Ginger til leddgikt: Fungerer?

Ginger har virkelig medisinske egenskaper?

Ginger er en blomstrende plante. Rotten brukes ofte til matlaging. Dens sterke og avgjørende smak er umiskjennelig, og mange mennesker setter pris på sin aromatiske smak.

I tillegg til dens kulinariske bruksområder har Ginger vært en populær medisin i århundrer.

Ginger har antiinflammatoriske egenskaper, antioksidanter og anticancer. Av denne grunn tror du at du øker din generelle immunitet.

For personer med leddgikt, er dets antiinflammatoriske egenskaper av særlig fordel. Gingeren inneholder antiinflammatoriske forbindelser som fungerer på samme måte som COX-2-hemmere. COX-2-hemmere er narkotika som brukes til å behandle smerte og # 8217; betennelse.

Fortsett å lese for å lære mer om hvordan ingefær brukes til leddgikt, dets andre fordeler og potensielle bivirkninger.

Hva sier undersøkelsen på ingefær og leddgikt

Til dags dato, studier som undersøker potensialet til ingefær som en effektiv behandling for leddgikt har hatt motstridende resultater. Mer spesifikk forskning er nødvendig med ingefær som medisin for mann;.

en 2000 studie Oppdaget at ingefærekstraktet var hvor effektivt som ibuprofen i den første behandlingsperioden av en overgangsstudie. Forskere i A 2016 studio oppdaget at ingefærtilskudd og Echinacea effektivt reduserer betennelse og smerte etter kneoperasjon;.

Forskere i en 2001 studie Han oppdaget at høyt konsentrerte ingefærekstraktdoser var effektive i behandlingen av mennesker med kneetostnitt. Før du starter studien, opplevde deltakerne moderat til alvorlig kneskinne. L’Zenzero ekstrakt ansatt bidratt til å redusere kneet smerte stående og etter å ha gått. Samlet sett ble sikkerhetsvirkningen rapportert hovedsakelig begrenset til et lite abdominal ubehag.

Resultatene av en 2002 Animal Study L’bruk av rotter antyder at ingefær kan bidra til å lindre ledsmerter fra # 8217; reumatoid artritt. Det har blitt vist at Ginger reduserer L’betennelse hvis det tas i høye doser i fire uker.

Forskere i en 2010 studio Han oppdaget at ingefær var en effektiv smertestillende for menneskelig muskel smerte som kommer fra en lesjon indusert av # 8217; trening. Deltakere som inngav to gram rå ingefær eller oppvarmet ingefær, har opplevd redusert smerte og betennelse. Det var antatt at den termisk behandlede ingefæren hadde en sterkere effekt, men begge typer ingefær viste seg å være like nyttig.

Det kan også være nyttig å bruke en krem ​​eller gel som inneholder ingefær direkte på det berørte området. I henhold til resultatene av en 2015 Studio, L’Ginger ekstrakt er i stand til å forbedre knærne slitasjegikt hvis det brukes lokalt. Deltakerne anvendt l’ingefær ekstrakt tre ganger om dagen i 12 uker. I løpet av denne tiden har de opplevd redusert smerte og andre symptomer.

Andre ingefærfordeler

Ginger har mange andre fordeler som kan bidra til å forbedre andre aspekter av helsen din.

For eksempel kan drikke en ingefær urtete hjelpe til med å bekjempe en forkjølelse. Forskere i en 2016 Animal Studio Han ga fisk et daglig ingefærtilskudd i 60 dager. De fant at fisken var i stand til å bedre bekjempe noen infeksjoner. Fisken registrerte også en økning i General immunitet og vekst.

Ginger kan også hjelpe med kvalme, oppkast og andre abdominale problemer. Forskere i en 2017 Studio Han oppdaget at ingefær var effektiv for å redusere frekvensen og alvorlighetsgraden av oppkast etter kataraktintervensjon. Ginger jobbet bedre når det ble tatt i to separate doser fra 500 milligram før # 8217; intervensjon.

Total, A 2014 Gjennomgang Studier viser at det terapeutiske ingefærpotensialet er veldig lovende.

Søket som presenteres, viser at ingefær kan bidra til å forebygge, kjempe eller behandle:

 • kreft
 • tumorer
 • bakteriell infeksjon
 • migrene
 • diabetes
 • Ulcers

Videre forskning er nødvendig for å bestemme effektiviteten hos mennesker for visse symptomer eller forhold.

Kom på en’se på: Natural Home Remedies for Arthrose «

Hvordan ta ingefær for betennelse og smerte

Avhengig av individuelle behov, kan ingefær brukes som:

 • Krem, gel eller essensiell olje for aktuell bruk
 • kapsel
 • farging
 • lommelykt

Konsentrert former gir generelt den beste fordelen.

Uansett hva skjemaet du velger, vær forsiktig med å velge et høykvalitets supplement som bruker organisk ingefær. Hvis mulig, se etter et merke som bruker utvinning av superkritiske væsker. Du bør også prøve å unngå produkter som inneholder tilsetningsstoffer.

Hvis du velger kosttilskudd, må du sørge for at du tar dem med mat. Hvis du inntar den konsentrerte ingefæren uten mat, kan det forårsake magesmerter. Du kan også drikke den som te eller legge den til forskjellige retter for å øke L & # 8217.

Tilleggsinformasjon: 9 Urter for å bekjempe leddgikts smerte »

Risiko og advarsler

Selv om ingefær generelt er trygt å konsumere, kan noen mennesker vise milde bivirkninger.

Dette inkluderer:

 • gass
 • opphovning
 • mageknip
 • kvalme

Risikoen for bivirkninger øker hvis du er enig i mer enn anbefalt dose.

Snakk med legen din før du inntar ingefær hvis:

 • diabetes
 • Ta blodfluidisering eller blodtrykksmedisiner
 • Den har en blodsykdom
 • jeg er gravid
 • Jeg er undervektig
 • Den har galleberegninger

Hvis du velger å bruke en krem ​​eller ingefærgel, kjør du en allergisk test. Påfør en liten mengde på # 8217; underarmen. Hvis irritasjon eller betennelse ikke forekommer i ca 24 timer, bør det være trygt å bruke det andre steder.

Hvis du bruker en essensiell olje, må du sørge for at du blander den med en vektolje før du bruker den direkte på huden. Du bør også lage en allergisk test før du lager en «8217; fullstendig søknad.

Les pakken for informasjon om potensielle bivirkninger av produkter Klar til bruk for bruk.

Oppdag: De beste naturlige rettsmidler for psoriasisartritt »

Bunnlinjen

For mange mennesker er ingefær A’utmerket tillegg til en behandlingsplan for leddgikt. I tillegg til å lindre symptomene på leddgikt, kan det øke din generelle immunitet.

Pass på at du konsulterer legen din før du legger til et ingefærtilskudd eller en en annen form som er inntatt i regimet ditt. De kan bekrefte at ingefær er trygt å innta, og hvis du vil samhandle med andre rusmidler, kan du ta.

Etter å ha lagt til Ginger til regimet ditt, vær oppmerksom på hvordan kroppen din svarer. Du kan også ta noen enkle notater hver dag når du begynner å bruke den. Dette kan hjelpe deg med å evaluere hvis du finner positive endringer eller nye bivirkninger.

Hvis negative bivirkninger oppstår, avbryter bruken og kontakt legen din.

Fortsett å lese: Trening og andre naturlige rettsmidler for leddgikt «