Gurkemeie for depresjon: hvordan å bruke, dosering, bivirkninger og mer

COS’er gurkemeie?

Gurkemeie er en spiselig rot som brukes på kjøkkenet. Er pulverisert i en lys gul krydder populær i det asiatiske kjøkkenet.

Gurkemeie har også en historie med medisinsk bruk. Inneholder en aktiv forbindelse, curcumin, antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper.

Forskning har oppdaget at curcumin har potensial til å forbedre en rekke helsemessige forhold, inkludert depresjon. Dette inkluderer liten depresjon og til og med stor depressiv lidelse (MDD).

Fortsett å lese for å lære mer om hvordan gurkemeie fungerer, hvordan du legger det til din rutine, potensielle bivirkninger og mer.

Hvordan kan Turrered hjelpe med depresjon?

Antioksidanter som curcumin eliminerer frie radikaler som skaper betennelse. Ved å redusere oksidativt stress, kan de også redusere betennelsen.

Nylige studier De har etablert en sammenheng mellom depresjon og kronisk betennelse. Det er ikke klart Hvis L’betennelse forårsaker depresjon eller omvendt. derimot, Forskning tyder på at kronisk betennelse og depresjon forverrer hverandre.

Det antas at antioksidanter som curcumin kan bidra til å lindre depresjonssymptomer som kjemper mot kronisk betennelse.

Dette har ført til bevis For å avgjøre om gurkemeie kan virkelig hjelpe depresjon. Mange vellykkede og høye kvalitet, åpner døren til videre leting.

Hva sier forskningen

Det gurkemere søket kan være strålende og lovende hvor mye hans munter gule farge.

TIL 2017 Gjennomgang Han undersøkte all undersøkelsen på den gurkemeie bruk, spesielt curcumin, for å behandle depresjon. Han fant at curcumin kan faktisk være en’trygt og effektivt naturlig behandlingsalternativ.

På # 8217; bruk av gurkemeie eller curcumin alene eller med andre urter

TIL 2017 Studio Han fant ut at curcumin reduserer symptomene på depresjon. Det var effektivt alene og i kombinasjon med en og # 8217; annet gress, saffron.

Det samme ble funnet i to forskjellige studier av 2014, en publisert på Journal of Affective Disorders og l’andre i Søk etter fytoterapi. I disse har curcumin vært like effektiv hvis den brukes av seg selv.

På’bruk av gurkemeie eller curcumin sammen med foreskrevne antidepressiva

TIL Studie utført i 2015 avslørte at curcumin kunne hjelpe antidepressiva til å fungere bedre.

Forskningen har ennå ikke bestemt seg hvis bruken i kombinasjon med antidepressiva bedre funksjoner på kjøkkenet; bruk av bare curcumin.

Slik bruker du gurkemeie for depresjon

En dag, gurkemeie, spesielt curcumin, kunne være en behandling av tradisjonell depresjon. Videre forskning er nødvendig før den kan formelt anbefales sammen med tradisjonelle behandlingsalternativer.

Hvis du vil prøve det hjemme, snakk med legen din før … bruk. De kan diskutere din individuelle risiko for bivirkninger og interaksjoner.

Du bør ikke bruke gurkemeie eller curcumin i stedet for foreskrevne antidepressiva.

L’Gresset skal bare brukes under tilsyn av legen for å fullføre den eksisterende behandlingsplanen.

Du vil sannsynligvis ikke se en endring i symptomene. Mange studier tyder på at gurkemeie må tas riktig i minst fire uker før det har en effekt.

Ta det som et supplement

Gurkemeie kosttilskudd er tilgjengelig i naturlige og matbutikk butikker. De er også tilgjengelige i farging eller i former for ekstrakt.

Skjemaet du tar, spiller ingen rolle. Det som betyr noe er hvor mye curcumin (eller kuruminoider) er inkludert i hvert supplement. Pass på at det er en høy prosentandel: ca 95% er det ideelle.

