HCG for menn: testosteron, vekttap, bivirkninger og mer

Beskrivelse

Human Corics Gonadotropin (HCG) kalles noen ganger & # 8220; L & # 8217; Graviditetshormon & # 8221; På grunn av sin viktige rolle i å opprettholde graviditeten. Graviditetstester kontrollerer HCG-nivåer i urin eller blod for å avgjøre om testen er positiv eller negativ.

Den amerikanske HCG-injeksjonen er også godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for behandling av spesifikke medisinske forhold både hos kvinner og menn.

Hos kvinner er HCG injeksjoner godkjent av FDA for å behandle din infertilitet.

Hos menn er HCG-injeksjoner godkjent av FDA for en type hypogonadisme der kroppen ikke stimulerer gonadene riktig for å produsere L & # 8217; testosteron seksuelt hormon.

Hva er det brukt i menn?

Hos menn, foreskriver legene HCG for å bekjempe symptomene på # 8217; hypogonadisme, som lave nivåer av testosteron og infertilitet. Kan hjelpe kroppen å øke testosteronproduksjonen og øke sædproduksjonen, som kan redusere infertiliteten.

HCG-injeksjoner brukes noen ganger som et alternativ til testosteronbaserte produkter hos menn med testosteronmangel. Testosteronmangel er definert som blodtestosteronnivåer under 300 nanogrammer per decilitre sammen med lavt testosteron symptomer. Disse inkluderer:

  • utmattelse
  • understreke
  • Low Sex Drive
  • deprimert humør

Sekund American Urological Association, HCG er egnet for de mennene med testosteronmangel som også vil opprettholde fruktbarheten.

Testosteronbaserte produkter øker nivåene på & # 8217; hormon i kroppen, men kan ha bivirkningene for å begrense gonadene, endre seksuell funksjon og forårsake infertilitet. L & # 8217; HCG kan bidra til å øke testosteronnivåene, øke fruktbarheten og øke størrelsen på gonadene.

Noen leger mener at testosteronbruken sammen med HCG kan forbedre symptomene på testosteronmangel som hindrer noen av testosteronbivirkningene.

Det antas også at HCG kunne bidra til å forbedre seksuell funksjon hos menn som ikke har noen forbedringer under testosteron.

Bodybuilers som tar anabole steroider som testosteron, bruker noen ganger også hcg for å hindre eller reversere noen av bivirkningene forårsaket av steroider, for eksempel innsnevring av gonader og L & # 8217; infertilitet.

Hvordan det virker for å øke testosteron?

Hos menn virker hCG som det luteiniserende hormonet (LH). Lh stimulerer leydigceller i testiklene, som oversetter til testosteronproduksjon. Lh stimulerer også produksjonen av sperma alle & # 8217; interiør av testikulære strukturer kalt saminiferøse tubuli.

Siden HCG stimulerer testiklene for å produsere testosteron og sæd, øker testiklene i størrelse over tid.

Hva sier forskningen?

Svært få kliniske søk evaluerte HCG hos menn med lave testosteronnivåer. En liten studere av menn med hypogonadisme økte HCG testosteronnivåer i forhold til en placebokontroll. Ikke c & # 8217; det var ingen hCG effekt på seksuell funksjon.

I en studie, Mennene som tar testosteron sammen med HCG, var i stand til å holde en «8217; tilstrekkelig produksjon av sæd. I en annen studie, Mennene som tok testosteron sammen med HCG, var i stand til å opprettholde testosteronproduksjonen i testiklene.

Hvilke bivirkninger er?

De vanligste bivirkningene som menn opplever når HCG injeksjoner brukes, inkluderer:

  • Menns brystvekst (Gynecomastia)
  • Smerte, rødhet og hevelse i injeksjonsstedet
  • mageknip
  • kvalme
  • Han retched

I sjeldne tilfeller har folk som tar HCG utviklet blodpropper. Selv om det også er sjeldent, kan allergiske reaksjoner oppstå, inkludert små hudutslett og alvorlige anafylaktiske reaksjoner.

Det kan brukes til å gå ned i vekt?

L & # 8217; HCG brukes noen ganger til vekttap. Flere produkter er tilgjengelige som markedsføres som HCG homøopatiske benkprodukter for vekttap.

Imidlertid, den FDA advarte at det ikke er noen HCG-produkter godkjent av FDA for dette formålet. Skoleprodukter som hevder å inneholde hCG De er ikke lovlig autorisert. FDA også informert om at det ikke er noen vesentlige bevis på at HCG fungerer for vekttap.

Disse produktene brukes ofte som en del av HCG & # 8221 diett;. Dette innebærer generelt HCG Integrator Integrators mens du følger et kalori kosthold på 500 kalorier om dagen. Selv om dette hypokaloriske dietten kan redusere vekten, er det ingen bevis på at 8217; bruk av HCG Aid-produkter. Videre kan dette ekstremt kaloriinnholdet være farlig for noen mennesker.

Sikkerhetsinformasjon

Hvis det brukes på riktig måte med legenes guide, er HCG trygt. Bør ikke brukes av menn med prostatakreft, noen typer hjernekreft eller ukontrollert skjoldbrusk sykdommer. Snakk med legen din på dine andre medisinske forhold før du bruker HCG.

L & # 8217; HCG er produsert av Dell & # 8217 celler; hamster eggstokk. Folk med en & # 8217; cranet proteinallergi bør ikke ta hcg.

Det er ingen HCG benkprodukter godkjent av FDA. FDA advarer på [8217; bruk av disse produktene eller fra å følge HCG dietten. Det er ingen bevis på at vekttapet HCG-hjelpen og lavt kalori diett kan være skadelig.

Ekstremt restriktiv dietter kan forårsake elektrolytiske ubalanser og opplæring av galleberegninger.

L & # 8217;

L & # 8217; HCG er et stoff som er godkjent av FDA for behandling av spesifikke forhold både hos kvinner og menn. Hos menn ser det ut til å spille en viktig rolle som et alternativ til testosteron for å øke testosteronnivået og opprettholde fruktbarheten.

Noen leger foreskriver det i kombinasjon med testosteronbaserte produkter for testosteronmangel for å opprettholde fruktbarhet og seksuell funksjon.

Noen mennesker bruker også hcg til å gå ned i vekt, ofte som en komponent i HCG dietten. Det er imidlertid ingen pålitelige bevis på at HCG fungerer for dette formålet og kan ikke være trygt.