Gråt det ut naps: du bør prøve det?

Del på Pinterest

Beskrivelse

Napas øyeblikk kan være en ekte kur. Naps er en nødvendighet for barn. Også, disse korte lommene kan gi nye foreldre en liten pause for å hvile eller, la oss innrømme det, å gjøre ting.

Til tross for at barna gjør Sonnellini, forekommer prosessen ikke alltid uten tårer. Du kan finne deg i en situasjon der barnet ditt gråter og synes ikke å være i stand til å sove uten din hjelp.

Her er noen tilnærminger du kan adoptere for å løse denne situasjonen:

I årevis har barneleger anbefalt ulike søvnopplæringsmetoder, inkludert gråte det ut (IO). Imidlertid har andre helsepersonell alvorlige bekymringer om denne metoden.

Hva er gråtende metoden?

CIO-metoden er en filosofi ifølge hvilke barn som gråter når de blir satt til sengs til slutt, lærer å sove alene uten din inngrep ved å holde dem tilbake, rocker dem eller mate dem til de sovner.

For nye foreldre kan dette være spesielt stressende. Husk imidlertid at gråt er ekstremt vanlig på tidspunktet for lur, spesielt for barn. Deres gråt ofte i noen minutter.

Den opprinnelige CIO-metoden har oppstått for første gang på grunn av hygieneproblemer. Foreldre ble oppfordret til å la barna rope ut i 1880 som et middel til å forebygge.

L’ideen var at hvis du rørte på barnet ditt så lite som mulig, ville det vært mindre sannsynlig å bli syk. Siden da har denne metoden utviklet seg i en metode for søvnopplæring for barn i alderen 4 og 6 måneder. I hovedsak lærer barnet ditt så snart som sovner.

For de som er D & # 8217, en avtale i # 8217; bruk søvnopplæringen, prosessen betyr ikke at du lar barnet gråte i timer og timer.

For L’natts søvn trening, anbefalingen er å sjekke barnet ditt hvis The Cry varer mer enn noen få minutter og tilbyr trygghet. Du kan kanskje bruke de samme metodene for dagtidssonnellini.

Hvis du følger CIO-metoden, er det ikke tilrådelig å ta barnet ditt i armene dine, siden dette bare vil forvirre det når du legger det ned i lurten igjen.

Pro scream

Pro å gråte under lur

 • Barn lærer å ha det gøy eller sovne alene under Sonnellini.
 • Foreldre kan gjøre mer hvis barnet deres gjør en sukkerlur eller er i stand til å spille stille alene under lur.
 • Til slutt kan barnet føle seg mer rolig med lur.
 • De som er D’enighet med denne metoden sier også at hvis du stadig forstyrrer tidspunktet for lur, vil det ta mer tid før sønnen din lærer å gjøre sovende alene. Dette kan bli problematisk, siden sleepers spiller en viktig rolle i utviklingen av tidlig barndom.

  Det er viktig å ta ditt følelsesmessige og mentale velvære i tankene når du bruker CIO-metoden.

  For mange familier som bare har en eller to voksne hjemme, anses vellykkede sengeplasser som en nødvendighet. De lar deg ha tid til å ta vare på deg selv og fullføre ting.

  Negative bekymringer og effekter

  Mot gråt under lur

 • Noen eksperter sier at det er psykologiske bekymringer i å la sønnen gråte.
 • Pyling Det kan være stressende for både foreldre og barn.
 • Roping kan forårsake følelser av usikkerhet for barn.
 • Til tross for fordelene som kommer fra å forlate din sønn, gråte i sleepers, C’Det er noen debatt om potensialet med alvorlige langsiktige effekter.

  Noen psykologieksperter uttrykker ubehag for muligheten for psykisk skade som følge av CIO-metoden. C’Det er enda mer bekymring hvis det er gjort feil eller uten å ta hensyn til Dell’alder eller utviklingsfase av et barn.

  Noen bekymringer inkluderer:

  Imidlertid nekter annen forskning disse potensielt negative effektene. EN 2016 studio involverer 43 nyfødte fant at to versjoner av CIO-metoden ikke viste langsiktige negative komplikasjoner, inkludert atferdsmessige eller følelsesmessige problemer.

  Hvor lenge sønnen din skal lage en lur hver dag?

  Vet hvor lenge sønnen din trenger å ta en lur er A & # 8217, annen nøkkel til suksessen til øyeblikket.

  Sekund National Sleep Foundation (NSF), De nyfødte gjør generelt sonnellini fra to til fire ganger om dagen i maksimalt 2 timer om gangen. Som barn vokser i løpet av det første året, reduseres antall Sonnellini vanligvis to ganger om dagen.

  Gråte eller ikke gråte?