Unngå gurkemeie kosttilskudd som ikke sier hvor mye curcumin er inneholdt. Disse kan inneholde mer andre gurkemeieforbindelser enn curcumin.

100% Pure Extracted Curcumin Supplements er også tilgjengelig. Å få et rent supplement kan være ditt beste alternativ.

Husk at kosttilskudd ikke er regulert av US Food and Drug Administration. Du bør bare kjøpe produkter fra produsenter du stoler på.

Pass på at du følger noen dosering eller bruk informasjonen på # 8217; etiketten. Hvis du har spørsmål, snakk med legen din.

Legg det til måltidene dine

Du kan også få noen av disse fordelene ved å legge til gurkemeie til måltidene dine.

Imidlertid har matlaging med gurkemeie eller curcumina ikke blitt studert så mye som den muntlige integratoren integrerer inntaket. Videre merker gurkemeiekjøkkenpulver vanligvis ikke mengdene curcumin.

Dette betyr at mengden av curcumin kan variere fra produkt til produkt og dets potensielle effekter kan være uforutsigbare.

Hvis du kan finne en gurkemeier gurkemeie av curcumin, har en teskje gurkemeie sannsynligvis mer enn nok curcuminoider for å være effektive. Pass på at du bare bruker La Spezia hver dag for å få optimale fordeler.

Ikke glem piperinen!

Peperina er en forbindelse som ligger i den kulinariske sorte pepper. Studier viser at pepperinen forbedrer absorpsjonen av andre forbindelser under fordøyelsen.

Av denne grunn kan Piperin sikre at kosttilskudd, spesielt de som er basert på urter, handler raskere og effektivt. Det ekstraheres og legges til mange kosttilskudd, inkludert curcumin.

Kosttilskudd kombinert med Piperine Curcumin er en av de mest støttede alternativene fra depresjonsforskning. EN 2013 studie Han viste at pepperinert curcumin var mer effektiv enn curcumin alene.

Alternative fagfolk anbefaler bruk av curcumin og peppinine kombinert for å få de beste resultatene. Dette kan bety å ta separate piperin kosttilskudd eller legge til svart pepper til ethvert måltid beriket med gurkemeie.

Ca 1/4 teskje svart pepper (eller 20 mg av Piperina) bør være tilstrekkelig. Følg alltid informasjon om dosen på supplementetiketter.

Mulige bivirkninger og risikoer

Selv om gurkemeie og curcumin er generelt trygt å innta, er bivirkninger mulig med terapeutisk bruk. Disse inkluderer:

  • mageknip
  • kvalme
  • Han retched

Du kan være i stand til å redusere risikoen for symptomer som starter med en mindre dose og gradvis fortsetter til den anbefalte dosen av supplementet.

Det er ingen maksimal notatdose for gurkemeie eller curcumin. Det er bedre å følge de anbefalte dosene, selv om det ikke er kjent at høye mengder forårsaker skade.

Hvis du tar antidepressiva eller andre rusmidler, snakk med legen din før du legger til gurkematilskudd, curcumin eller piperina til din rutine. Ethvert supplement kjører risikoen for å samhandle med narkotika.

Du bør også snakke med legen din før du skal:

  • jeg er gravid
  • Den har galleberegninger
  • Den har en gardiær obstruksjon eller en’annen dysfunksjon av gallekanalen
  • Den har lavt blodtrykk

Når du skal se legen din

Du bør umiddelbart konsultere legen din dersom du manifesterer uvanlige eller alvorlige symptomer etter å ha begynt å bruke gurkemeie eller curcumin.

Dette er spesielt viktig hvis du endret eller erstattet noen rusmidler med gress.

Du bør også konsultere legen din dersom du tror gurkemeie eller curcumin har ingen effekt. De kan kanskje endre integrasjonen eller anbefale A’annen terapi for å lindre symptomene.