Guide for nybegynnere på Bullet Journal

For mange mennesker, organisere seg selv er en av de elementene som forblir på toppen av deres prioriterte stabel, men de blir aldri utløst.

Hvis du er en av disse menneskene, er det sannsynlig at du har bakt dusinvis av notatbøker, magasiner, planleggere og apper i håpet om å blokkere det 8217; unikt organisasjonssystem som fungerer for deg.

Men resultatet er mer enn sannsynlig det samme: Prøv å tilpasse seg systemet i stedet for å tilpasse den til deg.

Hvis denne familien kjører, kan du prøve å gjøre Bullet Journal. Denne organisatoriske Mania, som har mettet nyheter og sosiale medier for en PO & # 8216; er som en planlegger, en liste over ting å gjøre, en dagbok og et designalbum alt i ett.

Det er også en trend som ikke viser tegn på avmatning.

Søk #BulletJournal eller #Bujo på din Social Media du Jour-plattform, og du vil finne over 2 millioner innlegg Instagram, for ikke å nevne de uendelige pergene av Pinterest Pin Og YouTube Video på’emne.

Bullet Journalisering bidrar også til å øke salget: i henhold til data fra NPD-gruppen, Et globalt informasjonsselskap.

Så, så’er akkurat tullet journaling og hva er den beste måten å komme i gang? For å svare på alle disse spørsmålene og mer, har vi fullført den endelige innledende guiden til Bullet Journal.

Hva er Bullet Journal?

Bullet Journal, opprettet av Ryder Carroll, En designer av digitale produkter basert i New York, er et notatbasert organisasjonssystem som du kan bruke til å holde oversikt over fortiden, organisere nåtiden og planlegge fremtiden & # 8221;.

I motsetning til en planlegger med sine pre-trykte sider, innebærer kule journalen å ta en tom bærbarhet og skape ditt stadig evolusjonerende system for å holde alle aspekter av livet ditt organisert under samme tak: arbeid, sekundær svindel, helse, jobber.

Når prosjektet er satt, er prosjektet av prosjektildagboken & # 8220; en tilpasningsbar praksis designet for å være selvherdet mens du bestemmer hva som fungerer best for deg & # 8221;, ifølge Offisiell side.

Hva du kan bruke til?

Det korte svaret: alt.

Avhengig av din karriere og din livsstil kan din kuledagbok inkludere en rekke organisatoriske ordninger for å opprettholde ditt daglige liv jevnt, samt planleggingsstrategier for å gjøre dine mål fremtid, profesjonell eller ikke, en realitet.

Skjønnheten i Bullet Journaling er at du kan tilpasse hver side til dine nåværende behov. Og da, som dine prioriteringer endres, for eksempel du startet en ny jobb eller vil forny dine spisevaner, kan du forvandle din dagbok av kulene med deg, sier Shelby Abrahamsen, Bullet Journals ekspert og nettstedseier Littlecaffefox.

Blant annet kan du bruke din kuledagbok for:

 • Gjør ditt karriereforskudd. Hold styr på dine frister, møter og langsiktige prosjekter, slik at ingenting glir bort. Ta opp nye ideer og merk de fremragende problemene som må kobles til. Lag grafikk om hvordan du bruker tiden din slik at du gradvis kan gjøre arbeidsdagen mer effektive.
 • Organiser din økonomi. Overvåker og forbedrer økonomien din, og skaper et månedlig budsjett, og registrerer dine daglige shopping- og innstillingsbesparende mål.
 • Forbedre helsen din. Forbedre dine spisesteder og søvnverdige vaner ved å overvåke dem og registrere fremdriften din. Planlegg måltidene dine og treningsrutinen din. Skaper en tracker av vaner og holder ansvaret for helsemålene du ønsker å oppnå.
 • Hold hjemmet ditt. Bruk kalendere, grafikk og lister over ting å gjøre for å holde deg oppdatert på ting som husarbeid, reparasjoner, dekorasjoner og til og med restrukturering.
 • Hold dine minner. Planlegg turer og finn dem ved å lage emballasje lister og reiseruter, deretter dokumenter Morsomme bilder, etter ferien, suvenirer og ryktene til dagboken.

