Blodfortynnere og alkohol: Alt du trenger å vite

1. Hvor farlig alkohol drikker hvis jeg tar en antikoagulant?

Sekund Helseavdeling og menneskelige tjenester i USA og Department of the United States, Moderat drikking er en drink om dagen for kvinner og opptil to drinker om dagen for menn.

Det er en rekke faktorer som bestemmer hvor farlig alkoholforbruk er under inntaket av antikoagulanter. Dessverre er disse faktorene forskjellige for alle.

For det meste er alkoholens moderate forbruk trygt for folk som tar vare på antikoagulanter så lenge de ikke har viktige medisinske problemer, og du vil generelt nyte god helse. Det er viktig å bekrefte det med legen din.

2. Hva er risikoen for å drikke alkohol under L’narkotikainntak?

Hvis du lider av kroniske medisinske problemer knyttet til leveren eller nyrene, vil dette påvirke metabolismen (eller nedbrytningen) av blodfluidet. Dette kan gjøre blodet ditt for tynt og sette deg selv med størst risiko for farlige hemorragiske komplikasjoner for livet.

Selv om du har en lever og nyrer som fungerer normalt, kan alkoholen begrense leverenes evne til å metabolisere andre forbindelser. Det kan også begrense barna i # 8217; utskillelse av toksiner eller ødelagte stoffer, som foreskrevet blodfluid. Dette kan føre til den samme skadelige effekten av A’overdreven antikoagulasjon.

3. Hva er noen signaler jeg skal ringe en lege?

Å være på noen antikoagulant vil øke risikoen for blødning. Traumatiske lesjoner er en av de vanligste årsakene til blødning, men noen ganger kan du spontant bløde.

Tegnene til det røde flagget inkluderer en stor mengde tap av blod som er synlig i urin, i avføringen, i oppkast eller følgende fysisk skade. Søk etter medisinsk hjelp umiddelbart for å stoppe blødning og gi gjenopplivelse etter behov.

Det er sjeldne omstendigheter av intern blødning som kanskje ikke kan være forbundet med en traumatisk skade. De kan være vanskelig å identifisere og fungere som de kanskje ikke er åpenbare for starten, men hodeskader er i høy risiko og bør undersøkes av en helsepersonell.

Andre vanlige symptomer på intern blødning inkluderer:

  • svimmelhet
  • svakhet
  • utmattelse
  • svime av
  • abdominal hevelse
  • endret mental tilstand
  • alvorlig lavt blodtrykk (dette er en medisinsk nødsituasjon og du må umiddelbart søke etter medisinsk hjelp)

Du kan også legge merke til små blåmerker på huden når små blodkar er skadet av daglige aktiviteter. Dette er vanligvis ikke et viktig problem med mindre det er utvidet eller det ikke er merket misfarging.

4. Hvordan forbruk av alkohol påvirker mitt høyt kolesterol eller risikoen for andre kardiovaskulære problemer?

Moderat alkoholforbruk har betydelige og betydelige helsemessige fordeler, men ikke alle er D & # 8217;. Det er en rekke risikoer knyttet til noen mengde alkoholforbruk.

Til 2011 Meta-analyse som inkluderte 84 tidligere forskningsstudier har oppdaget at alkoholdrikkere har et redusert antall kardiovaskulære og hjerneslag, samt redusert utvikling av koronarsykdom (CAD) og ikke-dødelig slag i forhold til ikke-drikkere.

Den laveste risikoen for døden per Cad ble funnet i alkoholdrikkere som forbruker om en eller to alkoholekvivalenter. En mer nøytral effekt har blitt funnet med dødsfall for hjerneslag og ikke-dødelig slag. Denne meta-analysen er grunnlaget for de nåværende retningslinjene for alkoholforbruk.

Det har blitt funnet at et moderat alkoholforbruk, hovedsakelig i røde viner, forårsaker en liten økning i HDL-kolesterolet (bra).

5. Noen blodfluidanter er forskjellige fra andre i denne forstanden eller er den samme risikoen?

Det er flere typer antikoagulantia og arbeid i forskjellige baner alle’kroppsinteriør.

En av de eldste antikoagulanter som fortsatt er mye brukt, er Warfarin (Coumadin). Av alle antikoagulanter som er tilgjengelige i dag, er warfarin sterkere påvirket av overdreven alkoholforbruk. Imidlertid påvirker moderat forbruk ikke signifikant Warfarins metabolisme.

I de senere år har en ny klasse antikoagulanter blitt utviklet. De tilbyr en rekke fordeler over Warfarin, men de har noen ulemper. Snakk med legen din om fordeler og risiko.

Av disse relativt nye blodvæskene er det direkte inhibitorer av trombin, slik som dabigatran (Pradaxa) og XA-faktorinhibitorer, som rivaroxaban (Xarelto), Apixaban (ELIQUIS) og Edoxaban (Savaysa). Deres mekanisme d’handling er ikke påvirket av alkoholforbruk. Det er relativt sikkert å konsumere alkohol så lenge du er i god generell helse og har bekreftet seg med legen din.

Snakk med legen din for å finne ut hvor antikoagulant du er egnet.

6. Det finnes verktøy eller ressurser som er tilgjengelige for å hjelpe meg med å redusere alkoholforbruket?

Å ha begrensningen av å konsumere bare moderate mengder alkohol kan være vanskelig for noen individer. Det er ikke tilrådelig å begynne å drikke alkohol hvis du ikke vanligvis gjør det.

For de som har et problem med alkoholisme, er det ressurser og verktøy for å redusere alkoholinntaket. L’National Institute på’alkoholmisbruk og # 8217; alkoholisme (NIAAA) Det er en av de mange instituttene til’overlegen helseinstitusjon (NIH), og er en eksepsjonell ressurs som konsoliderer alt relatert til alkoholen.

Hvis du vet at du er sårbar ALL’Alkoholmisbruk, ikke sett deg i et miljø som kan forsøke overdreven forbruk.

Selvfølgelig er helsepersonell her for å hjelpe deg og støtte deg underveis.

Dr. Harb Harb er en ikke-invasiv kardiolog som arbeider på Northwell Health System Interior i New York, spesielt på North Shore Universitetssykehus, Affiliate på Hofstra University. Fullført medisinsk skole ved Universitetet i Dell’Iowa Carver College of Medicine i Iowa City, Iowa, Internmedisin på Cleveland Clinic i Cleveland, Ohio og Cardiovaskulær medisin på L’Henry Ford Health System i Detroit, Michigan. Dr. Harb har flyttet til New York City, og valgte en karrierevei i akademisk medisin som assisterende professor ved Donald og Barbara Zucker School of Medicine of Hofstra / Northwell. Der, lærer og jobber med kardiovaskulære og leger trainees, samt medisinske studenter. Det er andre Dell’American College of Cardiology (Facc) og sertifisert av American Styret i General Cardiology, Echocardiography, Stress Tests og Nuclear Cardiology. Han er en registrert lege i vaskulær tolkning (RPVI). Endelig oppnådde han en universitetsutdanning i folkehelse og bedriftsadministrasjon for å bidra til forskning og all implementering av nasjonal helse reform.