Graviditet og syklus: Det er mulig?

Intro

Det korte svaret er nei. Til tross for alle uttalelsene der ute, er det ikke mulig å ha en syklus under graviditet.

Snarere kan du eksperimentere & # 8220; spotting & # 8221; Under begynnelsen av graviditeten, som vanligvis er lys rosa eller mørkbrun.

Som en generell regel, hvis det er nok blødning for å fylle en absorberende eller et internt absorberende, betyr det at du sannsynligvis ikke er gravid. Hvis du hadde en positiv graviditetstest, og du er tungt blødende, ser du etter medisinsk hjelp.

Periode vs graviditet

Din periode oppstår hver måned eller så i stedet for et egg som er befruktet. Egg er utgitt en gang i måneden fra # 8217; eggstokk. Når de ikke er befruktet, kommer egget ut fra # 8217; livmor og sprer seg gjennom skjeden.

Blødning i en periode & # 8220; normal & # 8221; Det starter ofte med lys, så det blir tyngre og mørkere rødt. Også lette farge og mengde mot slutten av syklusen.

Forskjellene mellom menstruasjon og graviditet bør være klart: Når du er gravid, har du ikke lenger syklusen. Men det er ikke alltid så klart.

Noen hevder å ha hatt syklusen under graviditeten. Å mate noen av forespørslene på konspirasjonen til graviditetsperioden / graviditetsperioder & # 8221; De er sosiale medier, blogger og til og med fjernsynsprogrammer som & # 8220;Jeg visste ikke at jeg var gravid. & # 8220;

Blødning er et advarselsskilt, men det må ikke være noe dårlig. Mange mennesker fortsetter å ha sunne barn etter å ha opplevd å spotte i løpet av første kvartal. Hvis blødning under graviditet, er det relatert til noen eller # 8217; andre i tillegg til vanlig menstruasjon.

Tross alt skjer periodene bare når du ikke er gravid. Oppdag de forskjellige typer blødninger under graviditet, og når du må ringe din gynekolog.

Årsaker til blødning i løpet av første kvartal

Mellom 15 og 25 prosent av folk identifiserer i begynnelsen av graviditeten. Noen av årsakene er:

 • plante blødning
 • Endringer i livmorhalsen
 • infeksjon
 • molar graviditet (unormal befruktet i stedet for et foster)
 • Ektopisk graviditet (en graviditet utenfor livmoren)
 • Første tegn på en spontan abort

Plante blødning

Dette skjer i de tidlige stadiene av graviditeten. På dette punktet har du sannsynligvis ikke mottatt en graviditetstest. Denne typen blødning oppstår når de befruktede eggene er implantert i # 8217; uterus, vanligvis i den perioden som syklusen er forventet.

Systemblødning er noen ganger utvekslet i en periode, selv om blødningen vanligvis er lett eller spotting bare.

Kort tid etter graviditet, kan du også oppleve spotting fra cervical endringer. Med mindre det er en infeksjon på 8217, er dette ikke en årsak til bekymring.

Andre årsaker

Andre typer tidlig blødning som kan indikere et akuttmedisinsk problem, inkluderer:

 • infeksjoner
 • svangerskap utenfor livmoren
 • molar graviditet
 • spontanabort

Disse kan også ledsages av:

 • Sterke kramper eller magesmerter
 • ryggsmerter
 • besvimelse eller tap av kunnskap
 • utmattelse
 • skuldersmerte
 • feber
 • Endringer av vaginale tap
 • Kvalme og ukontrollabel oppkast

L’Blødning er også mye tyngre, i motsetning til spotting. Det er mer som en normal syklus.

Årsaker til blødning i andre og tredje kvartal

Blødning i første kvartal krever ofte medisinsk behandling. Uavhengig av det faktum at blødning i løpet av andre og tredje trimester er lett eller tungt, med eller uten andre symptomer, må du ringe legen din for et nødbesøk.

Vanlige blødningsårsaker under resten av graviditeten inkluderer:

Preterm fødsel

Dette refererer til enhver fødsel som oppstår før 37 uker. Før formerm arbeidskraft, manifesterer noen mennesker symptomer som ligner en syklus og en stor mengde sekresjon av slim.

Selv om kramper også kan oppleves, forårsaker selv for tidlig arbeidskraft sammentrekninger. Symptomene på for tidlig arbeidskraft kan også inkludere:

Tidligere placenta

Dette skjer når moderkaken er implantert i # 8217; livmor og veldig nært eller dekker livmorhalsen. L’blødning varierer, men det er ingen andre symptomer. Placenta tidligere kan hindre arbeidskraft og fødsel.

Placental løsrivelse

Dette skjer mer vanlig i løpet av de siste månedene av graviditeten. The Placenta kommer fra # 8217; livmor, som vanligvis forårsaker sterke blødninger og muligens sterke magesmerter og kramper. Noen helsemessige forhold, som hypertensjon, kan øke risikoen for placenta løsrivelse.

Uterin pause

En livmorbryte betyr at muskelen Dell’uterus separerer eller tåre. Dette kan forårsake ukontrollert blødning. Oftere forekommer hos de som har født keisersaker i det siste. Selv om sjeldne, denne typen tåre forekommer på gamle turistlinjer langs livmoren.

Mange av forholdene som oppstår i # 8217; siste del av graviditeten forårsaker blødning og andre symptomer som ligner på en periode. Disse er egentlig ikke menstruasjon, skjønt.

Bunnlinjen

Det er ikke mulig å ha syklusen under graviditet. Imidlertid kan du oppleve lignende symptomer på en periode i løpet av første kvartal. Disse inkluderer:

Forskjellen er at disse symptomene er knyttet til naturlige metoder for å forberede kroppen din for graviditet. Hvis noen av de nevnte symptomene er alvorlig eller ikke forsvinner, er du i andre eller tredje trimester av graviditet, eller begge gjelder, søker etter umiddelbar hjelp.

Noen ganger er det vanskelig å si om blødningen er en indikasjon på en medisinsk nødsituasjon eller ikke. Som en generell regel, hvis du bløder på ethvert stadium av graviditet, ring legen din umiddelbart.

Spørsmål:

Hva er det første du kan teste og få et positivt graviditetsresultat?

Anonym tålmodig

TIL:

Hjem Graviditetstester måler et nivå av et hormon som heter Human Corizica Gonadotropin (HCG) i urinen. L’urin har vanligvis mindre målbare blodhormoner, så urinprøver kan ikke være så nøyaktige alle «8217; begynnelsen av graviditeten. Flere faktorer kan påvirke graviditetstestetningen på hjemmet Urin: Type Test eller Brand, feilen, feilen i resultatene tolkningen, varigheten av kvinnesyklusen og L’interferens av A’annen diagnose eller behandling er noen eksempler. Den beste tiden å ta en graviditetstest hjemme er på tidspunktet for en savnet menstruasjonssyklus. Men selv den første dagen etter en savnet periode, vil mer enn en tredjedel av gravide få et negativt resultat av graviditetstesten hjemme. Noen kvinner rapporterer å ha positive resultater før datoen for deres forventede menstruasjonssyklus, selv om dette ikke er vanlig.

Kimberly Dishman, MSN, WHNP-BC, RNC-OBSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.