Hvordan Bullet Magasiner kan hjelpe med mental helse

Selv om de spesifikke fordelene for psykisk helse i Bullet Journaling fortsatt skal studeres, kan praksis tilby mange fordeler, hvordan å minimere distraksjoner.

Vi blir bombardert av stimuli fra elektroniske medier, som kan være veldig stimulerende for folk og sier stater Jessy Warner-Cohen, PhD, professorassistent i psykiatri og medisinavdelinger på Zucker School of Medicine of Hofstra / Northwell i New York.

Bullet Journaling eliminerer disse distraksjonene og kan hjelpe deg med å fokusere på hva du vil få & # 8221; legger til Warner-Cohen.

Fordi Bullet Journaling er mer A’Multimedia-opplevelse som kan innebære å skrive, organisasjonen, design, design, kan dette også gjøre det mer berikende følelsesmessig av en enkel dagbok, tegnealbum eller planlegger.

En nylig å gjennomgå Publisert i tidsskriftet Behavioral Sciences har oppdaget at tiltak i kreativ kunst, for eksempel tegning, kan bidra til å forebygge eller redusere stress.

En annen studere antyder at uttrykksfulle skriving kan fremme selvavstudier, som kan forbedre måten du håndterer dine følelser, for eksempel L’angst og følgende fysiske reaksjoner.

Videre kan du spesifikt bruke prosjektildagen din til å sette opp og følge de psykiske målene.

[8220; terapien for depresjon inkluderer ofte noe som heter & # 8221; Behavioral Activation & # 8220; & # 8221; sier Warner-Cohen. [8220; Når noen er deprimert, har den en tendens til ikke å ønske å gjøre noe, så en del av den terapeutiske prosessen kan inkludere & # 8221; Oppgaver hjemme & # 8220; å bringe en mer aktiv person & # 8221; forklarer Warner-Cohen.

Oppgaven mellom terapi økter kan være å ta 10 minutters gange hver dag, for eksempel, og kule journaling kan hjelpe deg med å planlegge og oppnå dette målet på en givende måte.

Stil og trender i Bullet Journal

Bullet journalisering er alt fokusert på’selvuttrykk. Du kan bruke kalligrafi og stencils, legge til skisser og doodles, til og med dekorere med klistremerker og frimerker, eller du kan holde det enkelt med rene linjer og dristige og fargede bokstaver.

Mens hver Bullet Journal & # 8211; og personen som skapte det & # 8211; er unikt, journalister & # 8221; har en tendens til å skrive inn lignende stilistiske kategorier. Disse inkluderer:

 • Minimum. Mye hvit plass, vakker kalligrafi, med sporadiske fargepopper
 • Kunstnerisk. Fungerer D’Fantastisk kunst og skisser som synes å ha blitt realisert
 • Rar. Munter doodles, søte tegn, lyse farger og personlighet for dager
 • Listig. Washi tape, klistremerker, frimerker, stillbilder og # 8211; som en dagbok av kuler og et album, alt i ett

Slik starter du en journalkule

Selvfølgelig, C’er mye fantasi sjargong festet til bullet journal, men ikke la snakke om & # 8220; moduler & # 8221;, & # 8220; Betydning & # 8221; og & # 8220; Rapid Recording & # 8221; Gjør deg gal.

Start liten, være sammenhengende og la din praksis utvikle seg naturlig over tid, sier Sheena, Bullet Journal Expert og Writer og Artist bak bloggen Journal Sheena. & # 8220; Forbedre livet ditt er en gradvis prosess og rikelig dietter er aldri en god ide & # 8221; legger til.

For å starte din kuledagbok, utøves

Dette Hvordan-video Det er hvor alt startet. Ryder Carroll undersøker ikke bare hva du trenger å vite om prosessen, men skape en dagbok i eksempel kuler slik at du kan se personlig når du samler det grunnleggende rammeverket.

Trikset er å ta teknikkene han beskriver en tur og deretter modifiserer dem for å tilpasse dem til dine behov. Over tid vil din personlige journaliseringsstil av kulene ta form.

