Fordeler med huden for huden: cellulitt, lysende, anti-aldring og mer

Beskrivelse

Du kan stole på morgenkaffekoppen din for å øke energi og metabolisme på daglig basis. Mens kaffen er mer mye brukt som en drink, får du også et rykte som et alternativt middel for huden. Dette takket være antioksidanter, som inkluderer fenoler som bidrar til å bekjempe frie radikaler som kan forårsake skade på huden. Faktisk, filen American Chemical Society Han oppdaget at kaffe er den mest populære kilden til antioksidanter i USA, enda mer enn andre drikkevarer rik på antioksidanter, som te og vin.

Mens en kopp kaffe kan gi antioksidanter internt, oppnås de påståtte fordelene for huden på kaffe hovedsakelig på grunn av emnet. Dette innebærer å skape en maske, en skrubbe eller en pasta med ferske kaffefond og L’direkte applikasjon på huden.

Finn ut mer om hvordan kaffe kan gjøre direkte fordeler for huden din, og hvis disse bønnene er egentlig alle «8217; høyde på deres clamor når det gjelder hudhelse.

Hvordan kaffe kan dra nytte av huden din

Nedenfor er åtte av de påståtte fordelene som kaffe kunne ha for huden din, så vel som foreslåtte oppskrifter å bruke dem.

1. Cellulittreduksjon

Kaffe kan bidra til å redusere utseendet på cellulitt på huden. Du tror filen Koffeininnhold I kafeen er nøkkelen til å redusere cellulitt dilatering av blodkar under huden og forbedre generalblodet. I sin tur kan dette bidra til å redusere utseendet på cellulitt.

Denne hudpleiemetoden er designet for å bli brukt på sitt beste med en kaffeskrubbe fordi eksfolieringen kan til og med glatte huden og gi et jevnt utseende.

Les videre for å finne ut hvordan du lager en kaffeskrubb for cellulitt.

2. Beroligende effekter

Mens kaffe er kjent for sine stimulerende effekter, kan kroppsinteriøret gi motsatte effekter hvis det brukes lokalt. Dette takket være Antioksidanter i kaffe.

3. Anti-aging fordeler

Bruk av kaffe direkte til huden kan bidra til å redusere utseendet på solseng, rødhet og subtile linjer. Faktisk, en studie Han fant en direkte korrelasjon mellom forbruket av kaffe og en nedgang i effekten av fotoalderen.

4. Vitamin B-3 for hudkreft

Kaffe er en rik kilde til vitamin B3 (Niacin), takket være dekomponeringen av en nøkkelforbindelse kalt Trigonellin. Trigonellin bryter imidlertid inn i niacin etter at kaffebønner har blitt ristet. I følge Hudkreft fundament, Niacin kan være nyttig i forebygging av hudtumorer annet enn melanom og kan muligens forhindre andre hudvekst.

5. Redusert betennelse

Anti-inflammatoriske effekter kan tilskrives Klorogen syre (CGA) så vel som melanoidis i kafeen. CGA er også knyttet til reduksjonen av # 8217; hyperpigmentering som kan ha en forbindelse med betennelsen.

6. Behandling av akne

I tilfelle sår eller hyppige hudinfeksjoner, l’vanlig bruk av kaffe kan bidra til å bekjempe problemer med skadelige bakterier. CGA i kafeen har egenskaper både antiinflammatorisk og antibakteriell. Kombinert med den naturlige eksfolieringen av kaffefondene, kan alle disse fordelene kjempe sammen L’akne.

7. Mørke sirkler

Kaffe kan også hjelpe til med å behandle stædige briller under øynene, andre Beverly Hills MD Cosmeceuticals. Dette er fordi det antas at koffeininnholdet i kafeen bidrar til å dyppe blodkar som bidrar til mørke sirkler.

Å bruke kaffe til mørke sirkler:

 • Bli med ½ teskje kaffe og olje D’oliven. Legg til et par dråper D’vann for å lage en liten pasta i hånden.
 • Trykk forsiktig under øynene uten å gni.
 • La stå fra fem til ti minutter.
 • Skyll med vann eller rengjør masken forsiktig med en myk klut. Gjenta hver gang du trenger.

8. Doposole behandling

De samme anti-aging kaffepenger kan også brukes til Omsorg etter solen. Nøkkelen her gjør en beroligende behandling som huden din brent av solen vil sette pris på, ikke en maske eller en skrubbe som du ville gjøre for andre hudforstyrrelser.

Gjør A Behandling av kaffe basert på kaffe for en solbrenn:

 • Forbered en kopp fersk kaffe. Så fortynn den med kaldt vann.
 • Sett en myk klut eller et studiopapir serviett i # 8217; vann og vinkler; overskudd.
 • Forsiktig buffer kluten på områdene av den berørte huden.
 • Gjenta flere ganger om dagen til rødhet og hevelse begynner å redusere.
 • Hvordan lage en ansiktsmaske på kaffe

  Det er mange forskjellige måter å forberede ansikt til ansiktsmaske hjemme. Den beste måten er å blande kaffepengene med en ikke-komedogen ingrediens (som betyr at det ikke vil hindre porene). Her er en oppskrift prøve:

 • Bland sammen like deler av olje- og kaffefondene.
 • Påfør ansiktet med en sirkulær bevegelse.
 • La masken stå mellom 15 og 60 minutter.
 • Skyll med varmt vann. Gjenta opptil tre ganger i uken.
 • Bunnlinjen

  Kaffe er et multi-purpose produkt som potensielt kan tilby en rekke hudpleie fordeler. Det er imidlertid en god ide å følge din hudlege hvis du ikke ser de ønskede resultatene etter flere ukers behandling.

  Pass på at du gir ny hudbehandling i minst noen få uker før du flytter til en annen behandling, som er kaffebasert eller ikke.