Graviola Cancer: Det er et alternativ med & # 039? Bivirkninger, risiko

Cos’er graviola?

La Graviola (Annona Muricata) er et lite eviggrønne tre som ligger i regnskogene i Sør-Amerika, Afrika og Sørøst-Asia. L’Treet produserer en hjerteformet spiselig frukt som brukes til å lage godteri, sirup og andre delikatesser.

Men det er mer enn bare en søt gave. Graviola har også antimikrobielle og antioksidantegenskaper. Dette har brakt noen forskere til å utforske Graviola som potensielle behandlingsalternativer for en rekke alvorlige sykdommer, inkludert kreft.

Selv om enkelte laboratorieundersøkelser indikerer at Graviola kan ha anticanceregenskaper, er det ingen klinisk bevis på at Graviola kan behandle eller forhindre kreft hos mennesker.

Fortsett å lese for å finne ut hva forskningen sier om Graviola og kreft og hva du trenger å vite om kosttilskuddene til Graviola.

Hva sier forskningen

Flere studier har vist at Graviola-ekstraktene har en effekt på cellelinjer av en rekke tumorer. Denne undersøkelsen ble bare utført i laboratoriet (in vitro) og på dyr.

Til tross for en suksess, er det ikke klart hvordan Graviola ekstrakter fungerer. Selv om lovende, bør disse studiene ikke tas som en bekreftelse på at Graviola kan behandle kreft hos mennesker. Det er ingen bevis som kan gjøre det.

Frukt, blader, bark, frø og røtter av treet inneholder over 100 Annonacee acetogeninen. Dette er naturlige forbindelser med anticanceregenskaper. Forskere må fortsatt bestemme de aktive ingrediensene i alle deler av anlegget. Konsentrasjonene av ingrediensene kan også variere fra et tre, alt, avhengig av bakken der den ble dyrket.

Her er hva noen av søkene sier:

Brystkreft

Laboratorium utdanning Vis at Graviola-ekstraktene kan ødelegge noen brystkreftceller som er resistente mot visse kjemoterapeutiske stoffer.

TIL 2016 studio oppdaget at en rå abstrakt av blader av Gravio-treet hadde en antitumor-effekt på en cellelinje med brystkreft. Forskere har definert ham A & # 8220; lovende kandidat & # 8221; For behandling av brystkreft og la merke til at det skal evalueres ytterligere. De la også merke til at kraft og # 8217; Graviola antitumoraktivitet kan variere avhengig av stedet der den ble dyrket.

Bukspyttkjertelkreft

Forskere brukte kreftcellelinjer for 2012 studie av Graviola ekstrakt. De fant at hemmet tumorvekst og kreftcellecellemetastaser.

Prostatakreft

L’Graviola forlater ekstrakt kan hemme veksten av prostatakreft tumorer. I utdanning involverer cellelinjer og rotter, har det vist seg at vannekstraktet fra graders blader reduserer størrelsen på prostata prostata.

En annen studere Oppdaget at L’Graviola forlater etile acetatekstrakt har potensial til å undertrykke prostatakreftceller hos rotter.

Tykktarmskreft

Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser en betydelig inhibering av tykktarmskreftceller med bruk av graviola blader ekstrakt.

TIL 2017 Studio Brukt l’Graviola ekstrakt mot en kolon kreft cellelinje. Forskere har oppdaget at det kunne ha en antitumor effekt. De har lagt merke til at videre forskning er nødvendig for å bestemme hvilken del av bladene som gir denne effekten.

Leverkreft

Jeg var et laboratorium utdanning Foreslå at Graviola-ekstraktene kan drepe noen typer kjemo-resistente leverkreftceller.

Lungekreft

utdanning indikerer at graviola kan hemme veksten av lungevulster.

Mulige bivirkninger og risikoer

Graviolas kosttilskudd administreres ofte til folk med brystkreft, kolon og prostata i noen karibiske land. Dette innebærer imidlertid noen risiko. L’langsiktig bruk av Graviola kosttilskudd er forbundet med nervecelleskade og nevrologiske problemer.

Med L’langsiktig bruk, kan du utvikle:

 • Bevegelsesforstyrrelser
 • Moloneuropathy, som produserer symptomer som ligner på Parkinsons sykdom
 • Hepatisk og nyre-toksisitet

Graviola kan også øke effekten av visse forhold og narkotika. Du bør holde deg borte fra Graviola-kosttilskudd hvis:

 • jeg er gravid
 • Den har lavt blodtrykk
 • Ta medisiner for blodtrykk
 • Ta medisiner for diabetes
 • har lever eller nyresykdommer
 • har et lite antall blodplater

Graviola var viste Ha betydelige antimikrobielle egenskaper in vitro. Hvis du bruker den i lang tid, kan det redusere mengden sunne bakterier i fordøyelseskanalen.

Graviola kan også forstyrre noen medisinske tester, inkludert:

 • kjernefysisk bildebehandling
 • Glykemisk test
 • Blodtrykksavlesninger
 • blodplate telling

Konsumere små mengder graviola i mat eller drikke Det er ikke sannsynlig Å presentere et problem. Men hvis du begynner å manifestere uvanlige symptomer, slutte å innta graviola og konsultere legen din så snart som mulig.

Snakk med legen din

Vær forsiktig med ethvert benk (OTC) produkt som hevder å behandle eller forhindre kreft. Pass på at du kjøper kosttilskudd fra en pålitelig kilde. Administrer dem fra apoteket ditt før du bruker dem.

Selv om det er vist at Graviola har anticanceregenskaper hos mennesker, er det en stor variasjon i Graviola basert på opprinnelsen. Ikke c’det er måte å vite om OTC-produktene inneholder de samme forbindelser enn de som er testet i laboratorieforhold. Videre er det ingen indikasjoner på hvor mye graviola er trygt å innta.

Hvis du tenker på å integrere kreftbehandlingen med Graviola eller noe annet kosttilskudd, snakk først med onkologen din. Naturlige urteprodukter kan forstyrre kreftbehandlinger.

Bunnlinjen

American Food and Drug Administration (FDA) Regel Kosttilskudd som mat, ikke som narkotika. Ikke oppfyller de samme sikkerhets- og effektbehovene til narkotika.

Selv om noen undersøkelser viser potensialet i Graviola, er ikke godkjent for behandling av noen form for kreft. Du bør ikke bruke den som en erstatning for legen din godkjent behandlingsplan.

Hvis du vil bruke Graviola som en komplementær terapi, snakk med din onkolog. De kan veilede deg gjennom dine fordeler og individuelle risikoer.