Les Komme i gang

De Oppstartsguide På den offisielle nettsiden til Bullet Journal tilbyr A’grundig analyse av hele systemet, fra # 8217; Start på slutten.

Mens du ruller guiden, kan du allerede oppfatte at det er deler av systemet som vil være nyttig for deg, mens andre kanskje må endres. Legg merke til potensielle endringer og hold dem venter på når det er på tide å sette din dagbok.

Velg dine verktøy

For å starte, er alt du trenger er en notatbok, en penn og en linjal. Mens mange kulerjournalister har sine favorittvalg: Leuchtt1717 og scribbles som betyr noe notatbøker, Markie Art og Paper Mate Flair, Chiari og rustfritt stål Westcott herskere, for eksempel & # 8211; Bullet journaling krever ikke fantasy skrivesaker. Hvilke saker er å identifisere verktøyene du tror vil fungere bedre for deg.

Sett din Bullet Diary

Det er vanskelig å tro, men opprettelsen av en kuledagbok tar bare fem minutter. Følgende fire moduler (seksjoner) fungerer som en struktur:

 • Indeks. Dette er sammendraget av kulen din. Bare merk de første sidene som & # 8220; indeksen & # 8221;. Mens du setter resten av dagboken, kan du nummerere sidene som du fortsetter, du kan legge til navnene på oppføringene i indeksen din for å gjøre alt enklere å finne.
 • Fremtidig register. Fremtidsregisteret vises på neste tomme side (to sider side om side) i utklippstavlen. Det er i denne delen at du noterer tidsfrister, hendelser og viktige mål du vil innse i de kommende månedene. Del disse sidene til tredjeparter, og du vil ha seks blokker for å representere de neste seks månedene. Du kan kartlegge ditt fremtidige register med forhånden du vil ha. Når du er ferdig, nummererte disse sidene og legg dem til indeksen din.
 • Månedlig Register / Liste over aktiviteter. For å lage ditt månedlige register, gå til spredt spredning tilgjengelig. På venstre side, skriv måneden og oppfør antall dager i den måneden til siden. Ved siden av datoene, skriv det første bokstaven på dagen når hver faller. Tilordne til høyre side l’Aktivliste & # 8221; og bruk denne siden til å spore en generell oversikt over hva du vil komme i den måneden. Deretter nummerer disse sidene og legg dem til indeksen din.
 • Daglig Registrer (O & # 8220; Aviser & # 8221;). På neste spredning, skriv datoen for dagen og begynn å oppgi aktivitetene du vil gjøre, holde hvert kort og behagelig element (kjent som «8220; rask opptak & # 8221;). Carroll anbefaler å bruke spesifikke symboler, eller # 8221;, å merke hvert element: poeng for aktiviteter, notater for notater, sirkler for hendelser og stjerner for ting å gjøre viktig. Igjen, nummer på avisene dine mens du fortsetter og legg dem til din indeks.

Vær så god! Du er offisielt en punktlokalist.

Hvor finner du inspirasjonen til Bullet Journal

Del på PinterestInstagram |. @BulletJournal

Når du har det grunnleggende, er det på tide å ta med kulene dagbok til neste nivå. Følgende ressurser vil gi deg en stor inspirasjon.

blogger

Instagram

 • @BulletJournal. Carroll’s Insta-konto Presenterer bilder av prosessen med innføring i dagboken, samt fantastisk utforming av andre bullet journalentusiaster.
 • @ Min.liv.i.til.kule. For en dose arbeid D’Kunst å være drooled og farget layouter, dette Bujo-konto Det kan ikke bli slått.
 • @PlanshatBlossom. Dette er det beste mate å følge for A’inspirasjon fortsetter når du er klar til å forbedre Doodle-spillet ditt.
 • @Plannersimplicity. Hvis minimalisme er din syltetøy, redone øynene med dette mate. Den er full av rene og presise layoutideer.