  Det er emner på begge sider av samtalen. Hvis du støtter CIO-metoden, vil du sannsynligvis skape konsistens og hjelpe til med å lære barna dine til å utvikle sunne søvnordninger.

  Hvis du ikke bruker denne metoden, er du sannsynligvis bekymret for at dets potensielle negative effekter overstiger fordelene med driften av barnet eller følelsesmessig og mental velvære for foreldrene.

  Hvis du er bekymret for CIO-metoden, er det måter du kan hjelpe barnet ditt til å sovne for henne mye trengte Sonnellini.

  Mayo Clinic, for eksempel, anbefale SET L’humør og være konsistent med tiden du legger barnet ditt for å ta en lur. Videre, NSF anbefale Sett babyen din i seng når det er trøtt, ikke venter til du sover helt.

  Gråt det ut metoden er trygt?

  Til slutt, som for mange andre spørsmål om foreldre, er beslutningen opp til deg. Noen barn passer godt til CIO-metoden, mens andre ikke er.

  Dette er basert på flere faktorer, inkludert alder, søvn, temperament, livsstil og generell helse. Legen din kan gi råd til de mest hensiktsmessige lurteknikkene for barnet ditt og gi råd hvis du har problemer.

  Skrikemetode og små barn

  Når barnet ditt når sitt første år av livet, vil hans tid behov for luret endres. Derfor krever CIO-metoden også et nytt utseende for små barn.

  På dette stadiet av livet kan ditt barn trenge en tilpasning til sitt søvnprogram hvis du finner ut at det bare ikke er sliten på tidspunktet for lur. Dette kan føre til sengen før eller senere på kvelden, avhengig av behovene.

  Timene er også avhengig av når barnet ditt går i seng om kvelden, og siden han våkner om morgenen.

  Det er ikke rimelig å forvente et barn som vil gjerne bryte en lur hvis den ikke er sliten. Samtidig må du også sørge for at du får en lur til barnet ditt før du blir sliten også.

  Når en søvnrutine er etablert, er det lettere å beholde det. Hvis du bestemmer deg for ikke å bruke CIO-metoden når barnet ditt er et nyfødt, vil det være vanskeligere å starte det når det når tidlig barndom.

  Hold et øyeblikk for å sove og en sammenhengende lur som fungerer bra for familien din. Ikke bekymre deg for mye hvis rutinen din noen ganger avbrytes på grunn av en spesiell begivenhet.

  Barn fra 1 til 5 år vil trolig gjøre en ettermiddagslur. Mayo Clinic sier at varigheten av den lur er vanligvis mellom de to og tre timene. Du må kanskje justere # 8217; nå for å gå til sønns seng for å sikre at dine sleepers ikke forstyrrer natts søvn.

  En av de viktigste nøklene for suksess i løpet av lur er å kunne bestemme barnets søvnmodeller.

  Noen barn gjør de beste sleepers på sen morgen, mens andre har mer vellykket å sove om ettermiddagen. Konsistens er viktigere enn «8217; nå av den faktiske dagen. Sannsynligvis ditt barn vil være mer samarbeidende under lur hvis du setter det i seng på samme tid hver dag.

  L & # 8217;

  Utsiktene til å la sønnen din gråte er bare halvparten av prosessen når det gjelder Sonnellini.

  Som sønnen din vokser, spesielt rundt’førskolealderen, kan være sta og nekte å ta en lur. Ha en eller to bøker som setter pris på eller rolige aktiviteter som kan gjøre alene, kan hjelpe dem å sovne.

  De fleste barn trenger Sonnellini opp til # 8217; alder av 5 år. Før du tar for gitt barnet ditt, er det for gammelt for Sonnellini, evaluerer evnen til å endre rutinen.

  Du kan også involvere dem i noen lekre aktiviteter like før’Tid av luret for å få dem til å få dem slitne og klare for en lur.

  For noen barn gjør dette imidlertid dem for nervøse for å slappe av og ta en lur. I dette tilfellet, planlegg en stille aktivitet, hvordan å lese med dem, umiddelbart før lur.

  Hvis du oppdager at de oppfører seg søvnig, portaler til sengs før du blir sliten.

  Samtidig er det ting du vil unngå.

  Tillat barnet ditt å bruke en pacifier ok. Det er imidlertid ikke tilrådelig å sette barnet ditt til sengs med en flaske eller en kopp for komfort. Dette kan føre til karies.

  Ifølge NSF, en gang din sønn Han føler seg rolig med lur, Til slutt vil de kunne sovne uten bekymringer. De vil også kunne starte igjen hvis de våkner opp.

  I de tidlige stadiene av barnets liv, kan tidene på lur av suksess virke umulig, spesielt hvis du ikke engang sover. Finn komfort i å vite barnet ditt vil til slutt nå dette målet.