gurkemeievann eller gurkemeie te hver dag for å få de interne fordelene.

6. Aloe vera

L’Aloe vera har lenge vært brukt som et naturlig middel for bakterielle og soppinfeksjoner, og ringorm er ikke noe unntak. L’Aloe Vera kan behandle ringorm og kan berolige symptomene på kløe, betennelse og ubehag. Du kan finne salver med aloe vera eller bruke aloe vera gel direkte til området. Gjør det minst tre ganger om dagen.

7. Oreganoolje

L’oregano essensiell olje kan være en kraftigere antifungal av andre kommersielle produkter tilgjengelig og kan hemme og behandle hud soppinfeksjoner, inkludert fot D’atlet og ringorm.

Oreganooljen er et ekstrakt som du kan kjøpe online eller butikker som GNC. Bland noen dråper med en vektorolje som oliven eller kokosolje og bruk den på det berørte området tre ganger om dagen.

8. Sitrongras olje eller te

L’lemongras olje ekstrakt og til et litt mindre mål, sitrongras te, både antifungine egenskaper som kan være nyttige i behandlingen av hud soppinfeksjoner som ringorm.

For å bruke sitrongrasolje, bland noen dråper citronellolje med en vektorolje. Påfør den direkte på huden to ganger om dagen. Du kan også bruke en tepose forberedt direkte på ringorm.

9. Lakrispulver

Lakris har sterke antimikrobielle egenskaper og Undersøkelser Han oppdaget at lakrisekstrakter kunne brukes som en alternativ behandling for soppinfeksjoner.

Bland åtte teskjeer med lakrispulver med en kopp vann; vann og kom med. Når bobler, senk flammen og kok over en lav varme i ti minutter. Bland opp for å få en pasta. Når blandingen er kald nok til å bli rørt, bruk pastaen på det berørte området to ganger om dagen. La det stå i minst ti minutter.

OTC Antimmicotic

Selv om naturlige ingredienser er gode, noen ganger trenger du noe litt & # 8216; sterkere. OTC Antifungal Topical Remedies er tilgjengelige og effektive for milde tilfeller av ringorm. Se etter aktive prinsipper Clotrimazole og Terbinafina. Du kan bruke disse salmene to ganger om dagen.

Når du skal se legen din

Du bør konsultere legen din dersom symptomene ikke løser eller ikke svarer på behandling innen to uker. Du bør også gå til legen hvis du er i en posisjon som kan spre seg til andre, for eksempel hvis du er lærer.

I noen tilfeller vil ringorm ikke svare på hjemmemedisiner eller OTC-behandlinger. Legen din vil skrive et resept for en antimikotisk aktuell salve eller en oral medisinering.

Forebygging og prospekter

Ringorm er svært smittsom. Selv om det er mer vanlig utbredt av hudhudkontakt, kan du også ta det ved å berøre noe som noen med ringorm berørt.

For å hindre ringorm, bør du holde huden ren og tørr. Umiddelbart etter treningsstudioet eller dusjen, bruk rene og tørre klær. Unngå fysisk kontakt med noen som har en ringorm. Du bør alltid ha på seg sko, som flip-flops, i offentlige dusjer.

De fleste av ringene er løst innen to uker.