Halloween Halloween Dolcetti: Tips for hjemmelaget snacks og kjøpt i butikken

Sunn halloween

Halloween er en av de mest forventede ferien i året for mange barn og også for noen voksne. Delta i ferien, samle candies dør til dør og nyt sukkerholdige troleps gjør en hel del av moroa. Øke næringsinnholdet i Halloween kaker kan fortsatt gjøre L’morsom mulighet uten karies, fedme og kroniske forhold som diabetes. Øv ut din Halloween-meny for en unik måte å feire.

Dolcetti for Halloween-fester

Organisering av en Halloween-fest er den ideelle måten å beskytte barna dine på, lære om barnas venner og sjekke mengden sukker som forbrukes av dine små monstre. Dette betyr ikke at du ikke kan tilby en bolle med godteri eller cupcakes frosting. Server disse søtsakene i moderasjon, sammen med en hornhjul av sunne snacks, for eksempel frukt, vegetabilske skuffer og popcorn alle’friluft. Andre helse Hjemmelaget Halloween søtsaker inkluderer:

  • Okularpærer d’skrelles druer: barn vil ha det gøy med disse myke morene
  • Integrerte spaghetti tarm: Gi en spooky touch til et daglig måltid. Du kan også lage pastaen til du får en mer klebrig konsistens og kuttet skiver av spaghetti hjerne.
  • Pizza med spindelvev: Be dine gjester å forberede henne alene med britiske muffins eller integrert tortillas, tomatsaus, tynn ost og røde eller grønne pepperbånd.
  • Apple Jack O & # 8216; lanterner: La interpolasjonene skulpte ansiktene på sidene av hele eplene. Mindre barn kan trenge hjelp med skarpe kniver.
  • Mamma: Fest kalkunens pølser med deigen i boksen i esken og bake opp til brun.
  • Pretzel Ghosts: Senk den øvre halvdelen av en tykk pretzel-wand i smeltet hvit sjokolade og dekorere med spiselige markører
  • Infusjon av hekser: Kombinerer 100% fruktjuice med seltz vann. Server med en gummy orm innpakket rundt halmen.

Snacks kjøpt i butikken

Søtsaker eller triks som kommer til døren din mest sannsynlig har blitt instruert til å akseptere bare pre-pakket søtsaker. Selv om candies er en standardpris for de fleste nabolag, gi et sunnere vendepunkt til Halloween må ikke føre til toalettpapiret i hjemmet ditt! Mange sunne snacks, de samme delikatesser som du kan sette i sønns lunsjkurv, kan doble plikt i denne spesielle kvelden. De pakkede pakkene Individuelt av tørket frukt, pretzels, sukkerfrie dekk, ostepinner, juice- eller krakkerkasser for snacks, er fettfattige, kalorier og lavt sukkerinnholdsalternativer til typiske delikatesser som barnet ditt transporterer hjem fra lasten på bøtte hver oktober. Disse snacks kan gi små spøkelser og goblins med en rekke næringsstoffer, inkludert fibre, proteiner, kalsium og vitamin C. Ikke-spiselige alternativer som skal distribueres til barn, kan inkludere lim, høst-tema blyanter og midlertidige tatoveringer.

Administrasjonsverktøy

For å redusere fristelsen til å snakke med Halloween Candies under triks eller tegning, foreslår L & # 8217 Ilinois å tilby barna dine et utvalg av sunne matvarer før de går til nabolaget. Barn som er entusiastiske om ferien, kan ikke ha tålmodigheten til å sitte på et komplett måltid. I stedet, erstatt skiver frukt, magert ost, magert lunsjer eller fettfri yoghurt, proteinrike snacks som vil opprettholde dem hele natten. I dagene etter Halloween, etablere grenser for barna om hvor mye godteri som kan forbruke hver dag. Pass på at du spiser frukt, grønnsaker og integrert frokostblandinger før grocornene.