Healthline og National Psoriasis Foundation Bli med på sosialt initiativ

Videoer og bilder av lesere deler meldinger om håp og oppmuntring

San Francisco & # 8211; 5. januar 2015 & # 8211; Healthline.com, en av de viktigste kildene til informasjon, nyheter og rettidige helse ressurser, kunngjorde i dag å samarbeide med Nasjonalt psoriasis fundament (NPF), den største ideelle organisasjonen i verden som tjener millioner av amerikanere med psoriasis sykdom, for å lansere et nytt initiativ på sosial medietid for å støtte og styrke de som bor med psoriasis. Psoriasis er den mest utbredte autoimmune sykdommen i USA, som påvirker opptil 7.5 millioner amerikanere. Psoriasis sykdom har en dyp innvirkning på menneskers følelsesmessige og fysiske velvære, og folk med psoriasis beskriver ofte å føle seg alene, isolert og flau og sa Noe Baker, ansvarlig for PR på National Psoriasis Fundament. «Jo flere personer med psoriasis sykdom er i stand til å koble til andre gjennom online og dele erfaringer, mindre isolerende kan være sykdommen. Sosiale medier hjelper mange mennesker med psoriasis sykdom innser at andre vet nøyaktig hva de passerer. & # 8221; Folk kan delta på to måter:

  • Video & # 8220; du har denne & # 8221; & # 8211; I # 8217; -området av videoserie & # 8220; du har denne & # 8221; Healthline.com, folk som lider av psoriasis, blir oppfordret til å sende video meldinger av håp, oppmuntring og tips for de som nettopp har blitt diagnostisert med tilstanden. Videoene vil bli delt på Healthline.com og på samfunnet Facebook & # 8220; lever med psoriasis & # 8221; Healthline. For å sende en video, registrer du bare en melding på ikke mer enn to minutter, last opp videoen til YouTube og del forbindelsen til Healthline’S Du har denne & # 8221; For hver video sendt, vil Healthline donere $ 10 til 8217; NPF.
  • #Pselfie bilder & # 8211; Folk med psoriasis, begge de som nylig har blitt diagnostisert enn de som sameksisterer oss i en stund, oppfordres til å sende bilder av seg selv med psoriasis eller inspirerende sitater som vil hjelpe andre. For å sende et bilde eller en sitat, besøk Healthline’s #Personen Side og last opp bildet eller sitatet. Bilder kan også publiseres på Instagram ved hjelp av #pselfie-taggen. Healthline vil donere $ 10 alle’NPF for hvert bilde eller oppsummert sitat.

Det er viktig at de som lider av psoriasis, vet ikke å være alene & # 8221, sa Alisha-broene, som omhandler psoriasis i 20 år. «Den største hjelpen i min & # 8216, kommer ut’Med denne sykdommen var det å møte andre som var beseiret psoriasis og nektet å skamme seg. The Countryside & # 8220; du har denne & # 8221; Det er en fin måte å sette andre i kontakt med bruk av sosiale medier & # 8220;. «Vi vet fra etableringen av andre støttesamfunn for L’HIV / AIDS, multippel sklerose og bipolar lidelse som folk som bor med kroniske sykdommer, setter pris på L’høre om de som også er berørt. Innsiktene til de andre medlemmene i samfunnet kan være ekstremt innflytelsesrike, spesielt for de som har blitt diagnostisert nylig og har å gjøre med sin nye virkelighet & # 8220; sa Tracy Rosecrans, Healthline VP-markedsføring.com. Nå, gjennom Healthline-partnerskapet med NPF, har Psoriasis-fellesskapet sitt sted å dele personlige reiser og spre budskapet til andre som ikke er alene, og har dette.& # 8221; Informasjon om National Psoriasis Foundation National Psoriasis Foundation (NPF) er den største organisasjonen i verden til tjeneste for mennesker med psoriasis og psoriasis artritt. Vår prioritet er å gi informasjon og tjenester slik at folk tar kontroll over deres tilstand, og øker forskning for å finne en kur. I tillegg til å betjene mer enn 2.1 million mennesker Hvert år gjennom våre utdannings- og profesjonelle støtteinitiativer og pasienter har NPF finansiert mer enn 11 millioner dollar i forskning på psoriasis sykdom. Kom og besøk oss på nettet WWW.psoriasis.org eller ring nummer 800.723.9166. Følg NPF opp Facebook Og Twitter. Informasjon om Healthline Healthline gir intelligent helseinformasjon og teknologiske løsninger som hjelper helseorganisasjoner og felles folk til å gjøre mer informerte helsemessige beslutninger, forbedre resultatene og redusere kostnadene. Drevet av den største medisinske taxitetsplattformen i verden, Helse Data Solutions Solutions, Helse Engasjement Solutions og Health Marketing Solutions of Healthline Utotere det avanserte konseptene om konsepter for å gi nøyaktig og brukbar informasjon. Videre, nettstedet for forbrukere av’selskap, Healthline.com, gir informasjon om helse, relevant og rettidig nyheter og ressurser for å hjelpe forbrukerne å håndtere helsen sin. Healthline er for tiden brukt av over 25 millioner forbrukere i måneden, og fra noen av de største helsetjenester, inkludert AARP, Aetna, UnitedHealth Group, Microsoft, IBM, GE og Elsevier. For mer informasjon vennligst besøk Corp.Healthline.com Og WWW.Healthline.comeller følg @HealthlineCorp Og @ Healthline på Twitter.