Bøker

 • The Bullet Journal Method. Skapets kule journaling guide, Carrolls bok vil lære deg hvordan du bruker bullet journaling for å eliminere distraksjoner og fokusere på det som er veldig viktig for deg, være profesjonelt og personlig.
 • Beyond Bullets: Creative Ideas for dagboksinnsetting for å tilpasse ditt personlige produktivitetssystem. Når du har lært grunnsystemet til Bullet Journaling, og det er på tide å begynne å gjøre det til deg, kan starte kan være overveldende. Denne boken til en journalistkollega Megan Rutell er rik på veibeskrivelse, modeller og design for å hjelpe deg med å lage den nøyaktige planleggeren du alltid har ønsket.
 • Lettering og moderne kalligrafi: En guide for nybegynnere. Hvis de fantasifulle overskriftene i Bullet Journal på Instagram gjør deg svakt, vil denne arbeidsboken hjelpe deg med å starte brevsturen din.

grupper

 • Bullet journal junkies. Når du trenger en dose av inspirasjon & # 8211; Eller du vil dele dine bujo triks med andre & # 8211; denne facebook gruppe Det er fullt av entusiaster fra dagboken til super-solidale kuler.
 • #Bulletjournalchallenge. Denne facebook gruppe Publiser en temautfordring hver måned for å hjelpe deg med å bli vant til prosjektildagen din og få mest mulig ut av praksis.

Hvor å kjøpe forsyningene til Bullet Diary

 • The Bullet Journal Store. Her kan du kjøpe den offisielle’Bullet journal notatbok. Inneholder en åtteside guide, en indeks, en personlig nøkkel side og preneemate sider slik at du umiddelbart kan komme på jobb.
 • Amazon. Amazon Den har en’utrolig utvalg av økonomiske forbruksvarer for Bullet Journal. Fra bærbare og gel penner til washi tape og stencils, vil du finne alt du trenger på ett sted.
 • JB Wellly. Denne flamboyant Nettbutikk Den spesialiserer seg på notatbøker av høy kvalitet og penner og tilbyr mange populære produkter for bullnal journaling, inkludert den offisielle bullet Journal.
 • Michaels. Hvis du vil gjøre noe eksperiment før du er helt dedikert til en fantasifull bokbok, Michaels Det selger rimelig Point notatbøker Perfekt for nybegynnere. De selger også super morsomme tilbehør som frimerker, stencils, washi tape og til og med glitter.
 • Jet penner. Jet penner Det er en butikk av brevpapir og kunst som selger en’bredt utvalg av bærbare datamaskiner, markører og kalligrafi forsyninger, mellom (mange) andre ting.
 • Penne Goulet. Hvis kalligrafi er for deg Goulet Pen Company og hvor er det. De bærer også et bredt utvalg av papirvarer, inkludert bullet journalbøker.
 • Jenni Bick tilpassede tidsskrifter. Hvis du er ute etter en personlig dagbok av høy kvalitet, se ikke lenger Jenni Bick tilpassede tidsskrifter. Dette selskapet spesialiserer seg på preget skinns dagbøker av alle former og størrelser, fra dagbøkene i LeuchtrM1917-merket til håndlagde skinnsedagarer.
 • Goldspot penner. Goldspot Pen er en verdensomspennende leverandør av raffinerte skriveverktøy. De tilbyr et uovertruffen utvalg av alle klassiske merker, samt de mest fasjonable penner, bullet journal notatbøker og tilbehør for å kle seg moderne forfatter.

Viktige punkter

Bullet Journalisering er et helt tilpassbart organisasjonssystem som kan hjelpe deg med å holde alle aspekter av livet ditt under kontroll: Karriere, økonomi, helse, hjemme og mer.

Øvelsen kan også hjelpe deg med å håndtere din mentale helse, og tilbyr en følelse av ordre og kontroll i de superstressende perioder. Alt du trenger for å komme i gang er en notatbok, en penn og en linjal.

Selv om bullet Journal-metoden virker komplisert på overflaten, er bare fem minutter nok til å sette de grunnleggende basene. God dagbok!

Krissy Brady er så ute av form, det er som tarmene på en åtti år gammel og # 8211; Derfor har det selvsagt blitt en helse- og velværeforfatter for kvinner. (Nei, men seriøst.) Hans siste juks kan bli funnet opp Writebykrissy.com.