Rosemary Helsepotensial

Hva er bruken av rosmarin?

Rosemary er A’mest brukt populært gress på kjøkkenet for å legge til smak til mat. Selv om dets kulinariske potensial ikke har noen grenser, er det ikke så kjent som Rosemary har også mange helsemessige fordeler.

Rosemary er en base mat på kjøkkenet

Rosemary, eller Rosmarinus officianalis, vokser på en innfødt måte i solfylte og varme klima i Middelhavet. Hans duftende eviggrønne nåler er tilgjengelige i en rekke farger, inkludert lilla, blå, rosa eller hvite.

Rosemarybladene brukes ofte som en mat dressing, spesielt i Middelhavet og italiensk mat. Siden bladene er aromatiske og søtsaker, kan de også legges til smaken kjøtt og supper. Bruk hele Rosemary Twigs til Season Fjærfe, som i dette Stekt kyllingoppskrift. Gresset er også en «8217, utmerket tillegg til konturene, som i denne oppskriften på Steke rosmarin roast grønnsaker.

Rosemary har også helsemessige fordeler

Rosemary har brede helsemessige fordeler som er gjenstand for mange nåværende forskning.

Aromaterapi

Noen ganger er alt du trenger for å destabilisere, en avslappende duft. L’Rosemary Oil brukes ofte i aromaterapi, og denne rosmarinfargen og grønne mynten fungerer bra for å hjelpe deg med å frigjøre ditt sinn.

Et studio på 20 voksne publisert i Scientia Pharmaceutica Han fant ut at Rosemary Oil Inhalation kan øke hjernebølgens aktivitet, redusere døsighet og til og med forbedre humøret ditt.

Demens

Annen forskning, en studie av dyr, publisert i magasinet Fytoterapi Indikerer at de rosmarinbladerekstraktet kan være i stand til å behandle og forhindre demens. En annen studie publisert på Medisinsk avis Det har indikert at Rosemary kunne forbedre kognitiv funksjon blant eldre mennesker.

Kreft

I tillegg til fordelene som Rosemary har på staten D’mental sjel, kan også bekjempe alvorlige fysiske problemer. Ifølge en studie utført på mus rapportert i magasinet Kreftforskning, Rosemary kan brukes i hudkreftbehandlinger for å redusere tumorcelle spredningen. Studio fant at 8217; # 8217; Rosemary ekstrakt bidro til å blokkere hudens tumorceller.

Det har også blitt funnet at rosmarinekstrakter hemmer veksten av noen kreftceller, for eksempel pulmonale karsinomceller. En annen studie publisert i magasinet BioFactors viste at rosmarin fungerer som en antioksidant som beskytter sunne celler.

Alopecia

L’Alopecia er en sykdom som forårsaker hårtap og kan være ubehagelig for mange mennesker. Imidlertid har det i noen tilfeller vist at rosmarin bidrar til å behandle sykdommen. I et studio, publisert på Dermatologi arkiver, 43 personer som lider av alopecia masserte hodebunnen med essensielle oljer av rosmarin, timian, lavendel og sedertre hver dag i syv måneder. Nesten halvparten av dem så hårveksten. Forskere har konkludert med at disse essensielle oljene er en trygg og effektiv behandling for alopecia.

Rosemary advarsler

L’Rosemary medisinsk bruk er stadig mer populær rundt om i verden. Den tyske versjonen av FDA, den tyske kommisjonen og godkjenner bruken av rosmarinoljen for å behandle felles smerte og sirkulasjonsproblemer. De godkjenner også l’bruk av rosmarinblader for å behandle ulike fordøyelsesproblemer.

Selv om Rosemary kan være gunstig for helse, er det ikke for alle å bruke. L’gresset bør tas bare til små doser. Unngå rosmarin hvis du er gravid eller ammer, fordi det kan være en abortiv, et produkt som kan stimulere en abort. Pasienter med høyt blodtrykk bør også unngå å ta Rosemary som et supplement.

Selv om Rosemary Kulinarisk bruk er sikker, bør du alltid konsultere legen din før du prøver nye kosttilskudd eller behandlinger. Sjekk om rosmarinoljer forstyrrer diabetes eller antikoagulerende stoffer. Hvis legen din gir deg alt klart å bruke Rosemary, vet du at du sikkert kan bidra til helsen din.